любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 10 октомври 2023 г.

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 10 октомври 2023 г. Това е чудесен ден за романтика в домашна обстановка, за наслаждаване на домашния уют с любим човек, любима книга или с домашен любимец. На комуникативните личности, многото разговори могат да отворят път за развитие в няколко области.   

Защо сексът е толкова важен в една връзка?

infomax-logo-50-15-HW Ралица Паскалева и Теодор Салпаров показаха бебето си

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Невинният флирт с привлекателен представител на противоположния пол може да завърши със сериозно предложение за комплект в бъдеще, т.е. да се хванете за ръце и да свържете сърцата си. Затова подгответе си предварително прекрасна фраза и изражение на лицето, с които ще приемете или отхвърлите такова примамливо предложение. Днес от вас зависи.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Ако времето позволява, звездите препоръчват на този ден вие и вашият любим човек да се завърнете за кратко в детството ви. Как точно ще направите това не е важно. Но очевидно трябва да се забавлявате на улицата, у дома…, това няма значение. По-важното е, че ще се чувствате толкова щастливи, че няма да искате, да се завърнете обратно в реалността.

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днес звездите даряват Близнаците със способността да виждат със сърцето. Не е нужно да замествате близките си в работата или да разпитвате любимия човек за чувствата му към вас: Близнаците ще могат да разберат всичко без излишни приказки. Ако отдавна искате да поканите своята сродна душа за откровен разговор, тогава днешния ден е идеален за това. Звездите ви даряват с повишена чувственост и романтика, така че искрените признания е добре да завършат в полунощ.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес ще имате доста отговорен разговор с любимият човек, който в идеалния случай трябва да завърши с вземане на доста важни решения и редица сериозни заключения. Напълно възможно е той да отбележи нов етап във връзката ви. Това, обаче съвсем не е задължително да се случи.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Днес поговорката, че по дрехи те посрещат, по ум те изпращат, ще бъде по-актуална от всякога за влюбения Лъв! Противоположният пол наистина ще бъде склонен да го преценява главно по това как изглежда. В същото време дрескодът за този ден е високото самочувствие, елегантност и ненатрапчив шик. Без фриволни дънки или бюстие! Ако Лъва отива на романтичен лов, вечерна рокля или скъп костюм ще се превърнат в отличителен белег на неговия успех.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес Девата не трябва да мълчи, ако иска да установи романтично познанство с човека на мечтите си! Всичко, което трябва да направи, е да преодолее срамежливостта и да блесне с ума си в разговора. Може би за известно време ще трябва да не пуска инициативата от ръцете си, за да задържи вниманието събеседника си, но тогава той няма да бъде спрян! Днес има всички предпоставки, че едно случайното запознанство ще се превърне в сериозна връзка.

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес в любовните дела Везните трябва да овладеят желанието за контрол над ситуацията и да слушат гласа на интуицията си. Звездите вещаят, че докато се опитват логично да управляват развитието на връзката, потенциалът им е ограничен от твърдата рамка и зависи от това как сами се програмират. Ако днес пуснат юздите, доверявайки се на шестото чувство, в любовта пред тях ще се отворят много нови възможности, за съществуването, на които, дори не са подозирали!

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес влюбеният Скорпион е като извор на комплименти, спомени от първите мигове. Той с готовност ще подкрепи любимия човек, но повече морално, отколкото чрез други методи. Скорпионът, обаче трябва да обърне внимание на чувствата на партньора, защото именно неговото участие ще помогне на половинката, да се справи с нерешителността. Свободните представители не се интересуват от съдбовни познанства. Те се възползват от факта, че могат напълно да се потопят във водите на свободата си, без да поглеждат настрани към някой друг.

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Езикът на Стрелецът ще проправи пътя към сърцето на любимия човек днес. На този ден той би могъл да доведе собственика си до края на света, но хороскопът уверява, че в момента любовта вълнува представителя на този зодиакален знак много повече от пътуването. Въпреки че този знак, който вече е намерил сродна душа, може да бъде посъветван да отиде придружен от нея до мястото, където могат да получат нови впечатления. Споделените преживявания днес ще ви помогнат да почувствате колко добре можете да бъдете заедно.

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Днес Козирогът трябва да бъде по-дипломатичен в изказванията си, особено ако има различни гледни точки по даден въпрос от любимия човек. Денят ще склонява към нетърпимост и конфликти, а този знак в търсене на истината е в състояние да бъде по-твърд от всякога. Не трябва да настоявате само на своето и още повече да си позволявате обидни намеци към вашия партньор, в противен случай във връзката може да се образува голяма пукнатина.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Днес е денят, в който Водолеят и неговият любим човек просто трябва да получат добра порция свежи впечатления! Какви ще бъдат впечатленията е вторият въпрос, който зависи изцяло от вкусовете на Водолея. Пътуване до друг град, среща с нови хора, посещение на театър, концерт, музей, навсякъде. Днес Водолея и неговата избраница очаква романтика навсякъде, където имат възможност да видят и научат нещо ново.

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес звездите съветват Рибите да говорят с любимия човек за пари. Това е добър момент да разрешите всички недоразумения по този въпрос заедно, да обсъдите финансови планове за бъдещето или просто да поговорите сърдечно. Днес Рибите и техният избраник трябва да обсъдят разходите си за почивка, да анализират доходите си и да оценят перспективите си. Ако приходите ви не са толкова добри, колкото бихте искали, време е да помислите как можете да промените това.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 10 октомври 2023 г.

на горе