ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 септември 2022 (вторник)

любовен хороскоп за 18 септември 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 септември 2022 (вторник)

Любовен хороскоп за 13 септември 2022: Днес е чудесен ден да анализирате връзката си със сродната душа. Помислете, дали е дошло време за сериозен разговор. Ако сте готови за нова стъпка – съвместен живот, брак, преместване в друго жилище – предложете да обсъдите тези тема. Хороскопът ви съветва днес да поговорите с любимият човек за моментите, които не ви подхождат. В същото време помнете призива на Карлсон: „Спокойствие, само спокойствие!“ Въздържайте се от повишаване на тон и употребата на обидни думи.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 13 септември 2022 (вторник)

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 12 – 18 септември 2022

Пет зодии ще срещнат ЛЮБОВТА си преди края на 2022 г

Мистичната Каменна гора – едно от най-силно енергийните места в България

Защо няма случайни неща? И защо Вселената ни изпраща точно определени хора?

Притча за делфина и човека

Родени между Телец и Близнаци (17 – 23 май):  Човек-стрела, който само се нуждае от ясна цел

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 13 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 13 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Ако сте във връзка: Време е да започнете да мислите, дали не прекарвате твърде много време в работата и социалния си живот и недостатъчно в личния живот. Трябва малко да балансирате нещата, в противен случай личният ви живот може драстично да се промени.

Ако не сте във връзка: Време е да започнете да обичате себе си и няма нищо срамно в това. За да се върне надеждата в животът ви, трябва да спрете да виждате всичко в тъмно. Започнете с промяна във външния вид, това ще ви накара да се почувствате като различен човек, което другите неминуемо ще забележат.

Любовен хороскоп за 13 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 13 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Ако сте във връзка: Трябва повече да се доверявате на вашата сродна душа, която ви е засвидетелствала доверието си повече от веднъж. Знаете много добре колко много сте обичани. Оставете всичките си съмнения и се насладете на тази искрена и честна връзка.

Ако не сте във връзка: Страхът и лошите преживявания от миналото ви карат да се страхувате от нови връзки. Трябва да се освободите от излишната тревожност от възможен провал и да я замените със смелост. Помнете, че влюбен, който не поема рискове, не пие шампанско. Действайте!

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 септември 2022 (вторник)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Ако сте във връзка: Ако не искате да загубите някого, когото обичате, трябва да спрете да намесата и неправилните съвети на другите хора. Не позволявайте на никого да се намесва в личния ви живот, най-вероятно резултатите ще бъдат не особено добри за вас. Доверете се на чувствата си.

Ако не сте във връзка: Статусът свободен е към края си. Скоро неочаквано, като ураган, ще се появи човек, в който ще се влюбите необмислено и неудържимо. Отпуснете се и се доверете на чувствата си, отворете се за любовта.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 13 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Ако сте във връзка: Вашите лични отношения започват да преминават в период на спокойствие и това ще ви позволи да се покажете от по-романтична и чувствена страна. Това е идеалният момент да се оттеглите насаме с партньора и да изгладите всички несъответствия, които са ви отчуждили един от друг.

Ако не сте във връзка: Не се опитвайте да се промените, така че всички около вас да ви обичат. Никой не обича да бъде с човек, който се опитва да бъде някой друг. Дръжте се естествено и скоро човекът, който е подходящ за вас, ще се появи.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 септември 2022 (вторник)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Ако сте във връзка: Общуването, моментите заедно могат да направят връзката ви още по-добра, по-силна и по-дълга. Възползвайте се от моментите на спокойствие, за да реализирате планове, които отдавна сте отлагали за по-късно.

Ако не сте във връзка: Време е да оставите настрана манията си по миналото, в противен случай всичките ви начинания никога няма да бъдат успешни. Спомнете си защо бившата ви връзка приключи по този начин и ще ви бъде по-лесно да се съсредоточите върху бъдещето.

Любовен хороскоп за 13 септември 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 септември 2022 (вторник)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Ако сте във връзка: Проблемите в работата са голяма грижа за половинката ви. Дайте на любимия си да разбере, че може да разчита на вас и по този начин облекчете някои от трудните моменти. Скоро всичко ще се разреши и вие ще можете отново, да се наслаждавате един на друг.

Ако не сте във връзка: Време е да оставите самотата зад гърба си и да намерите партньор отново. Някой от миналото може да се появи в живота ви и може би отново да разтупти сърцето ви. Само вие можете да разберете, дали си струва да бъдете с този човек.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 септември 2022 (вторник)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Ако сте във връзка: Не сте в най-добрия етап за любов. Евентуалните дискусии могат да усложнят ситуацията, да ви попречат да си обясните какво чувствате и на двамата ще изглежда, че не се оценявате. Но не се притеснявайте, всичко е временно.

Ако не сте във връзка: Може да почувствате известна несигурност и неяснота. Слушайте сърцето си и ще разберете, че понякога можете да създавате илюзии и желания в други хора, което може да доведе до проблеми и ненужни разочарования.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 септември 2022 (вторник)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Ако сте във връзка: Монотонността и рутината водят до криза във връзката. Много е лесно да го избегнете или да излезете от него, ако вече е пристигнало. Опитайте се да намерите неща, които обичате да правите заедно, където можете да се посмеете заедно и да се съберете отново.

Ако не сте във връзка: Това може да не е подходящият момент да имате сериозна връзка. Харесвате свободата си и не желаете привързаности или задължения. Харесвате обаче и краткотрайните връзки, които не продължават особено дълго.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 септември 2022 (вторник)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Ако сте във връзка: Време е да започнете да отделяте на любовния си живот времето, което заслужава. Опитайте се да избягате от всичко и да се насладите на любовта. Сега приоритет е вашият любим човек и ако искате, можете да покажете романтичната си природа.

Ако не сте във връзка: Време е да загърбите миналото, не започвайте да страдате по него отново. Оставете разочарованието зад себе си и започнете да гледате напред. Радвайте се на свободата си. Сега имате време за себе си. Скоро в животът ви ще се появи някой, който наистина ви харесва и цени.

Любовен хороскоп 13 септември 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 септември 2022 (вторник)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Ако сте във връзка: Дори любовният ви живот да е във възход, все пак си струва да внимавате за възможни недоразумения, които могат да доведат до напрежение. Много е важно да поддържате диалог помежду си и да бъдете искрени, за да сложите край на проблемите.

Ако не сте във връзка: Ще срещнете този много специален човек, с който много бързо ще започнете да планирате съвместно бъдеще. Но бъдете внимателни и не оказвайте голям натиск върху новата любов. Време е за пълна хармония.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 септември 2022 (вторник)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Ако сте във връзка: Спокойствието в този момент от живота ви ви позволява да се отпуснете и да покажете чувствата си. Това ще помогне на вашата сродна душа да разбере, че чувствата ви не са се променили, тъй като някаква студенина от ваша страна е причинила несигурност в любимия човек.

Ако не сте във връзка: Време е да се освободите от всички страхове, лошите преживявания не трябва да се повтарят. Много дълго време не проявявахте чувствата от страх, че може да бъдете отново наранени. Време е да дадете нов шанс на любовта, защото тя е красива.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 13 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Ако сте във връзка: Някои проблеми и разногласия могат да повлияят на връзката ви, опитайте се да бъдете търпеливи и да не се вълнувате, когато говорите, за да не влошите още повече ситуацията. Само добър диалог може да реши този проблем.

Ако не сте във връзка: Трябва да се вслушвате в интуицията си, която ще ви каже дали това, което предстои да се случи в емоционален план, е нещо добро. Времето за промяна идва. Послушайте сърцето си!

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе