ЛЮБОВЕН хороскоп за 12 септември 2022 (понеделник)

любовен хороскоп за 18 септември 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 12 септември 2022 (понеделник)

Любовен хороскоп за 12 септември 2022: Днешният ден е изпълнен с голям творчески потенциал и хороскопът ви съветва да го реализирате в компанията на човек, който харесвате. Измислете нов интериор за апартамента, нарисувайте картина или просто мечтайте от сърце, седейки под звездното небе, но най-важното, заедно! Днес е достатъчно да положите съвсем малко усилие, за да усетите онова единство на сърцата и мислите, което се нарича романтика.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 12 – 18 септември 2022

ДНЕВЕН хороскоп за 12 септември 2022 (понеделник)

Родени между Близнаци и Рак (17 – 23 юни):  Деца на Слънцето, винаги откриващи любовта в необятния океан

Мелник, където автентичността и магията се сливат в едно

Изобилие от ЩАСТИЕ през седмицата 12-18 септември за 5 зодии

Притча за делфина и човека

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 12 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 12 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Притеснявайки се, да не си развалите днешното настроение може да накара Овена да отхвърли думите на сродната си душа. Представителят на тази зодия в този ден е склонен да си затваря очите за проблемите. Хороскопът ви уверява: няма нужда да играете на криеница с любимия човек, днес той не е готов да подкрепи играта. Не довеждайте ситуацията до критична – слушайте внимателно избрания от вас и се опитайте да разрешите възникналата трудност.

Любовен хороскоп за 12 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 12 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Внимание, внимание! Купидон търси Телецът! Незабавно се свържете с оператора, в противен случай ще пропуснете шанса си да се впуснете в любовно приключение! Изглежда, че днес в реалността на Телецът, такова нещо като любов просто не съществува. Представителят на тази зодия не иска и да си помисли за нея. Чувайки серенада под прозореца, днес просто би затворил прозорците по-плътно. Хороскопът е категоричен: любимият човек на Телците ще трябва доста усърдно и упорито да поработи, за да го изведе „от къщата“.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 12 септември 2022 (понеделник)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

„Не ме прекъсвайте, не ме прекъсвайте, днес съм като желязо …“ Наистина е безполезно да спорите с Близнаци в този ден! Уверени в собствената си правота, те дори не са готови да се вслушат в мнението на любимия човек. Странното е, че ще им се струва, че тяхната половинка днес е неоснователно капризна и се държи неразбираемо в дадени ситуации, но хороскопът уверява, че причината изобщо не е в това. Близнаци, не е трудно да си признаете собствената грешка – поне пред себе си!

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 12 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес, 12 септември, Ракът може да направи всичко: да ви накара да се влюбите в него от пръв поглед, да разтопи леда в сърцето ви, да ви забие на място с твърдоглавството си … Жалко е, че в този ден, въпреки огромния потенциал, Ракът иска почти нищо. Днес той иска да мисли, че в личния му живот и така всичко е перфектно. Според любовния хороскоп, само нещо наистина твърде сериозно може да го извади от чувството на пълно задоволство. С днешния потенциал Ракът би могъл да обърне хода на любовната си история в посоката, от която се нуждае!

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 12 септември 2022 (понеделник)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Без да забележки, днес, 12 септември, Лъвът може да се държи доста авторитарно с любимия си човек. Тенденциите на денят ще го карат да се чувства превъзходен, което може да се изрази и в остра критика, неуместна шега за пропуск в комуникацията с половинката. Хороскопът предупреждава срещу подобно поведение: Лъвът трябва да подкрепя този, който обича, а не да става съдник за него.

Любовен хороскоп за 12 септември 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 12 септември 2022 (понеделник)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес очевидно представителят на този знак на Зодиака все още не е готов да отстъпва, така че хороскопът съветва Девата да заеме изчаквателно-отбранителна позиция: действайте внимателно, не влизайте в директна конфронтация, скрийте се. Вашата половинка ще настоява, търсейки съгласието и подкрепата ви. Не се поддавайте – не вървете срещу себе си, за да угодите. Днес си струва да изчакате, но след това ще можете да намерите компромисно решение, което да устройва и двамата.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 12 септември 2022 (понеделник)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 12 септември, е времето, в което трябва да потърсите сродна душа: самоувереността на Везните и днешното ви спокойствие ще ви помогнат да направите по-добро впечатление на противоположния пол. Стилен имидж, блясък в очите и мистериозна усмивка – това е всичко, от което Везните имат нужда днес, за да завладеят от пръв поглед. Любовният хороскоп ви призовава да се разкриете пред света: такава красота не може да се скрие, тя е универсално средство за покоряване!

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 12 септември 2022 (понеделник)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес Скорпионът е склонен да бъде нарцистичен. Добре е самодоволството му да бъде подкрепено от другите и любимият човек няма да забрави да го обсипе с комплименти, още от рано сутринта. Но, ако днес не получите необходимото внимание, е възможно да се почувствате недооценени, обидени и дори да започне да си го връщате на целия свят, изливайки лошото си настроение върху всички. Хороскопът предупреждава Скорпиона да не се опитва да отрови съществуването на близките си: разбира се, няма да бъдете съдени за това, но лесно можете да се лишите от доста прегръдки.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 12 септември 2022 (понеделник)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днешната любовна рецепта на хороскоп за зодия Стрелец е: кафе 25 пъти на ден. Преведено от португалски, тази дума означава „нежно да преминете през косата и кожата на любимия човек“. Топлината на милата ви половинка, спокойната свобода и чувство на тет-а-тет, тихите и задушевни разговори са това, което толкова липсва на Стрелците днес. Добавете малко „кафе“ към живота си и ще усетите как той е изпълнен с хармония и истински смисъл!

Любовен хороскоп 12 септември 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 12 септември 2022 (понеделник)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Хороскопът предлага днес на Козирога да обърне повече внимание на личния си живот, поне на ниво разработване на стратегия. Да, да, в любовта, както и в бизнеса, понякога е необходимо да се прави равносметка и да се правят планове за по-нататъшно развитие, стагнацията в човешките отношения е невъзможна – те живеят и без подходяща грижа, бързо избледняват. Е, днес Козирогът е в състояние сам да разреши много трудни въпроси, относно отношенията си с любимия човек. Разбира се, ако искате да отделите време и усилия.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 12 септември 2022 (понеделник)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Ако днес имате желание да се откажете от активни действия в отношенията с любимия човек, хороскопът силно ви съветва да се вслушвате във вътрешния глас и да не противоречите на желанията си. Сдържаността ви е свързана не с нерешителност, а с наличието на обективни причини, които той ясно осъзнавате или интуитивно усещате. Напълно възможно е най-доброто решение за днес да се пуснете по течението, без да се спирате на нито един бряг.

Любовен хороскоп 12 септември 2022 г. Риби

любовен хороскоп за 12 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес Рибите лесно ще управляват емоциите си, поради което спокойно можете, да започнете сериозен разговор със сродната си душа. Изберете най-горещата тема, хороскопът ви обещава: няма да се нараните! Днес Рибите ще имат достатъчно спокойствие и вътрешна сила, за да не допуснат разговорът да прерасне в конфликт. Подправяйки информацията с щипка хумор, сега можете вкусно да поднесете всяка своя идея на любимия човек! Бъдете смели и уверени!

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе