любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 15 октомври 2023 г.

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 14 октомври 2023 г. Хороскопът гласи: днес не е най-добрият ден за изясняване на отношенията с другите, особено с любимия човек. Дори вашите собствени чувства и желания ще бъдат изключително трудни за разбиране. Но, според звездите на любовта, слели се в своя космически танц, за внезапно изразяване на любов – всеки ден е подходящ.

Признаци на свръхестествена любов или защо 1+1=1?

infomax-logo-50-15-HW Мадалина Геня: Григор Димитров беше моментно удоволствие

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Всеки зодиакален знак понякога преживява период на „застой“. В такъв ден любимата ви сродна душа, нейната духовна близост и топлина могат да ви изведат от това състояние. Хороскопът съветва Овните днес смело да приемат помощ от други хора, особено от своя най-близък човек. Тази атмосфера неусетно ще се разсее, а Овните могат да положат малко повече усилия и да се развеселят, например искрено общуване и романтична среща в края на деня.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Днес е ден за романтична почивка. Звездите на хороскопа обещават, че днес ще имате страхотно настроение, положителни емоции и най-важното – късмет в любовните дела. Ето защо, ако все още не сте намерили своята сродната си душа, давайте! Звездите ви съветват да облечете най-хубавия си тоалет и да отидете навсякъде. Като алтернатива можете да прекарате днешния ден в голяма компания, където ще има представители на противоположния пол. Малък флирт и готово!

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: На този фон Близнаците са способни случайно да обидят любим човек, но е малко вероятно да са готови да признаят вината си и да поискат прошка. За да не премине денят в разправии, Близнаците днес трябва или да се контролират много внимателно, или да общуват по-малко с избраника си, за да не се счупят случайно. Хороскопът дори съветва Близнаците предварително да предупредят любимия човек, че днес не са в добро настроение и може да нагрубят в разгара на момента.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес звездите съветват Рака, който е във връзка, да наблюдава портите на сърцето си, в противен случай в него може да долети капризна птица на любовта. Свободният Рак, напротив, трябва да постави примките, за да не пропусне близкото лично щастие. Днешният ден е особено подходящ за романтични разходки, нови запознанства и любов: внезапно събуждащите се ярки емоции разкриват страхотни възможности да впечатлите противоположния пол и да улесните опознаването.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Днес е истинският ден на любовта на Лео! Повишената сексуалност буквално ще витае около него, а самият Лъв може да получи много признаци на внимание от противоположния пол. Не пропускайте шанса си: днес може да донесе началото на нова обещаваща връзка за необвързаните. Лъвът, който вече има любим човек, ще остане приятно изненадан от нежността и грижата на своята половинка. Има голяма вероятност да бъде поканен на кино, в ресторант, на релаксиращ спа масаж или друг неочакван подарък, пълен с романтика.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес Девата може да се изправи пред избора: да бъде или да не бъде. Това е денят, в който тя волю-неволю ще трябва да помисли какво иска от една връзка, колко вярва на любимия човек и дали е готова да премине на ново ниво в любовните отношения. Възможно е днес Девата най-накрая да вземе важно решение. Разбира се, няма да е лесно да вземете решение, но хороскопът обещава: водена от опита и слушайки гласа на сърцето, Девата ще успее да направи правилния избор днес!

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес е страхотно време да планирате любовния си живот. Ако са във връзка, Везните могат спокойно да обсъждат дори най-сложните и глобални теми със сродната си душа: среща с родителите си, женитба, преместване, нов дом и т.н. Винаги ще има колебание и какво от това? Доброто във всяка ситуация също може (и трябва!) да се намери. Ако Везните имат любим човек, днес трябва да прекарат романтична вечер с него.

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес енергията, излъчвана от планетите, създава перфектната атмосфера за една романтична нощ, особено ако можете да овладеете емоциите си, когато любовният ви интерес, заслепен от вашия чар, завладее разума. Ще успеете ли да останете хладни и безчувствени, дори и да не искате? Знаците на небесната карта предполагат, че може да попаднете във вътрешна битка в този момент. Очаква ви напълно неочаквана изненада с нотки на нежна романтика!

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Днес любовните чувства на Стрелците днес могат да бъдат като огън – в зависимост от думите и действията на половинката те могат или да пламнат до небесата, или да утихнат като тлеещи въглени. Нищо не може да се направи. Той може само да се надява, че неговият любим (любима) в този ден ще изгори от страст. Стрелецът, който е необвързан, също може да усети настроението на околните (особено противоположния пол) по-остро от обикновено, така че най-добрата препоръка за него днес е да прекара една вечер в компанията на позитивни хора.

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Днес ще се правите на студени и недостъпни. Вашият любим човек ще трябва да ви спечели отново, ако иска да поддържа близки отношения с вас. Ако той наистина ви е скъп, помогнете му в тази трудна задача. В крайна сметка вие бяхте щастливи, било то и за кратко време! С колкото повече хора общувате с днес, толкова повече ще се забавлявате и толкова повече фенове ще привлечете. Кажете здравей на непознат и му задайте нестандартен въпрос, за да задействате процеса на опознаване.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Днес Водолеите ще имат истинско изпитание за креативност в любовните отношения. Има дни, в които двама души трудно намират общ език, а днес в такава ситуация е най-лесно да постъпите необикновено. Например, в разгара на дискусия, излезте и прегърнете любимия си човек или разсейте ситуацията с неочаквана шега. Подобни тактики в този ден ще помогнат за намаляване на интензивността на страстите и ще обърнат течението. Освен това, се опитайте да се задълбочите в аргументите на партньора и да разберете защо той защитава мнението си толкова силно. Може би във вашия спор вие… не сте съвсем прави?

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес въображението може да ви отведе много далеч: в мечтите си ще бъдете смели и решителни. Любовният хороскоп ви предлага да не сдържате поривите на душата и да фантазирате на воля. Неслучайно звездите ви изпращат в днешния полет на фантазията: след като се върнете в реалността, ще можете да разберете какво и с кого наистина искате и да вземете решение за по-нататъшни планове в личния си живот.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 15 октомври 2023 г.

на горе