Причини съпругът ви да говори за бившата си
Любов и партньорство

Причини съпругът ви да говори за бившата си

Съпругът ти говори ли за бившата си приятелка постоянно? О, да. Може да бъде разочароващо, объркващо или просто странно. Но има начин как да разберете дали бракът е приключил или това е просто пречка, която застава помежду ви.

 Ето някои от причините, поради които съпругът ти говори все още за бившата си приятелка

 Той играе игра

Нека започнем с една често срещана и неприятна причина съпругът ти да говори за гаджето си (и какво всъщност означава това за брака ви). Понякога той просто говори за онази незабравима и магическа зима, прекарана с бившата си приятелка, защото си играе игра с теб. По-конкретно, той играе играе с твоето сърце.

Той тества как ще реагираш и иска да види дали ще станеш нервна, раздразнителна или ще се натъжиш. Също може и да се отдръпнеш или да направите нещо не в твоя стил в замяна.

Излишно е да казваме, че това е много незряло поведение, което никой не трябва да прави във връзка, още по-малко в брак.Ако мъжът ти постоянно говори за бившата си, за да си играе с емоциите ти и да тества как ще реагираш, има напълно основателна причина да се ядосваш.

Иска да те нарани

Ситуацията се влошава. Понякога една от причините мъжът ти да говори за бившето си гадже е, че иска да те нарани. Толкова е просто. Нещо в неговия собствен живот или във вашата връзка го е разстроило и той иска да си отмъсти. Затова тя повдига бившия си, за да те ядоса.

Ако не реагираш, той продължава да го прави, докато не му отвърнеш по някакъв начин. И ако реагираш, той използва това като трамплин за още по-голяма, по-гадна битка.Това е порочен кръг, който просто не може да спечелиш. Съпругът ти иска да те нарани и да те разплаче. И това е наистина ужасно. Той в никакъв случай не трябва да се опитва да те нарани!

Бракът ви е в опасност

Истината е, че съпругът ти нямаше да играе игри или да се опитва да те нарани, ако бракът ви вървеше добре. Говоренето за бившата си приятелка не е нормално или здравословно и той го знае. Как би се почувствал той, ако говориш за красивия ти бивш, който със сигурност имаш и понякога все още си мислиш за него?

Определено не би му станало много приятно, нали? Може би и двамата чувствате, че чувствата ви са изчерпани и съпругът ти просто търси изход. Но това не винаги е така. Не се притеснявай, има начин да спасите връзката си. Има няколко отлични съвета как да разрешите проблемите във вашия брак.

Бившата му липсва, а той иска развод от теб

Има шанс да спасиш този брак. Но ако съпругът ти е твърдо решил, че иска да се раздели с теб, заради бившата си – няма какво повече да направиш.Не е възможно да му попречиш, колкото и да не ти иска. Просто неговите чувства към теб са изстинали и не знаем дали би могло всичко да е както преди. Особено, когато има друга жена.

Особено, когато става въпрос за бивша любов, която все още не може да се забрави и изтри напълно от съзнанието на мъжа. Това са чувства. И за съжаление не може да ги контролираме. Нито да избираме в кого да се влюбим и съответно кога да спрем да обичаме. Ако притежавахме тази сила, толкова много болка можеше да бъде спестена, но уви.

Той се опитва да те притисне

Още една причина, поради която мъжът ти да говори за бившата си може да е, че се опитва да те притисне. Логиката тук е ясна: Той беше с човек, когото харесваше в миналото и той имаше различни приятни или неприятни характеристики и поведение.Сега той говори за нея и не спира да те сравнява с нея. Например, той може да говори за бившата си и как тя е била толкова разхвърляна и единствено той се е грижел за чистотата на апартамента.

Съвет: спри да бъдеш толкова разхвърляна или скоро ще станеш и ти бивша.От положителната страна той може да говори за нея и как тя е била толкова внимателен партньор в леглото.

Съвет: Може би той иска да ти намекне, че не си достатъчно добра в леглото и го отегчаваш.

Това далеч не е фино и е нормално да се чувстваш малко раздразнена, ако мъжът ти прави това. Защо той се опитва да те сравнява и контрастира с бившата, която вече не е в живота му? Дори и да го прави по „приятен“ начин, това ще създаде известен натиск и неудобни очаквания.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе