ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 10.03.2022 – четвъртък

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 10.03.2022 - четвъртък
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 10.03.2022 – четвъртък

Любовен хороскоп за 10.03.2022-четвъртък: Любовта е като огънят: без храна тя избледнява, но днес има шанс Съдбата да хвърли обемист сноп дърва за огрев във вашия любовен огън. Звездите днес клонят към спонтанни прояви на чувства, така че има много възможности за нов романс (както и за пренасяне на стари връзки в нов кръг) – основното е да сте подготвени за всякакви изненади и знаци.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 10.03.2022 – четвъртък 

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 7 март – 13 март, 2022 

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 г. 

ОВЕН

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 10.03.2022 - четвъртък
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен, 10 март: Както се оказва, имате нужда от толкова малко, за да сте щастливи! Просто искрена усмивка или услуга в полза на скъп за вас човек, усмивка чрез съобщение, пощенска картичка в плик или на монитор. Позволете на тези прости, но вълшебни неща да ви топлят през целия ден и да предпазят щастливия ви вид от избледняване!

ТЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 10.03.2022 - четвъртък
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец, 10 март: Днес вашият любим човек ще иска да играе на криеница, като котка и мишка и други подобни игри с вас. С други думи, ще трябва да решавате гатанки през целия ден, да търсите черна котка в тъмна стая и да правите други също толкова вълнуващи неща. Бъдете внимателни в личния си живот. Ако чувствате, че нещо не е наред в отношенията с определен човек, но не можете да разберете какво е, тогава не бързайте.

БЛИЗНАЦИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 10.03.2022 - четвъртък
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 10 март: Не бива да правите толкова големи стъпки, за да се доближите до любимия човек. Той може да приеме това темпо за даденост и след това, когато един ден останете без дъх и забавите темпото, той реши, че чувствата ви са пресъхнали и си тръгва. Затова следвайте съвета на Ремарк: „Това, което човек не може да получи, винаги изглежда по-хубаво от онова, което има“.

РАК

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 10.03.2022 - четвъртък
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак, 10 март: Опитайте се да не изпускате нервите си в този ден, каквото и да се случи. Запазете спокойствие на всяка цена и ще постигнете желаното много по-бързо, дори ако ви се струва, че е просто невъзможно. Никога не изгаряйте мостовете си зад себе си. Дори и да ви се струва, че най-накрая сте срещнали своята сродна душа. Не се разорявайте и не бързайте да свързвате всичките си бъдещи стремежи и мечти с нея.

ЛЪВ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 10.03.2022 - четвъртък
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 10 март: Ако имате сродна душа, ще я засипете с подаръци, буквално от глава до пети. Вярно е, че не всички от тях могат да се възприемат с необходим ентусиазъм. Но трябваше да помислите за това още в магазина. Ще се събудите в доста емоционално състояние, но не се опитвайте да се борите с това! Обадете се на някой от вашите чувствителни приятели и излейте душата си на този човек. Ще ви бъде полезно да се отървете от натрупания във вас емоционален негатив и да започнете всичко отначало.

ДЕВА

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 10.03.2022 - четвъртък
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева, 10 март: Днес ще имате уникалния шанс да се почувствате като възрастен, независим и силен човек. Дори, ако обикновено се чувствате точно обратното в този си образ. Вашата сродна душа ще бъде приятно изненадана от новите ви качества. Опитайте се да не ги губите с течение на времето. Дори, напротив – обогатявайте ги.

ВЕЗНИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 10.03.2022 - четвъртък
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни, 10 март: Основното нещо за днес е да не прекалявате с нищо. Очевидно вие имате работа в собствения си дом, която изисква значителни усилия и изобретателност. Може би отдавна не сте лепили тапетите в хола или пренареждали мебелите в спалнята, според Фън Шуй? Звездите ви съветват, да включите вашата любима половинка, като пряк помощник – това ще ви направи взаимно щастливи. Творете и се забавлявайте заедно.

СКОРПИОН                                          

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 10.03.2022 - четвъртък
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 10 март: Днес ще бъде много важно за вас, да се чувствате необходими и значими за любимият ви човек. Той, обаче, може да не разбере това и следователно да не покаже привързаността си към вас. Опитайте се да му покажете, че сте тъжни и самотни без неговото внимание, обич и грижа.

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 10.03.2022 - четвъртък
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 10 март: Днес не трябва да предявявате твърде много претенции към любимият човек. Такива действия няма да завършат с нищо добро, освен с качествена неразбория. Ако искате да успеете, бъдете нежни, но упорити. Спомнете си инсинуацията и грациозността на котката. В спомените ви миналото може да ви се стори най-добрият период от живота ви, но от друга страна, всички мислят така.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 10.03.2022 - четвъртък
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 10 март: Това е подходящ ден за големи и сериозни промени в личният ви живот. Именно днес вие успешно ще започнете, прекратите или подновите отношения с определени хора, които според вас са достойни за подобни енергийни разходи, направени от ваша страна. Имайте в предвид, че основното нещо при тези ходове, е да не останете разочаровани.

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 10.03.2022 - четвъртък
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 10 март: Нека днешният ден бъде прекрасен повод да си спомните нечие детство: било вашето, било това, на вашата половинка. Отидете до вашето или нейното училище, срещнете се с учителите, разходете се из оживените училищни етажи. Вълна от спомени ще ви завладее, последвана от вълна, направо цунами на нежност и блаженство.

РИБИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 10.03.2022 - четвъртък
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби, 10 март: Днес трябва да направите труден избор – вниманието ви ще се изисква от няколко души наведнъж, като от нито един няма да искате да откажете. Все-пак ще трябва и изглежда, че любовта ще трябва да отстъпи място на приятелството за известно време. Един приятел има огромна нужда от вашето приятелско рамо и подкрепа.

 

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе