Мислиш се за непривлекателна жена? Ето по какво да познаеш

Мислиш се за непривлекателна жена? Ето по какво да познаеш
Любов и партньорство

Мислиш се за непривлекателна жена? Ето по какво да познаеш

Жената е жена. И думите, които всеки един човек свързва с нея са красота, нежност, привлекателност. Няма представителка от женския пол, която да не иска да се асоциира с тях. И понякога, дори доста често, външният вид не е водещ фактор, до колко една жена ще изглежда привлекателна. Да, опаковката е изключително важна, но маниерите, жестовете, държанието са тези неща, които действат като магнит за мъжкия пол. Самоувереността и смелостта у една жена, няма как да не останат незабелязани. Не си получавала покана за среща от толкова дълго време, че вече започваш да си мислиш, че си непривлекателна за мъжете? Но какво всъщност разбираш под „непривлекателна“?

Представяме ти някои признаците, които ще ти помогнат да разбереш, дали наистина е така.

 

Винаги си се чувствала грозна

Няма грозни жени, мила. Да се чувстваш така е истинско наказание. Защо си го причиняваш. Това не само влияе на психичното ти здрава и е причина за ниското ти самочувствие. Начинът, по който ти се чувстваш се отразява много на начина, по който околните те възприемат. Ако цял живот се мислиш за грозното патенце, което никой не обича, не очаквай да се превърнеш в красив лебед. Чудото е промяната ти на мислене и възприемането на себе си. Ти си красива и вярвам, че дълбоко в себе си знаеш това.

Чести комплименти, но само от семейството

Знаем, че съжалението е последното нещо, което търсиш, но повярвай, близките ти те обичат. Истински. Забелязала ли си колко често твоята майка ти прави комплименти? Може би, защото не ги получаваш от никой друг, а тя не иска да се чувстваш нежелана. Не ѝ се сърди. Тя е твоя майка и би направила всичко, за да те види щастлива.

Хората те забравят

Доста неприятен момент е, когато хората не запомнят името ти или дори забравят, че съществуваш. Е, да, не си направила нещо велико, но все пак твоето присъствие е от значение… Но не и за тях. Още по-неприятно е, когато всичките ти приятели са се уговорили да излязат, но са пропуснали да те поканят. Ти не си невидима, но със сигурност се чувстваш като такава. Всеки на твоето място би, но не се отчайвай. Винаги може да обърнеш ситуацията в твоя полза.

Никой не иска да флиртува с теб
Когато си излязла по женски, забелязваш как момчетата флиртуват с твоите приятелки, а ти стоиш от страни и никой дори не те заговаря. Или се запознава с теб от уважение и до там. Не искаме да си представим как се чувстваш. Със сигурност ти е много гадно и се чувстваш непривлекателна. Питаш се какво ти има, защо никой не те харесва. Самосъжалението няма да ти помогне, мила. Опитай се да се погледнеш от страни и може би ще намериш отговора на този въпрос.

Не флиртуваш, когато имаш възможност

Сигурна ли си, че абсолютно никой не флиртува с теб? Определено е имало случаи, когато си била обект на мъжко желание, но не си отвърнала. И не е, защото не си искала, а защото не знаеш как. Притеснение и липсата на опит може да са голям проблем, когато се опитваш да общуваш с някой представител на мъжкия пол, особено, когато става въпрос за флирт. Остани мислите, че си грозна и непривлекателна настрана. Имай малко повече увереност и самочувствие и сама ще забележиш промяната не само в себе си, но и в държанието на околните към теб.

Страхуваш се да не те отхвърлят

Страх, който разрушава теб. Той не ти позволява да бъдеш щастлива и да дадеш шанс на мъжете. Страх от това да не бъдеш отхвърлена. Е, и? На всяка жена ѝ се е случвало. Дори и някой мъж да те отхвърли, няма да се свърши света с него, напротив. Това ще ти бъде твой урок, който ще трябва да приложиш в следващото ти запознанство. Дори и най-красивата жена е омръзнала, мила. Мъжете са неблагодарни и лесно те заменят с друга. И това не е, защото не си привлекателна. Те просто са си такива. В природата им е.

Не обръщаш внимание на външния си вид

Това е личен избор, който прави всяка жена, но все пак трябва да знаеш, че мъжете харесват и предпочитат поддържани жени. Наистина ли никакви грижи не полагаш за себе си? Имаш малко дрехи, два чифта обувки и до там. Не ползваш никаква козметика, дори и най-обикновен крем за лице? Рутинните грижи са от изключително значение не само, за това как ще изглеждаш другите, но и за сама теб. Определено, когато се грижиш за себе си, това те кара да се чувстваш по-добре и с повече самочувствие. Не казваме, че трябва да лягаш под ножа, за да се почувстваш красива. Но малки, редовни грижи за кожата и външния вид няма да са ти излишни.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе