ЛЮБОВЕН хороскоп за 20 септември 2022 (вторник)

любовен хороскоп за 27 май 2023
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 20 септември 2022 (вторник)

Любовен хороскоп за 20 септември 2022: Днес е денят, в който сърцата млъкват – разумът говори вместо тях. В този ден можете да се почувствате така, сякаш някой е излял кофа със студена вода върху главата ви: отношенията (минали и настоящи) ще проблеснат в ясна светлина, така че лесно да откриете всичките им слаби места. Хороскопът ви съветва да използвате днешната яснота на съзнанието, за да анализирате и подобрите това, което не ви устройва. Тези, които са несподелено влюбени, могат да намерят начини да се доближат до обекта на своята привързаност или да преосмислят емоциите си.   

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 20 септември 2022 (вторник)

Хороскоп за месец Октомври 2022 г.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 19–25 септември 2022

Мечтите на трите зодии ще се сбъднат до 2026 г.: ще станат любимци на съдбата

КУНДАЛИНИ ЕНЕРГИЯ и нейната огромна сила (Част 2)

Всички сме родени със сърце на орел (Притча за орела и пилето)

Притча за делфина и човека

Лейди Даяна: Защо „Кралицата на човешките сърца”?

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 20 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 20 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Напълно възможно е днес да поискате да оправите отношенията си с любимият човек. Най-накрая ще имате възможност да разберете какво ви притеснява напоследък и да се опитате да го обсъдите с партньора си. Хороскопът днес ви дарява с деликатност, така че разговорът дори по най-чувствителните теми има шанс да премине в градивен план. Ако гледате на някого само романтично, звездите ви съветват да прекарате възможно най-много време с кандидата в този ден: комуникацията ще покаже, дали са възможни по-нататъшни отношения.

Любовен хороскоп за 20 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 20 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес може да се сблъскате с другата страна на вашият избраник. Изглежда, че вашият любим човек избягва наболели разговори по някои въпроси! Но не се тревожете: най-вероятно става дума за невинна шега или дори за приятна изненада, а не за измама или предателство. Все пак бъдете нащрек! Свободните Телци днес са изложени на риск да бъдат излъгани в очакванията си, относно нечие отношение към него. Хороскопът препоръчва през този ден да не се поддавате на илюзии, а да разчитате на логиката и фактите.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 20 септември 2022 (вторник)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 20 септември 2022, ще почувствате лек копнеж по неосъщественото. По-добре си пазете нервите и не позволявайте това да ви погълне. Да, любимият човек не ви издига в облаците, за да вечеряте на тях. Но само в това ли се състои щастието на този свят и в любовта? Според хороскопа трябва да си забраните да тъгувате, а вместо това да се насладите на този ден в компанията на любимия човек. Топлите чувства, близостта и подкрепата няма да ви позволят да се предадете в ръцете на тъгата, което ви позволява да се чувствате добре дошли и защитени.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 20 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Ако сте мъж, то днес може да бъдете по-студени и взискателни, което може да подлуди всяка красавица, като един истински Джеймс Бонд, вие сте неустоим. Ако сте жена, тогава бъдете по-малко загадъчна и много повече привлекателна. Днес можете да бъдете изключително спокойни, способни смело да задавате въпроси, които не винаги са удобни, объркват и завладяват представителите на противоположния пол. Хороскопът признава, че днешната тактика на Раците от двата пола обещава да бъде много успешна. Можете, не само да постигнете целта си, но и да станете обект на вниманието на нечии възхитени очи.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 20 септември 2022 (вторник)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, 20 септември 2022, обстоятелствата могат по всякакъв начин да ви попречат да обърнете внимание на любимия човек. Това може да доведе до напрежение с вашето второ Аз. Трябва да проявите сдържаност и да не се отпускате: днес е безполезно да обяснявате, че всичко, което правите, го правите и за двама ви. Нека вашата сродна душа знае, че винаги сте там: съвременните средства за комуникация ще ви помогнат с това. Хороскопът съветва да не хабите енергия за семейни недоразумения – в този ден тя е необходима за съвсем друго нещо.

Любовен хороскоп за 20 септември 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 20 септември 2022 (вторник)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес сте много далеч от обикновеното. Ще се интересувате повече от духовната страна на живота и глобалните проблеми на битието. Дори и любимият ви човек да се опита да ви върне от небето на земята, към ежедневните належащи проблеми и няма да успее. Днес, обаче трябва да запомните, че един от признаците на любовта е грижата. Отделете време и внимание на любимия човек и може би след това той с желание ще говори по всяка тема, която ви интересува. Дори за политиката или бъдещето на Вселената.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 20 септември 2022 (вторник)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес може да почувствате нарастващо недоволство от всеки, който ви предложи да излезете от зоната си на комфорт. Кой, ако не вие, знае, че е много по-полезно да влезете в зоната на комфорт! За щастие днес вашият любим човек ще може да сподели вашите възгледи, което ще ви позволи заедно да се насладите на спокойствието на една уютна семейна вечер без излишно напрежение и нездравословна дейност. Според хороскопа, чаша нещо топло в ръка, близки хора наблизо и липса на суета ще ви донесат максимална полза за душата в този ден.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 20 септември 2022 (вторник)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес, 20.09.2022, обстоятелствата могат да ви накарат да се замислите за природата на любовта, за това как може да изглежда и какво се случва. Основното за вас е да решите от коя версия на многостранната любов имате нужда. Понякога любовта е тиха и спокойна, като Млечния път в небето, понякога е бурна и страстна, като испанска корида. Всеки избира най-добрия вариант за чувства според своя темперамент и характер. Така че, днес, според хороскопа, е чудесен ден да помислите и да решите как да изглежда вашата единствена идеална любов. Ясното разбиране на това ще улесни изграждането на щастлива връзка.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 20 септември 2022 (вторник)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес трябва да държите ушите си отворени: хороскопът ви нашепва, че можете да чуете нещо интересно, което е пряко свързано с вашите сърдечни дела. Откъде ще дойде информацията, звездите не уточняват, така че се препоръчва да се слеете с района и да се опитате да не привличате вниманието към себе си, превръщайки се в слух. Коварно? Но ефективно. Също така, хороскопът ви съветва днес да не излизате от откровен разговор, ако любим човек го предложи. Дори темата да не ви се струва много приятна.

Любовен хороскоп 20 септември 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 20 септември 2022 (вторник)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес може да сте оставени на милостта на спомените за отминала любов – ще ви заболи сърцето от позната „обща“ мелодия или когато гледате стара снимка. Изкушението е голямо да започнете да сравнявате бившата любов с настоящата, а това няма как да бъде във ваша полза. Не трябва да забравяте, че миналото изплува пред нас в розова мъгла на носталгия: нещата не бяха съвсем такива, каквито изглеждат сега. Хороскопът препоръчва да се въздържате от безсмислени размишления и да живеете за днес, в противен случай има вероятност да нараните любимия човек.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 20 септември 2022 (вторник)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес, 20.09.2022, може да имате чувството, че любимият човек ви играе по нервите! Изглежда, че спокойните хармонични отношения, за които понякога всички обичат да мечтаят, са доста достъпни, но не: навсякъде има трудности, неоснователни претенции, опити да се решат нещата. Междувременно всичко, от което се нуждаете днес, е малко спокойствие. Според хороскопа основното нещо, което трябва да направите в този ден, е да се откъснете от преживяванията. Дори това да изисква да предадете на любимия човек факта, че имате нужда от спокойствие, тишина и лично пространство днес.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 20 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес може да имате желание да общувате с интересни хора. За свободните Риби това не е проблем, но за тези, които са обвързани със задължения, това е изпълнено с конфронтация с партньор! Като цяло, днешният ден спешно изисква от вас ярки усещания и новост, а всичко свързано с рутината може да изглежда скучно и банално. Включително общуването със сродната ви душа за „обикновени“ ежедневни проблеми. Хороскопът предупреждава: днес, отхвърляйки любимия човек, рискувате да не забележите, че във връзката се е появила пукнатина. За да не се случи това, бъдете внимателни към думите и исканията на вашия избраник.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе