Дневен хороскоп за 12.11.2021 петък
Астрология

Дневен хороскоп за 12.11.2021 петък

 

Днес дневният хороскоп ви съветва: И днес звездите от хороскопа отново ще предизвикват неудържимо желание с един замах да се справите с проблемите и делата, които ви тежат от дълго време. Не се съпротивлявайте на този импулс: денят е наистина добър, за да завършите започнатото по-рано. Може би взетото решение няма да бъде най-доброто от всички възможни, но е доста приемливо и оптимално. Звездите ще ви заредят с нужната енергия и активност. Вероятността от заболяване е много малка, но има риск от нараняване. При лечението и профилактиката не търсете сложните начини – днес простите и доказани средства ще бъдат най-ефективни.

 

ОВЕН

Днес хороскопът за зодия Овен съветва: Днес Овенът може да покаже липса на енергия и нежелание да се концентрира върху всякакви работни или бизнес въпроси. Дори и да иска, едва ли ще успее да поеме инициативата, затова звездите от хороскопа го съветват да не се пренатоварва. Ако ситуацията изисква активни действия от Овена, той трябва да погледне по-отблизо хората около себе си: един от тях знае, точно какво да направи и не е против да помогне в тази ситуация. От друга страна, Овенът ще бъде полезен, но ще се изкуши да командва околните.

 

ТЕЛЕЦ

Днес хороскопът за зодия Телец съветва: Днес звездите от хороскопа съветват Телците да изберат нестандартни пътища: обичайният подход към бизнеса няма да даде желаните резултати. Креативността е способността да мислите различно от всички останали и тя ще бъде полезна днес за вас, дори и в най-практичните въпроси. Измисляйки хитър работен план, превръщайки разговора с шефа си в театрално представление – днес Телецът ще бъде способен на най-невероятните, непредвидими ходове. Неговата изобретателност и креативност няма да имат граници!

 

БЛИЗНАЦИ

Днес хороскопът за зодия Близнаци съветва: Днес мислите на Близнаците постоянно ще се въртят около спешни въпроси. Дотолкова, че дори и в почивно време, в компанията на близки хора, мисълта как да решат този или онзи проблем няма да им даде мира! Поради това, горките Близнаци, буквално се разкъсват между бизнеса и дома; от работа могат да се обадят тайно вкъщи, от вкъщи – на работа. Техните усилия няма да бъдат напразни: днешни бурни дейности на Близнаците ще бъдат изключително успешни и продуктивни.

 

РАК

Днес хороскопът за зодия Рак съветва: Ракът има голям потенциал днес! Денят го дарява с активност, креативност и практическа изобретателност. Такъв страхотен коктейл, ако се смеси в правилните пропорции, ще помогне на Рака да се справи с всяка задача за нула време, дори и най-нестандартната. Днес Ракът е в състояние да измисли елегантни и остроумни решения на проблеми, които другите (или дори самият той) не могат да подходят дълго време!

Дневен хороскоп за 12.11.2021 петък

Интимен хороскоп за 2022 г

Женски интимен хороскоп за 2022 г

 

ЛЪВ

Днес хороскопът за зодия Лъв съветва: Днес Лъвът ще е като на бързи обороти, така че спирането ще се превърне в цял проблем за него! Мозъкът му и цялото тяло ще работят в авариен режим, давайки всичко най-добро от себе си. Поради това, другите може да изглеждат на ускоряващия се Лъв като мудни костенурки, които се движат и мислят като на забавен каданс. Не е изненадващо, че Царят ще се опита да ги прибърза, използвайки не най-деликатните методи за целта.

 

ДЕВА

Днес хороскопът за зодия Дева съветва: Днес обстоятелствата ще притискат Девата, буквално подбутвайки я по гърба. Дори и да не е в нейния стил да действа бързо и да взема решения, Девата ще може да се адаптира към новия ритъм. Ключът към такава трансформация ще бъде вълшебната дума „трябва“ – днес тя е склонна да приема задълженията си много сериозно. Въпреки това, въпреки суетата, тя самата няма да бъде оставена на вятъра: Девата ще се чувства по-полезна и необходима от всякога, т.е. наистина щастлива.

