ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 06.03.2022 - неделя
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 06.03.2022 – неделя

Любовен хороскоп за 06.03.2022-неделя: Това е денят, в който можете да установите свои собствени правила или напълно да ги промените, ако престанат да ви устройват. Денят ви дава необикновен чар и решителност, така че всяка дума изглежда истина в очите на противоположния пол. Интересното е, че дори непланирани ситуации ще се окажат много печеливши за вас.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 06.03.2022 – неделя 

СЪВЕТ за 06.03.2022 (неделя) към всяка зодия

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 7 март – 13 март, 2022 

УИКЕНД ХОРОСКОП за 5 и 6 МАРТ, 2022-събота и неделя 

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 г. 

МЕСЕЧЕН хороскоп за м. МАРТ, 2022 г. 

ОВЕН 

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 06.03.2022 - неделя
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен, 6 март: В този ден на любимият човек ще му бъде доста трудно да разбере вашите страсти и предпочитания, колкото и да се опитвате да му обясните всичките им плюсове, прелести и удобства. Е, това означава, че в това той не е ваш помощник и не е конкурент. Една тема по-малко за разговор и повече време за действие.

 

 

 

 

ТЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 06.03.2022 - неделя
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец, 6 март: Днес ще ви е доста трудно да поддържате нивото на комуникация, прието във фирмата, в която се запознахте с вашата половинка. Не се опитвайте да бъдете по-добри от самите себе си, това ще има обратен ефект. Визуално демонстрирайте на съдбата, че сте готови на всичко – решителни, весели, самоуверени и отворени за общуване с други хора. Колкото по-малко планове днес, толкова по-приятен ще бъде денят ви!

БЛИЗНАЦИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 06.03.2022 - неделя
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 6 март: Днес технологиите ще се превърнат в регулатор на личният ви живот. Интернет ще работи на откъси, смс-ите ще се бавят, въобще плодовете на човешката мисъл ще ви играят по струните на нервите. Ще трябва да постъпите по старомоден начин: да пишете писма и да се срещнете с любовта си лично. Изглежда, че тези комуникационни канали ще бъдат на ваша страна. Свързването с необвързани хора е това, от което се нуждаете, когато събитията на личния фронт започнат да се променят.

РАК

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 06.03.2022 - неделя
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак, 6 март: Днес на вашият любим човек няма да му е лесно да разбере вас и вашия хумор, въпреки че ще се старае много. Звездите препоръчват да започнете с това, като му предоставите възможност бавно да се включи в процеса. Едва след това да увеличи силата на остроумието си. С такова темпо можете да достигнете върхове в любовните ви взаимоотношения.

ЛЪВ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 06.03.2022 - неделя
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 6 март: Днес неотложен ангажимент активно ще попречи на личният ви живот. Толкова активен, че любимият ви човек ще започне да мисли кое е по-важно за вас. Опитайте се да му обясните, че той е по-важен и ще се опитате да разрешите проблема възможно най-бързо. Концепцията за щедрост не се ограничава само до парите. Способността да споделяте грижите и топлината си е много по-важна от способността да споделяте материални ценности.

ДЕВА

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 06.03.2022 - неделя
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева, 6 март: Днес прекомерната решителност ще ви попречи да постигнете целта си – да наложите или да убедите любимият човек да постъпи, както смятате вие за добре. Струва си да бъдете по-меки, по-внимателни, по-тактични и гъвкави – само тогава късметът ще ви се усмихне и всичките ви начинания ще завършат по начина, по който желаете.

ВЕЗНИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 06.03.2022 - неделя
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни, 6 март: Днес малко количество алкохолни напитки, например чаша бяло вино, ще ви позволи да се отпуснете малко, което означава, че и по-лесно да намерите общ език с любимия човек. Въпреки това, не трябва да преминавате отвъд линията и да злоупотребявате с импровизирания асистент, в противен случай той ще да започне да се намесва, вместо вас. Става дума за алкохолът.

СКОРПИОН                                          

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 06.03.2022 - неделя
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 6 март: Днес на вашият любим човек ще му бъде много трудно да ви разбира, както на вас ви се иска. Дори и да не говорите в гатанки, както Сфинкса. Затова се опитайте да се изразявате възможно най-точно, сбито и достъпно за събеседника. Само така ще имате по-голяма вероятност да бъдете чути и правилно разбрани.

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 06.03.2022 - неделя
♐ Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 6 март: В този неделен ден звездите не препоръчват да разчитате само на себе си. Не забравяйте, че имате човек, който винаги е щастлив да ви помогне, да бъде до вас или просто да ви държи за ръка, за да повдигне самочувствието ви. Опитайте се да не злоупотребявате с вниманието му, но все пак не го игнорирайте напълно.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 06.03.2022 - неделя
♑ Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 6 март: Днес вашият любим човек ще иска по някакъв начин да промени някои от традициите и основите на вашето общуване, да внесе нещо ново, свежо, специално в тях. Вие обаче ще се окажете малко по-консервативен човек и ще ви е трудно да се реорганизирате по съвсем нов начин.

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 06.03.2022 - неделя
♒ Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 6 март: Днес на любимата ви сродна душа ще й бъде трудно да се примири с факта, че той/тя не е първият човек в живота ви, който действа в качеството си, в което действа в момента. Опитайте се да го убедите, че „поредният номер“ далеч не е най-важното нещо в една връзка. Основното е, че той или тя е единственият.

РИБИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 06.03.2022 - неделя
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби, 6 март: Този ден за вашия тандем ще бъде спокоен и безоблачен. Слънцето ще грее ярко и еднакво за вас, температурата ще бъде умерена и благоприятна за съвместен живот. Като цяло, се очертава приятно спокойствие, на което можете да се насладите. Ако искате да установите по-близък контакт с съществото, което ви интересува, тогава започнете с тактилно докосване. Опитайте се да докосвате ръцете и често да примигвате с клепачи.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе