Бившият ти се държи топло и студено? Ето какво означава това

Бившият ти се държи топло и студено? Ето какво означава това
Любов и партньорство

Бившият ти се държи топло и студено? Ето какво означава това

Преди дори да започнеш грандиозния си план за това как да върнеш бившия си, първото нещо, което трябва да направиш, е да разбереш възможните причини, поради които той се държи топло и студено към теб.

Може да ти помогне да решиш дали си струва да се бориш за него и какви проблеми трябва да решите, за да подобрите връзката си занапред. Но независимо какво се случва в живота ти и през какво премиваш, помни – ти си най-важната на този свят и никога не бива да позволяваш на някой да си играе с чувствата ти.

Ето някои от най-честите причини, поради които той се държи едновременно топло и студено след раздяла.

 Битка между разума и сърцето

Бившият ти все още те обича дълбоко в себе си, но се опитва да бъде мъдър с решенията си, защото може би родителите му не те харесват. Може би според тях имате токсична връзка или друга сериозна причина, която ги кара да мислят, че не трябва да сте повече заедно.

Раздялата е била грешка за него

Може би той е скъсал с теб, защото е оставил на временните емоции да го контролират и да вземат решение вместо него, но сега той много съжалява. Тъй като е твърде срамежлив и горделив, за да ти го признае, той избира да чака и се надява ти да направиш първата крачка към събирането.

Иска да те запази като приятел

Може да си помислиш, че той все още е влюбен в теб, но топлото му държание може да не е признак на романтика и любов. Възможно е да се опитва да поддържа контакт с теб, защото наистина те обича и държи на теб, но само като приятел. Има разлика от това да обичаш и да си влюбен.

Свикнал е със старите си начини

Той може вече да не те обича и все още иска да си останете разделени, но просто му липсват нещата, които сте правили преди и моменти заедно. Ако сте във връзка повече от година, е трудно да промените живота си изцяло за миг, особено ако животът ви е бил толкова различен и оплетен.

Той се радва да знае, че все още го харесваш

По каквато и да е причина – може би той все още те обича или просто обича да те манипулира – някои бивши харесват, когато знаят, че все още могат да имат бившите си, когато си поискат.

Той планира отмъщение

Възможно е бившият ти да е толкова наранен от раздялата ви, че всичко, което иска да направи, е да те нарани. Държал ли се е така, сякаш е много ядосан на теб, а след това изведнъж е станал мил? Може би планира отмъщение и иска да те съсипе. Бъди внимателна.

Ето какво да направиш, когато бившият ти се държи по този начин

Въз основа на това колко добре познаваш бившия си, сме сигурни, че ти е било доста лесно да разбереш възможните причини, поради които той се държи с теб топло и студено.

Ако той е самовлюбен, който очевидно не иска повече връзка с теб, а просто обича вниманието, не си струва да се бориш за него. Още повече ако той планира отмъщение. Стой далеч от бившия си, ако имаш силното усещане, че прави тези неща умишлено и не с добра мисъл.

Ако си решила да се бориш за него, въпреки всичко – следвай тези съвети:

Запази спокойствие

За теб е лесно и напълно нормално да загубиш контрол над емоциите си, когато някой, който харесва се държи по този начин. И това е последното нещо, което искаш.  Но ако се отдадеш на емоциите, а те не са от най-приятните, всичко ще се разпадне, когато това се случи!

В крайна сметка това може да те подведе да направиш нещо, за което да съжаляваш като например да го отблъснеш твърде силно, защото по този начин ще провалиш шанса да се съберете отново.

И не забравяй – наслаждавай се на живота си

Накарай бившия ти да разбере, че той не е центърът на твоята вселена и не си спряла да живееш, чакайки завръщането му. Той се опитва да си играе с чувствата ти, но му покажи, че си по-умна от него. Въпреки това, което болката, която изпитваш може да те накара да направиш, знай, че бившият ти далеч не е единственият човек на този свят, който има значение.

Така че се отпусни и прекарай повече време с други хора – излизай по-често с приятелите си и не забравяй да се отдадеш на нови запознанства, а защо не и флирт с някой друг мъж. Кой знае? Може да срещнеш някой, който да е много по-читав и стойностен от бившия ти.

Tagged , , , , , , ,
на горе