СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 7 март – 13 март, 2022

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 7 март – 13 март, 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 7 март – 13 март, 2022

Какво вещаят небесните тела за любовта през тази седмица? Прочетете и разберете от нашият СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП, за периода 7 март – 13 март, 2022 (понеделник-неделя).

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 7 март – 13 март, 2022

ОВЕН 

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 7 март – 13 март: Неочаквано непознати хора ще ви обърнат внимание и ще ви засипят с комплименти. Също така, бъдете готови за факта, че роднини може да се бъркат в личния ви живот. В романтичните дела е важно да слушате вътрешният ви глас. Имате големи шансове за освежаване на връзката, поради висока енергичност.

За необвързаните. За съжаление комуникативните умения не са достатъчни, за да направите правилното впечатление на човека, когото срещате за първи път. Но това е за ваше добро, защото тази връзка най-вероятно ще бъде краткотрайна.

ТЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец, 7 март – 13 март: Обърнете внимание, че съвместното пазаруване ще ви доближи до човека, който ви интересува. Ако положите достатъчно усилия, ще можете да се справите с продължително разминаване в гледните точки. Не пренебрегвайте любимите хора, заради други неща, в противен случай ще възникнат недоразумения. Много скоро ще трябва да направите важни признания. Звездите препоръчват да игнорирате лошото настроение на партньора при всякакви обстоятелства.

Ако сте необвързан Телец, най-доброто нещо за вас в момента, е да оставите романтиката настрана и да се погрижите за себе си.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци, 7 март – 13 март:  Свободните Близнаци, не забравяйте да споделите вълнуващи емоции с тези, които са сладки за вас. Тези от вас, които жадуват за взаимност, трябва да се погрижат за вътрешният си мир. В началото на общуването бъдете внимателни, защото разликата във възгледите може да предизвика разногласия. С голяма вероятност другите ще флиртуват с вас, но не очаквайте сериозни последици.

Що се отнася до двойките, дългосрочните връзки автоматично ще достигнат ново ниво. Ще имате обаче неприятен разговор с роднини на вашата сродна половинка. Бракът е нещо хубаво, но изисква компромиси.

РАК

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак, 7 март – 13 март: Раци, може би е по-добре да не влизате във връзки тази седмица, а да разгледате по-отблизо хората около вас. За да се справите с разногласията, ако възникнат такива, внимателно обмислете изискванията на вашата половинка. Ако внезапно топлината е напуснала връзката ви, тогава можете да я върнете с помощта на активно ухажване. И в никакъв случай не се измъчвайте с ревност, защото нямате реални причини за това.

Ако сте свободен Рак и искате да промените нещо в живота си, не се срамувайте и действайте решително, уверено.

ЛЪВ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв, 7 март – 13 март: Тези от вас, които са уверени себе си, в чара си, могат да започнат отдавна желана връзка. В същото време тайните трябва да бъдат оставени в миналото, в противен случай те ще излязат в бъдеще и ще навредят на вашия съюз. А проблемните отношения могат да се разрешат при кратко пътуване. За да се справите с кризата в личния си живот, слушайте съветите на други хора. Ако наблизо няма човек, чието мнение е важно за вас, помислете за това, че компромисите ще помогнат за преодоляването на кризата. Въпреки това, вземете под внимание мнението и на вашият партньор.

ДЕВА

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева, 7 март – 13 март:  За да не се разочаровате от хората, избягвайте да флиртувате с непознати. Също така, имайте предвид, че пътуването ще внесе свежест в избледняваща връзка. Имайте предвид, че с вашите таланти съществува реален шанс да привлечете вниманието на интересни хора. Бракът, сключен тази седмица, ще бъде щастлив.

В животът на необвързаните мудността ще стане причина да е трудно да се представите в потенциалната ви светлина. В случай на неуспехи в любовните отношения, е полезно да се обърнете към приятели за съвет.

ВЕЗНИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни, 7 март – 13 март: Везните имат голям шанс за освежаване на отношенията чрез невероятния си чар. През цялата седмица младите двойки ще имат прекрасни мигове на любов и вълнения. Флиртуването с непознати е нежелателно, тъй като ще навреди на съществуващите взаимоотношения. И в романтичните дела е важно да слушате вътрешния глас. В случай на разногласия в установените двойки, съвместните грижи за жилище ще помогнат за сближаване. Има шанс в близко бъдеще някой анонимно да ви признае любовта си. Небесните тела препоръчват да се заредите от тази магия.

СКОРПИОН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион, 7 март – 13 март:  Ярките срещи ще са ви от полза за започващата връзка. Ще имате сериозен обожател, това ще бъде досадно, само ако сте в двойка. Може да се случи така, че старите проблеми да се върнат в преследване тази седмица. А тези, които все още търсят, ще могат да срещнат съдбата си в голяма компания. Ако възникне възможност, необвързаните могат безпроблемно да разменят телефонните си номера. В същото време, много скоро ще трябва да направите съществени признания. Можете да привлечете приятен човек със своята обаятелност.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец, 7 март – 13 март: Не бързайте да прехвърляте връзката в нов статус, дори ако имате сериозни проблеми с партньора. Като цяло промените към по-добро идват на любовния фронт. Но за това все-още не трябва да слушате ничии съвети, за романтиката се отнася. Също така, звездите вещаят да игнорирате лошото настроение на партньора при всякакви обстоятелства. Не забравяйте, че точността в комуникацията ще ви помогне да избегнете интриги. Имайте предвид, че цялата идваща седмица е благоприятна за флиртуване.

КОЗИРОГ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог, 7 март – 13 март: Тази седмица не проявявайте твърде много слабости. Но моментът е подходящ за вземане на важни решения в романтичния живот. Точно сега е благоприятно да започнете съвместен живот, независимо дали сте в началото на връзката. В същото време избягвайте споровете, в противен случай те ще повлияят не особено приятно в отношенията със сродната душа. В предстоящите дни страстта ще надделее над романтиката в живота ви. Трябва да сте по-внимателни към нуждите на вашата половинка. Важно е да бъдете себе си, за да постигнете реципрочност.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей, 7 март – 13 март: За тези, които са уверени в партньора си, можете да се наслаждавате на тези дни. Но в общуването бъдете по-сдържани, тъй като емоционалният ви стрес не трябва да влияе на отношенията ви с любимия човек. Не пренебрегвайте любимите хора в името на личните дела, в противен случай ще възникнат претенции срещу вас. Тези, чиито съюзи са добре установени, могат уверено да се съберат. Тези, които жадуват за взаимност, трябва да се погрижат за вътрешният си свят. Има голяма вероятност да се появи ухажор, чието внимание ще ви бъде много приятно.

РИБИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби, 7 март – 13 март: За съжаление финансовите проблеми могат да нарушат хармонията в установените двойки. Небрежен флирт може бъде добър изход за тези, които имат затруднения в любовните отношения. За вас е полезно да потискате раздразнителността в себе си, за да направите добро впечатление на сродната си душа или на хора, които смятате за потенциални партньори. С достатъчно усилия ще успеете да очаровате точния човек. Но не бързайте с нещата, оставете ги да се развиват естествено.

Tagged , , , , , ,
на горе