ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 07.03.2022 – понеделник

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 07.03.2022 - понеделник
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 07.03.2022 – понеделник

Любовен хороскоп за 07.03.2022-понеделник: В любовно отношение денят е добър за нежни, чувствени и дълбоки връзки, но не и за флирт или мимолетни познанства. Не е препоръчително да присъствате на шумни сбирки. От събитията са подходящи тези, които докосват най-дълбоките струни на душата, като ходене на особено приятно събитие, разходка в парка. Да изкарате вечерта у дома насаме един с друг, едва ли ще съжалявате.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 07.03.2022 – понеделник 

СЪВЕТ за 07.03.2022 към всяка зодия 

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 7 март – 13 март, 2022 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 7 март – 13 март, 2022 

МЕСЕЧЕН хороскоп за м. МАРТ, 2022 г. 

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 г. 

ОВЕН

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 07.03.2022 - понеделник
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен, 7 март: Осъзнайте най-накрая, че сте съкровище! Вие сте най-ценното нещо, което имате. Обичайте себе си и ще бъдете изненадани от промените в отношението на близките ви хора. Оказва се, че не толкова много хора ви обичат искрено, но искрената любов на малкото останали ще бъде вашата награда за проявената смелост!

ТЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 07.03.2022 - понеделник
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец, 7 март: Ако днес някой ви отстъпи място в метрото или градския транспорт, това не означава, че старостта е близо. Някой ще ви се усмихне, но не защото изглеждате смешно. Вие просто привличате добрите хора към себе си. Не трябва ли да се възползвате от тази атракция и да изберете най-прекрасното сред привлечените – за дълъг и щастлив съвместен живот? Прекарването на време със семейството ви ще бъде чудесно убежище от всички несгоди.

БЛИЗНАЦИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 07.03.2022 - понеделник
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 7 март: Близнаците вероятно ще имат много неща за вършене днес, свързани с облагородяването на дома. Звездите предричат, че може да възникнат спорове по някои незначителни въпроси. Вашата основна задача е да предотвратите прерастването на тези разногласия в агресия. Грубото отношение и издаването на заповеди няма да постигнат нищо добро. Положете всички усилия да се научите, да гледате на света около вас с философска простота.

РАК

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 07.03.2022 - понеделник
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак, 7 март: Отношенията на рака с тяхната половинка днес ще станат по-сложни. Вероятно е да имате съперник от вашето вътрешно обкръжение. Огледайте добре тези, които ви заобикалят – те ровят ли под вас? Направете нещо изненадващо смело и напълно нетипично за вас. Нека временно съдбата управлява живота ви. В крайна сметка тя е по-мъдра от нас.

ЛЪВ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 07.03.2022 - понеделник
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 7 март: Днес ще разберете, че вашият любим човек се нуждае от вашата грижа, въпреки че може да се справи доста добре и сам. Не позволявайте на тази новина да ви разстрои или обезкуражи. Все-пак вие сте повече от необходим човек за него и е безсмислено да го отричате. Ако отдавна не сте откъсвали очи от някое хубаво същество, което ви интересува, то днешният ден е идеален да поемете инициативата и да започнете разговор.

ДЕВА

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 07.03.2022 - понеделник
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева, 7 март: Колелото на късметът днес ще се завърти в правилния кръг – най-накрая ще можете да спечелите от лотарията или да ударите джакпота в любовта. За да спечелите, звездите препоръчват да купите „милион“ алени рози за жена си, а ако сте жена, купете си нещо бляскаво и уникално за мъжа си! Днес определено сте свръх активни. В действителност никой не се противопоставя на вас, всичко е заради вашето доста променено разбиране.

ВЕЗНИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 07.03.2022 - понеделник
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни, 7 март: Днес на вашият любим човек няма да се налага дълго да ви обяснява някои очевидни истини, тъй като те ще са очевидни и за вас. Това означава, че ще имате повече време за неангажираща комуникация, която не натоварва мозъка и просто доставя удоволствие. Можете да оставите някой неприятен епизод от миналото на личния ви живот да ви потопи в униние или да го погледнете от съвсем нов ъгъл и да се поучите от него.

СКОРПИОН                                          

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 07.03.2022 - понеделник
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 7 март: Днес вашият любим човек ще ви организира истински празник, дори и да не измисли основателна причина за това. Все пак, няма значение, в чест на какво да се радвате на живота и с какво да се поздравявате. Би било леко и радостно на душата, както за теб, така и за него. Независимо от предишните ви разочарования, не позволявайте на отмъщението и негодуванието ви да ви оставят сами вкъщи.

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 07.03.2022 - понеделник
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 7 март: Днес ще намерите голяма и светла радост в областта на любовният ви живот. Ще бъде специален ден за вас или ще се окаже много изненадващ – няма съмнение, че ще бъде. Просто не го пропускайте! Днес някой от вашите мъдри приятели или роднини може да ви даде полезни съвети в личния ви живот. Обмислете внимателно думите му, но не пренебрегвайте това, което интуицията ви ще подскаже.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 07.03.2022 - понеделник
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 7 март: Уви, понякога трябва да се борим за щастието си. И за щастието да обичаш и да бъдеш обичан също. Днес ще трябва да изпитате всички прелести и несгоди на тази борба. Най-вероятно ще излезете от това, като победител, но тази победа няма да ви дойде по най-лесния начин. Значението на всеки разговор зависи от това как тълкувате думите на събеседника.

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 07.03.2022 - понеделник
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 7 март: Днес ще искате да прегърнете любимият човек и никога да не се пускате, ако е възможно. Ако не успеете в това, но най-вероятно ще успеете – опитайте се да се насладите на всяка секунда, прекарана заедно, колкото е възможно повече. Това си е истинска благословия. Не се стремете да бъдете в светлината на прожекторите.

РИБИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 07.03.2022 - понеделник
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби, 7 март: На този ден всяка промяна в изражението на лицето на вашата сродна душа по някаква причина ще тълкувате като недоволство и разочарование, тоест още една стъпка към грешно разбиране на ситуацията. Ако обаче, го тълкувате по този начин, рано или късно ще се случи. Може би е по-добре да не провокирате, а да поговорите?

 

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе