ЛЮБОВЕН хороскоп за 11 септември 2022 (неделя)

пътят към мечтите
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 11 септември 2022 (неделя)

Любовен хороскоп за 11 септември 2022: Днес е денят, в който във всички въпроси на любовта и връзките си струва да вървим по традиционните пътища. Независимо дали става въпрос за запознанство, съблазняване, уреждане на среща или предложение за брак – оставете експериментите за по-късно, предпочитайки доказаните класики. Да, да, точно днес е денят, в който баня със свещи и розови листенца няма да изглежда „шаблон“ дори за заклет циник, а картичка със сърца не може да се нарече „бляскав лош вкус“. Затова разходки под лунна светлина, маса в уютен ресторант и други доказани трикове, с които нашите дядовци са съблазнявали нашите баби, ще работят с гръм и трясък!

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 11 септември 2022 (неделя)

Кои зодии имат добро сърце

Притча за делфина и човека

Туршия 100-те чушки – най-добрата туршия за студените зимни дни

ЦАРСКА ТУРШИЯ от тефтера на баба

Царска торта – най-вкусната торта!

Кои зодии искрят от магнетизъм

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 11 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 11 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 11 септември, някой от вашите приятели или роднини може да поиска да играе ролята на Купидон. Вероятно те ще искат да ви съберат с подходящият човек, според благодетеля, на организирано парти. Рязкото отхвърляне ще обиди може да обиди някои, така че трябва да се съгласите или поне да бъдете внимателни. Освен това, изходът от срещата може да бъде много любопитен. И Овен, който е във връзка, в този ден може да бъде въвлечен в дискусията за своята сродна душа: не позволявайте на мнението на другите да повлияе на отношенията ви с любимия човек, никой не го познава по-добре от вас. На всички, родени под този знак на зодиака, хороскопът препоръчва днес да анализирайте информацията.

Любовен хороскоп за 11 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 11 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес ще ви трябва умения, които са полезни в отношенията. Ако напоследък нещо ви притеснява в поведението на любимия човек, в този ден трябва да промените мащаба на собствените си мисли и да помислите: какво би могло да се промени? Ако в дългосрочен план връзката ви носи повече радост, отколкото тъга, тогава всичко е наред в любовните ви отношения! Друго нещо е, ако има твърде много несъответствия … Но дори и в този случай хороскопът ви съветва днес да се откажете от прибързаните решения. Погледнете ситуацията от няколко ъгъла и едва тогава направете изводи. За предпочитане в друг ден.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 11 септември 2022 (неделя)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес може да изпитвате отчаяна нужда от вълнуващи любовни приключения. В това състояние ще ви е трудно да седите на едно място. И всичко би било наред, но работните дела и неуредените отношения с любимия човек най-вероятно ще ви попречат да се качите в кабриолет и да се втурнете някъде далеч. В едно такова приключение определено се нуждаете от близък съюзник по дух. Хороскопът ви приканва да проявите малко търпение. Времето за приключения все ще дойде, но в този ден просто трябва да се справите с всички належащи въпроси на място, без да ги отлагате за безсрочното „по-късно“.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 11 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес, 11 септември, звездите от хороскопа ви съветват да прекарате време с любимата си сродна душа някъде сред природата, далеч от всички. Или просто се усамотете у дома, запалете свещи, пригответе романтична вечеря и се отдайте изцяло един на друг. Няма нужда да се срамувате от емоциите и чувствата си, защото днес е денят, в който можете да се отпуснете и да се отворите колкото е възможно повече – вашата сродна душа ще го оцени. Ако сте в романтично търсене, тогава днес, за да постигнете успех с противоположния пол, просто трябва да бъдете себе си – и добре насочената стрела на Купидон няма да пропусне!

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 11 септември 2022 (неделя)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Ако наскоро сте имали някакви проблеми в любовна връзка, то днес имате голям шанс да промените всичко. Според хороскопа именно в този ден можете да срещнете съдбата си, да изгладите недоразуменията или да изградите отношения с любимия човек. Както всички хора, понякога можете да бъдете срамежливи, но днес това е абсолютно невъзможно! В този ден, за да постигнете успех, трябва да сте упорити, решителни, настоятелни и откровени в любовните отношения, както никога досега!

Любовен хороскоп за 11 септември 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 11 септември 2022 (неделя)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес ще почувствате силно желание за уютно, спокойно прекарване на свободното време, а хороскопът ви насърчава да се концентрирате към тази цел. Гушнете любимият си човек, прекарайте целия ден в мързелуване и прегръдки, досущ като домашна котка. Спете колкото можете, дори и през деня. Днес ще ви трябват книга, какао, добра дума, топла прегръдка, като основни романтични инструменти. Вечерта можете да изпиете чаша вино и да изгледате интересен филм. С други думи, основната задача за днес е да дадете почивка на тялото и ума. Съберете енергия за бъдещи постижения!

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 11 септември 2022 (неделя)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Везни, за да бъдете чути от любимия човек, днес трябва да говорите максимално откровено и със свои думи, а не заучени фрази. Спрете да общувате фрази, цитати от социалните мрежи, не прикривайте чувствата и мислите от другите хора – и ще видите какъв невероятен резултат ще постигнете! Хороскопът обещава: действайки импровизирано днес, ще можете да достигнете до живите емоции на вашата сродна душа и може би да разрешите проблем, който отдавна е назрявал. Трябва да сте готови за труден, но ползотворен разговор през този ден. Не се страхувайте от искрени, интимни разговори!

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 11 септември 2022 (неделя)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес любовните връзки на близък приятел или роднина може да изискват вашата намеса. Може би вашето рамо трябва да попие нечии сълзи, да бъдете съветник или дори примирие между две любящи се страни в състояние на конфликт. Какво да правите – понякога приятелството налага задължения. Хороскопът не препоръчва да вземате страна, опитайте се да останете обективни. В личния живот всичко обещава да бъде без изненади. Свободният Скорпион може да се опита да поднови стара връзка, дори и да не е завършила много добре, но бъдете особено внимателни в тази насока.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 11 септември 2022 (неделя)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес по пътят ви към единението с любимия човек може да възникнат препятствия, които можете да преодолеете с елегантна лекота, ако желаете. Вечерта обещава да бъде вълнуваща: запасете се с качествено вино и кутия шоколадови бонбони, тъй като душевните разговори (и не само) са много вероятни. Хороскопът нашепва: очакват ви незабравими емоции! Днес ще имате възможност да бъдете близки не само с телата си, но и с душата си. Можете искрено да говорите за всичко на света, да споделяте съкровените си мисли и съкровени мечти!

Любовен хороскоп 11 септември 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 11 септември 2022 (неделя)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес сутринта може да почувствате нужда от промени в личния си живот. В такива моменти най-важното е да осъзнаете какво наистина искате, какво липсва и какво като цяло очаквате от любовта. Въпросите не са толкова прости, защото всеки човек има нужда от своето от една връзка. Може би имате нужда от повече съвместни разходки с избрания от вас, може би от вълнуващи приключения и пътувания, или може би не ви достигат спокойни топли прегръдки по време на любимото ви вечерно предаване? Според хороскопа в този ден сте решени да разберете всичко, за да изясните ситуацията.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 11 септември 2022 (неделя)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес, 11 септември, вие сте творци на собственото ви щастие: само от вас зависи, дали този ден ще бъде изпълнен с ярки емоции или ще премине като един от многото в поредицата сиво ежедневие. За да върви всичко по най-добрия сценарий, звездите ви съветват днес да не се страхувате от новите стъпки. Признайте любовта си, поканете на среща, купете билет за романтично преживяване… По-добре е да съжалявате за какво сте направили, отколкото за това, което никога не сте опитали. Е, струва си да решите: хороскопът обещава късмет в любовните начинания, така че действайте!

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 11 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес има голяма вероятност да се наложи да защитите любимия човек от чужди и агресивни нападки. Особено трудно ще бъде, ако агресорът е роднина или приятел. В тази връзка хороскопът препоръчва, да се вслушвате в собствените ви чувства и да не се поддавате на провокации: вероятни са опити да подкопаете доверието си в сродната си душа. Напълно възможно е в действията на „доброжелателя“ да нямат злонамереност. Днес трябва да запомните, че сте напълно способни самостоятелно да оцените думите и действията на любимия човек и не се нуждаете от помощта на консултант.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе