ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 21 ОКТОМВРИ, 2021 Г.
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 21 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

 

Звездите вещаят, че имате всички шансове да постигнете това, което искате. Време е да реализирате това, което отдавна сте планирали, но не ви е достигала смелост. Небесните тела зареждат със сила волята и способността спокойно да защитавате интересите си, така че денят е идеален за преговори, дискусии и представяне на нови проекти. Всяко начинание, което изисква яснота, постоянство и конкретност, ще бъде по-лесно от обикновеното, така че не пропускайте тази добра възможност да поставите точката върху началото.

 

ОВЕН

Звездите от хороскопа съветват Овните да не полагат усилия, опитвайки се да изобретяват отново колелото: все пак, то е измислено отдавна! Има ли някакъв проблем? Преди да предложи своята собствена версия и гледна точка, Овенът трябва да разгледа как другите са решили същия проблем преди него. Възползвайки се от идеите на другите хора, Овните ще спестят много време и усилия. В края на краищата, по-важното е, че дори и да нямате информация по някой въпрос, а да знаете къде и как да я намерите в точното време.

 

ТЕЛЕЦ

Телецът трябва да помисли какво да направи, за да укрепи авторитета си. Очарованието на Телеца ще му отвори пътя към сърцата на хората, но това съчувствие трябва да бъде подкрепено с дела, а не само с думи. Така че, през деня ще трябва да поработи върху имиджа си: да поеме инициативата в свои ръце, да изрази интересна идея или да демонстрира на околните някакъв друг талант.

 

БЛИЗНАЦИ

На този ден, дори най-простите, рутинни неща за Близнаците могат да продължат някак си напред, но със забавяне. И не само, че на Близнаците ще им е мъчително трудно да се съсредоточат върху тях. Просто от време на време, буквално от нулата, Близнаците е възможно да изпитват известни затруднения, но техните усилия ще дадат резултат и ще поправят създалата се ситуация. Ето защо, звездите от хороскопа съветват Близнаците да се отпуснат и да тръгнат по течението. Резултатът ще остане същият, но те ще спестят сили и нерви, което не е никак маловажно.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 21 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

Късметче за 21.10.2021 четвъртък 

РАК

Ракът може буквално да избухне от желанието да сподели някои иновативни идеи или планове с околните. Звездите от хороскопа, обаче предупреждават, че това трябва да става постепенно и внимателно. Първо, трябва да се проучи и подготви мнението на околните и едва след това, стъпка по стъпка, да се споделя информацията. В противен случай, има голяма вероятност утре думите на Рака да бъдат разбрани погрешно, а идеите му няма да намерят разбиране и подкрепа дори от роднини и приятели.

 

ЛЪВ

Денят на Лъва ще премине под влиянието на „хартиеното“ знаме! Дори и в обикновени дни, в които е доста натоварен с бюрокрация и писане, то в днешния той трябва да държи под ръка работния бележник за цял ден, като усърдно въвежда всички текущи дела и планове в нея. Звездите на хороскопа уверяват Лъва, че подобна дейност ще му бъде от полза, освен това той самият несъзнателно ще се стреми към това. Благодарение на желанието, да се организира и сложи всичко по местата, в Лъва ще се събуди истински бюрократ! Това ще му помогне да постави плановете, мислите и дори чувствата си в перфектен ред.

 

ДЕВА

Денят ще изиска от Девата, най-вероятно, да рискува с нещо, но звездите от хороскопа не съветват категорично да правят това: нейната представа за случващото се не отчита някои важни фактори. Може би, Девата не разполага с цялата информация или не си е преценила достатъчно добре опциите. Или може би, някой около нея умишлено я дезинформира. Така че, основното правило на Девата в бизнеса трябва да бъде предпазливост, а не риск. Вземайки решение за необмислена стъпка, тя ще загуби много.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 21 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

Любовен хороскоп за 21.10.2021 четвъртък

ВЕЗНИ

Това е денят, в който инициативата на Везните може да бъде неправилно разбрана и неоценена. Или да доведе до последствия, които Везните изобщо не са очаквали. С други думи, мотото на този ден е просто: „Не бий на очи, не се откроявай!“ По-добре е да се държите като хамелеон и да се слеете с околната среда, отколкото да се опитвате с най-добри намерения по цял ден, да предлагате идеите си, да се отклонявате от пътя – и да сте виновни за нещо.

 

СКОРПИОН

Скорпионът ще трябва да стане като героят на филма „Винаги казвай да“. Ситуацията ще изисква от време на време да показва лоялността си, да се усмихва и да се съгласява! Както и във филма, така и в този ден съгласието на Скорпиона ще има наистина магически ефект върху околните. Нека усмивката му винаги да е искрена, а думите – от сърце, но ползата, която Скорпионът в крайна сметка ще получи, ще бъде най-истинската!

 

СТРЕЛЕЦ

Всички въпроси, свързани с установяването и поддържането на реда, ще бъдат по-лесни за Стрелеца от обикновеното! Той може несъзнателно да бъде привлечен да сортира бумаги по рафтовете или да попълва натрупани разписки. Не се съпротивлявайте на този импулс! Звездите на хороскопа съветват Стрелеца да обработи всичко, за което винаги му липсва време и енергия, например: отговаряне на писма, обстойно почистване, пренареждане на нещата в чекмеджетата. След като се справи с излишното, Стрелецът ще продължи напред.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 21 ОКТОМВРИ, 2021 Г.

Късметче за 21.10.2021 четвъртък 

КОЗИРОГ

Това е денят, в който другите ще подкрепят Козирога и ще бъдат готови да обсъдят най-смелите му предложения. Ето защо, ако Козирогът има готови идеи, които не смееше да изрази, най-накрая трябва да ги каже на глас. Не е задължителен факта, че всичките му предложения ще бъдат приети с гръм и трясък, но поне има шанс те да бъдат взети под внимание. Козирогът може дори да се опита да настоява сам или да води преговори. И защо, не?

 

ВОДОЛЕЙ

В този ден Водолеят трябва да се вслуша в съветите на другите – дори ако смята, че изобщо не се нуждае от тях. Звездите на хороскопа обещават, че думите на околните хора ще са в състояние да го предпазя от грешки, или обратното – те ще го тласнат към ценна идея, която в крайна сметка ще донесе добри резултати. Така че, дори, ако съветът или мисълта, чути в деня, идват от човек, в чиято мъдрост Водолеят не е сигурен, той трябва да ги вземе предвид. Защо, не? В края на краищата основното е крайният резултат.

 

РИБИ

Звездите в хороскопа съветват Рибите да запазят идеите си (особено иновативните) за себе си. Едва ли, ще намерят разбиране от другите, но така рискуват да си навредят. Най-интересното е, че вредата може да бъде неочаквана. Например, някой ще приеме идеята, ще я изопачи и Рибите в крайна сметка ще бъдат отговорни за резултата. С други думи, за да избегнат недоразумения, Рибите трябва да устоят на изкушението да изглеждат най-умните в очите на останалите. Въпреки че, няма да им е лесно да направят това!

Вижте още⤵️

Късметче за 21.10.2021 четвъртък

Любовен хороскоп за 21.10.2021 четвъртък

Интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен хороскоп за 2022 г.

Мъжки интимен хороскоп за 2022 г.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе