Любовен хороскоп за 20.07.2021 вторник
Астрология

Любовен хороскоп за 20.07.2021 вторник

Овен

Вие сте във фаза на подбор, което обикновено не се случва през лятото. Но тази година, с всички социално-здравни проблеми, ви кара да се ориентирате върху своите познати, върху няколко души с които наистина сте в унисон и чието присъствие не ви причинява безпокойство. За Овена в двойка, една приятна вечеря, която сякаш ще накара проблемите да спрат.

Телец

Любовта днес е само това, което правите в леглото, така че го наричайте и секс, чувството е друго нещо. От друга страна, приятелствата са помощник, именно с тях ще трябва да се свържете в случай на затруднение; тогава те ще дадат много от себе си, за да избегнете беда. Неочакван тест за проверка на дълбочината и искреността на връзките ви.

Близнаци

Страстни чувства, дори преувеличени, но нестабилни: глътка вятър е достатъчна, за да пренесе сърцето ви другаде и да ви накара да насочите погледа си в друга посока. Въздишки за далечен човек, който ви е оставил без известие: винаги тичате след това, което нямате, забравяйки да оцените това, което ви е под ръка.

Рак

Не се говори за любов, нито за секс, от друга страна приятелствата са много силни, особено тези, които се управляват отдалеч в социалните мрежи: море от обещания могат да ви срещнат с човек и може би ще направите едно приятно пътуване заедно

Лъв

Болезнена точка: започвате с топло сърце и големи очаквания, но пред студа на партньора и откъснатия му въздух, вие също постепенно губите увереност и топлина. Възстановяването ще зависи от вашето търпение и вашето самочувствие.

Дева

Освен няколко малки семейни разногласия, с предсказуемата намеса на родителите, с партньора всичко върви перфектно: между вас има пълно доверие, уважение и много, много любов. Красиви моменти, споделени с вашите приятели, техните деца и вашите, спокойна почивка, дори без да сте луди: провинция, природа, хармония и споделяне на идеали и проекти. Ако това не е чудо!

Везни

Спокойни с всички, но не толкова гальовна, както обикновено сте с партньора си. Държите много на правилата и сега повече от всякога, смятате че те, трябва да бъдат спазвани докрай. Ето защо днес във вашия дом говорите едносрично; ако отворите уста, тирадите започват!

Скорпион

Объркани и изкривени чувства, ако с партньора си сте решили да се разделите, още при произнасянето на думите, се вижда, че чувствата ви далеч не са мъртви, наистина, от вашето поведение е ясно, че те са по-живи от всякога. Следва сключен мир и големият финал с всички ласки и целувки.

Стрелец

Много привързано семейство, може би твърде лепкаво, но тъй като всички се обичате много, това не ви притеснява, дори в парещата жега. По-лесно ще е да изберете почивката с любимия, като изберете дестинация и формула, която не включва толкова радикални избори!

Козирог

Чувствителността днес работи наполовина, но с правилните думи, яркият израз и определена, неподозирана отвореност на сърцето, вие ще направите завоевание. Спокойна е връзката в двойките, особено на морето или в планината с вашите деца; вие сте снимката на идеалното семейство: направете я и наяве, за да си спомните щастливия момент.

Водолей

Напрежението, което изпитвате в семейството, е отражението на онези неща, които изпитвате вътре в себе си. Накратко, миналото ви натъжава, бъдещето ви плаши, ако поне можете да живеете тук и сега, можете да се опитате да бъдете поне малко щастливи. Чувствате се неразбрани, но има някой, който ви разбира, потърсете го днес.

Риби

На любовния фронт, нищо ново. Свадите няма да са толкова с партньора, колкото с майка ви. Във всички днес търсите най-добрата страна и вместо дефекти се стремите да видите качествата, които ви карат да сте спокойни и да сте в мир със себе си. Ако всички мислеха и се държаха като вас днес, нямаше да има повече войни по света.

Tagged ,
на горе