Седмичен хороскоп от 16.08.2021 до 22.08.2021
Астрология

Седмичен хороскоп от 16.08.2021 до 22.08.2021

Седмичен хороскоп 16-22 август

 

Овен

 

Каква красива седмица да се свържете отново с някой, от когото не сте чували отдавна! Тези приятни дни обещават удовлетворяващи пътувания и завръщания, и ви предлагат достатъчно гаранции за подобряване на социалния ви живот. Много от вашите скорошни желания, ще се изпълнят тази седмица.

 

Телец

 

Страстното туптене на сърцето тази седмица би могло да надделее над разума! Звездите ще подкрепят емоциите, които може да носят дори несигурност, но тъй като идеите в ума и мислите ви са изкривени, и не ви отвеждат никъде. Какво означава това? Може би просто трябва да започнете да бъдете себе си, да изоставите страховете си – нужен е кураж, който ще е наличен тази седмица.

 

Близнаци

 

Колко сте уморени за обичайните дискусии, обичайните лица и обичайните проблеми! Това усещане, ще ви накара да потърсите други неща през идната седмица. Може да проявите и малко нетърпение през работните дни, но небето е с вас и ще направи всичко, за да ви насърчи да зарежете настрана тези негативни мисли и да помислите и за себе си, за вашите нужди.

 

Рак

 

Уверени в себе си, спокойни и в добра форма, отвътре и отвън: великолепни обещания за всяко намерение. Ще ви се получават нещата с лекота, дори и тези, които изглежда, че отнемат много енергия. Очакват ви дни, в които можете да се концентрирате върху благосъстоянието си, да мислите за подобряване на физическото тяло, за спорт, забавления и страсти.

 

 

Лъв

 

Колко много мисли минават през главата на Лъва още в началото на седмицата! Със сигурност няма да ви липсва умствена енергия, както и динамика и известно желание за обновяване, което обаче идва с разрушителна енергия. По-спокойно обаче: току-що приключвате оживен период, от астрологична гледна точка, и имате нужда да преосмислите нещата с много разум.

 

Дева

 

Сладки емоции и енергия за продажба ще ви правят компания за цялата седмица. Ще трябва обаче да се заредите с търпение, защото лошото настроение до сряда идващо от положението на Луната, няма да ви помогне да започнете този период спокойно. Важното е да запазите хладнокръвие, защото ако не насочите тази разрушителна енергия към колеги и близки, тя няма да остави трайни следи у вас.

 

Везни

 

Искрящи като настроение и бъбриви като магазинерки, вие ще се движите слеващите дни винаги с шега на уста и ослепителна усмивка! Въпреки външния вид обаче, изобщо няма да бъдете отворени. Напротив. Конкретни и дискретни, особено по личните ви дела, няма да допуснете никого, който се приближи по-близо. След четвъртък тази дискретност може да подразни близките ви хора, а това да помрачи настроението ви. Изберете пътешествие за края на седмицата!

 

Скорпион

 

В по-голямата част от седмицата ще имате ценната възможност да поставите чувствата си на първо място. Всъщност звездите ви предлагат да залагате всичко на сърцето си, ако искате да спечелите голям дял от играта на живота. То ще важи само за тези дни, в които ще бъдете подкрепяни от интуицията си, страстта си и сладките емоции. През уикенда обаче ще трябва да набиете спирачки и да се отдадете на съзерцание.

 

Стрелец

 

Готови и комуникативни, реактивни и остри, но може би също импулсивни и малко недоволни. Това е накратко, как бихте могли да се представите картината на тази нова седмица. Поне според подреждането на небесните тела, това ще е интензивна седмица с много голям потенциал за пренареждане на бизнес и лични дела.

 

Козирог

 

Сърцето ви ще бъде оградата, която ще загради всички хора, заслужили вашата привързаност! Един вид магически кръг, с невидими, но с ясни граници във вниманието и защитата, които предлагате на своите най-близки. Очаква ви положителна седмица за семейни отношения и всякакви други, стига хората да са се потрудили, защото който ви е разочаровал, дори и роднина, ще остане навън, изключен и наказан!

 

Водолей

 

Вашата забранена мечта тази седмица ще бъде да можете да имате пустинен остров, добре охладен от океанските течения и защитен от маршрутите на натрапчиви и глупави хора. Мечта, която за съжаление няма да ви предпази от това да се налага да се сблъсквате с коментари и грубости. Толерантни сте, повече от колкото ви се иска, но ще трябва да запазите това до края на работната седмица, след това, можете наистина да направите едно самотно пътешествие до любимо място.

 

Риба

 

Има не малко анимационни герои, които инаги се чувстват изключени, водени от лош късмет и измъчвани от събитията около тях. Ето, тази седмица може да изглеждате точно като такъв герой. Не се отчайвайте обаче, понякога такива дни се изпращат, за да оцените нещата по друг начин и да ги видите от друг ъгъл. Тогава може да се промените в името на собственото ви добро.

Tagged , , , , , ,
на горе