 

ВЕЗНИ

Днес хороскопът за зодия Везни съветва: Везните ще бъдат готови да мислят за бъдещето си днес. Не да мечтаят, обгърнати в облаците, а специално да решават накъде да вървят. Плановете на Везните ще се отличават с яснота и внимание към детайлите и затова изпълнението им е само въпрос на време. Единственото „но“: обръщайки внимание на бъдещето, Везните днес не трябва да забравят за настоящето, по-точно – за хората, които са наоколо. Не бива да ги напрягате и обиждате със заяждане и мрънкане, дори и да изглежда, че правят всичко погрешно.

 

СКОРПИОН

Днес хороскопът за зодия Скорпион съветва: Днес на Скорпионът най-малко ще му пука за чуждото мнение или поне така ще изглежда в очите на околните. Звездите от хороскопа му дават увереност, че прави всичко, както трябва, а околните само пречат за изпълнение на съветите им. Така че, днес не бива да попадате под горещата ръка на Скорпиона – ако той е зает с някакъв бизнес, то в разгара на момента е в състояние да изрази всичко, което смята за необходимо. Но да поискате мнението му по някакъв въпрос е възможно и дори добре дошло: Скорпионът ще бъде поласкан.

Дневен хороскоп за 12.11.2021 петък

Каква ще бъде вашата 2022-ра според зодията 

 

СТРЕЛЕЦ

Днес хороскопът за зодия Стрелец съветва: Днес е страхотен ден за Стрелецът, в който да помисли за бъдещето! Въпреки това, като начало, той трябва да завърши делата в настоящето, които висят над него като дамоклев меч и му пречат да продължи напред. Звездите в хороскопа казват, че домакинската работа ще бъде най-ефективна за Стрелеца. Е, след като сте подредили пространството наоколо, можете да започнете да подреждате идеите и плановете си. Не се страхувайте да се осмелите и да действате! След като сте си поставили нова цел, тогава и ще разберете как може да бъде постигната.

 

КОЗИРОГ

Днес хороскопът за зодия Козирог съветва: Днес Козирогът е в състояние да намери редица възможни решения на всеки проблем и след това да избере от тях това, което се оказва най-ефективното и просто за изпълнение. Мозъкът на Козирога ще работи точно като швейцарски часовник, а ръцете му ще работят спретнато като касиер в швейцарска банка. Този ден може да се нарече идеален за Козирог при решаването на всякакви въпроси, освен тези, при които трябва да проявите тактичен подход. Какво, какво и днес той няма да се различава в швейцарската дипломация!

 

ВОДОЛЕЙ

Днес хороскопът за зодия Водолей съветва: Днес във Водолеят ще се събуди истински счетоводител! Той ще може да подходи към всеки проблем с бистра глава, прогонвайки емоциите. Това е чудесен ден да преразгледате семейния си бюджет, да планирате бъдещите си разходи и да помислите как да получите още повече приходи. Но във всички други сфери, дори и в любовта, Водолеят днес ще бъде настроен също толкова практичен, заменяйки езика на чувствата с езика на строги факти и цифри.

 

РИБИ

Днес хороскопът за зодия Риби съветва: Днес границата между увереността на Рибите и самочувствието ще бъде практически невидима, за очите на другите. Самите Риби може да вярват, че просто вършат работа, фокусирани са върху резултата и изискват същото от всички, които са наоколо. Отвън обаче ценните наставления на Рибите може да звучат като камшик на надзирател, а тяхната директност със или без причина – като критика без милост. Звездите от хороскопа съветват Рибите днес да успокоят пиперливостта, в противен случай ще понесете последиците си.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе