Любовен хороскоп за 12.11.2021 петък
Астрология

Любовен хороскоп за 12.11.2021 петък

 

Днес любовният хороскоп гласи: романтиката постепенно ще затихне и ще остане на заден план: любовната страст няма да бъде почитана, практичността и истинският подход ще владеят топката. Романтично настроените натури могат да се обидят на избраниците няколко пъти в деня, защото техните близки вместо на красиви думи ще бъдат настроени на конкретни действия. Разбира се, пазаруването на хранителни стоки за една седмица или изготвянето на план за предстоящ ремонт не е толкова чувствено, колкото ходенето под лунна светлина. Е, за да не седите до прозореца в безполезно очакване на милион рози, по-добре е сами да предложите на сродната си душа план от романтични действия за вечерта. Основното е, че този план трябва да бъде изключително конкретен.

 

ОВЕН

Днес любовният хороскоп за зодия Овен вещае: Ако напоследък Овенът изпраща погледи към някого, днес е моментът да преминете към следващата стъпка в действието: да продължите напред. Хороскопът уверява: спрете да криете чувствата си – разкажете за тях на този, който харесвате или вече обичате! Говорете директно за това, което е в сърцето ви – днес е най-добрият начин да намерите обща връзка с половинката си. На този ден Овенът има възможност да изясни въпросите на отношенията, които са го измъчвали дълго време.

 

ТЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Телец вещае: Мотото на Телецът за днес е: „Veni, vidi, vici!“ – „Дойдох, видях, спечелих“. В този ден е по-добре да не занимавате ума си със сложни логически конструкции, действайте, както ви подсказва първата реакция, не усложнявайте нещата. Единственото нещо, което любовният хороскоп предупреждава за днес, е прекомерната прямота на Телеца. Опитайте се да облечете мислите си във форма, която няма да обиди нежните уши на вашата сродна душа.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци вещае: Може би днес Близнаците ще трябва да се разделят с някои утвърдените навици, за да зарадват любимия си човек. В този ден е възможен конфликт на битова основа и, според звездите, Близнаците ще сгрешат в него. Преди да защитите правото си да оставяте чорапите си, където ви е удобно, или да пресъздавате ритъма с лъжица, докато бъркате чая, помислете дали вашата „втора природа“ си струва караницата, която устройвате за себе си и за своята сродна душа. Може би днес е денят, в който Близнаците трябва да преразгледат навиците си?

 

РАК

Днес любовният хороскоп за зодия Рак вещае: Днес Ракът може да чака добри новини: любовния хороскоп показва, че той има таен обожател. Не можете да познаете кой е? Погледнете по-отблизо обкръжението си. Няма дим без огън и затова не получавате само комплименти и любезности. Днес Ракът има шанс да разбере кой го е прицелил: ловецът ще се намери!

Любовен хороскоп за 12.11.2021 петък

Дневен хороскоп за 12.11.2021 петък 

Съвет за 12.11.2021 към всяка зодия 

Късметче за 12.11.2021 петък

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп за зодия Лъв вещае: Днес Лъвът е склонен да преувеличава отношението на другите към себе си: може да му се струва, че някой го мрази или, напротив, е разпалил нечовешка страст към него. Любовният хороскоп уверява: най-вероятно леко преувеличава. Сложната гама от симпатии или антипатии е завладяла самият Лъв днес, затова и той приписва същите чувства на другите. Всъщност, всичко е по-просто и много по-малко вероятно. Не се заблуждавайте по вашите очаквания или подозрения!

 

ДЕВА

Днес любовният хороскоп за зодия Дева вещае: Днес Девата е изключително откровена: както със себе си, така и със своя любим човек! Тя казва, че мисли и прави това, което смята за необходимо, само че я хвърлят от страна на страна, сякаш е на горната палуба по време на буря … Мнението на Девата може внезапно да се преобърне в обратната посока за броени минути, но днес определено, наистина е трудно с нея. Хороскопът предлага поне да се опитате да бъдете последователни, в противен случай днешната ви непоследователност ще предизвика недоразумения.

 

ВЕЗНИ

Днес любовният хороскоп за зодия Везни вещае: Еха! Най-после днес Везните могат да се влюбят от пръв поглед, окончателно и безвъзвратно! Е, ако търсите – няма от какво да се страхувате, време е да се откъснете от ограниченията и да се огледате: може би този, от който се нуждаете, ви гледа точно сега! Харесвате ли някого? Не чакайте времето да свърши това, вместо вас – направете първата крачка! Любовният хороскоп призовава Везните днес да предприемат действия. По-малко съмнения в главата и се борете за щастието си!

 

СКОРПИОН

Днес любовният хороскоп за зодия Скорпион вещае: В този ден Скорпионът може да има разминавания с любимия човек и всичко това е така, защото днес не толерира натиск или опити за контрол. Любовният хороскоп предупреждава: опитайте се да защитите гледната си точка, без да ставате натрапчиви и груби. Запомнете: това не е враг пред вас, влизайте в диалог, а не в битка! Днес Скорпионът може да бъде прекалено суров в преценката си. Бъдете категорични и упорити в работата или спорта, но не и във връзка със сродната си душа!

Любовен хороскоп за 12.11.2021 петък

Женски интимен хороскоп за 2022 г

Каква ще бъде вашата 2022-ра според зодията 

 

СТРЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Стрелец вещае: Днес Стрелецът ще дърпа чергата към своята страна: в този ден той може да изглежда като истински владетел в очите на любимия човек. Стрелецът ще иска да решава и за двамата и не желае да слуша възражения. Хороскопът напомня: в къщата трябва да има „мир и любов“, но това не може да се постигне без компромиси в отношенията. Въпреки, че е зает, уморен или не желае, Стрелецът днес определено трябва да обсъди съвместните планове за близко (или далечно) бъдеще със своята друга половина.

 

КОЗИРОГ

Днес любовният хороскоп за зодия Козирог вещае: Жаждата за свобода може да завърти главата на Козирога. Днес той е готов да забрави за обещанията си, увлечен в любовната игра, непринуден флирт. Хороскопът уверява: не се предоверявайте на чувствата си днес! Струва ви се само, че старата връзка е надживяла и ще намерите щастието само далеч от този, който е наоколо напоследък. Това е мания, която ще премине след ден, но точно днес не трябва да правите необмислени и лекомислени действия!

 

ВОДОЛЕЙ

Днес любовният хороскоп за зодия Водолей вещае: Днес Водолеят може да се почувства уморен от връзката си: наскоро беше оказан твърде голям натиск върху него – любимия човек, приятели, роднини – и в този ден основното желание на Водолея може да бъде желанието да прати всичко по дяволите и да отиде в края на света. Хороскопът убеждава: Останете. Негативните влияния на планетите върху личния ви живот скоро ще изчезнат. Е, за да преживеете спокойно този ден, ограничете комуникацията до минимум.

 

РИБИ

Днес любовният хороскоп за зодия Риби вещае: Днес Рибите може да осъзнаят, че са уморени от трудностите във взаимоотношенията. Това ще ги подтикне да предприемат действия и решения, които обещават да трансформират трудното в просто. Любовният хороскоп им предлага да не режат клончето: прекият път не винаги е най-бързият. Връзката с вашата половинка е толкова тънка материя, че е лесно да я прекъснете, но е трудно да я зашийте по-късно, но грубия шев ще остане завинаги. Каквито и идеи да ви връхлетят, не трябва да бързате да ги налагате в реалността: първо, внимателно обмислете какви могат да бъдат последствията.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе