Любовен хороскоп за 16.08.2021 понеделник
Астрология

Любовен хороскоп за 16.08.2021 понеделник

Овен

Добре ще бъде да се опитате да разберете емоциите си, защото това ще ви направи по-емоционално готови за бъдещето. Говоренето с приятели ще ви помогне да намерите отговорите на въпросите, които ви вълнуват за любимия човек или за бъдещия избраник (избраница).

Телец

Гледната точка на другите ще бъде по-важна за вас днес. Не изпадайте обаче в крайности. Помирението не означава подчинение. Бъдете премерени и реалистични, дайте си обещания, които да зададат посока.

Близнаци

Светещата планетна конфигурация ви дава възприемчивост, необходима за разбиране на желанията, които живеят в душата на вашия партньор. Романтична нотка придружава летния ден, оцветявайки го с особено интензивни и удовлетворяващи емоционални тонове.

Рак

Емоционалната ви страна омекотява чувствата и нежността ви излиза на преден план като ваше неизменно качество. След това ще можете лесно да предадете посланието към партньора си. Свободните сърца биха направили добре да не се страхуват от нови срещи и да потърсят такива.

Лъв

Ще бъдете доволни от себе си, че сте показали своите пълномощия на партньора си. Развивате идеите си, без да жертвате нищо положително от качествата си. Време е да помирите противоречащите сили, за да имате повече успехи в романтичните предизвикателства.

Дева

Планетата на общуването на чувствата, на избора на любов, Венера, продължава да ви се усмихва от вашия добросъседски знак Везни и ви отваря за ден на емоционално удовлетворение, което давате и получавате от човека, който имате до себе си.

Везни

Любовта ще бъде в центъра на вашите притеснения. Везните с партньор ще изпитат съмнения в себе си, които не е добре да споделят с половинката си. За сингъл играчите, виждат се нови срещи и късметът е на ваша страна. Вашата чувственост заслепява рационалността, така че не давайте обещания, които включват рискове.

Скорпион

Нещата може да изглеждат малко хладни в момента, но може да се окажат във ваша полза, така че да укрепите приятелството с партньора си и да се научите да се разбирате по-добре.

Стрелец

Про първите признаци на спор, запазете спокойствие. Очаква ви бурна седмица във всички аспекти, така че нека поне отношенията с любимия човек да не се разстройват още в понеделника.

Козирог

Вие не сте сантиментален или романтичен знак, но днес странно желание да обградите любовната си връзка с поезия нахлува у вас. Не се страхувайте и не се чувствайте слаби, ако следвате нуждите на душата си: те ще ви доближат до сърцето на човека до вас!

Водолей

Любовният ви живот върви към по-спокойни времена. Чувствате се спокойни, доброто настроение и бодростта ви приближават до партньора ви. Дойде време за приятелски отношения и за нещо повече в погледа към бъдещето.

Риби

Ще можете да намерите правилните думи, за да постигнете целите си. Добър момент е да очаровате другите и да укрепите съществуващите връзки. Просто бъдете естествени, без да задавате излишни въпроси.

Tagged , , , , , , ,
на горе