Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб
Любов и партньорство

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Всеки човек преживява любовни разочарования. Това няма как да бъде избегнато. Не очаквайте да имате 100% успех на любовния фронт от ученическите си години до момента, в който срещнете мъжа, с когото искате да създадете семейство.

Понякога това разочарование може да дойде от несподелена любов или пък в течение на връзката ви, тя да претърпи крах и да се разделите. Още по-лошо е, когато той предпочете друга жена. Много е важно каква ще бъде вашата реакция, когато трябва да се справите в такъв момент. Това е ключово, за да можете максимално бързо да продължите напред и да срещнете човек, който ще отговори на чувствата ви.

Ето няколко съвета за това какво трябва да направите, ако мъжът, към когото имате чувства се окаже влюбен в друга и избере нея:

Позволете си да плачете.

Едно нещо, което трябва да запомните е, че ако партньорът ви избере друг човек, няма нищо лошо да си позволите да плачете и скърбите. Дори да знаете вътрешно, че този човек не е бил за вас, да бъдете изоставени винаги е разстройващо. Като си позволите да плачете и да изразявате емоциите си, вместо да ги държите затворени вътре, ще ви накара да се почувствате много по-добре. Позволете си да бъдете разстроени и да плачете. В това няма нищо срамно и дори понякога е полезно и ще ви помогне да преглътнете разочарованието.

Инвестирайте в себе си.

Когато сте били предадени, вероятно сте изразходвали много емоционална енергия върху друг човек, което може да ви накара да се почувствате изтощени. За да продължите напред по здравословен начин, трябва да инвестирате отново енергия в себе си. Обърнете внимание на своите интереси, хобита и лични цели. Не си губете времето, опитвайки се да разберете защо се е стигнало дотук. Това само ще ви накара да завиждате на другата жена и да се натъжавате. Отидете на някоя СПА почивка с приятелки, екскурзия или нещо друго, което ще ви донесе удоволствие. Той вече не мисли за вас. Не се заблуждавайте и не си губете времето, като продължавате да се тревожите за минали неща.

Бъдете постоянно заети.

Ако прекалено много размишлявате върху разбитото си сърце, е трудно да преминете през болката от отхвърлянето. Това не означава, че трябва да спрете да мислите за случилото се. По-скоро, че трябва да намерите начини да се занимавате с нещо, така че да не се спирате на негативни мисли. Прекарвайте време с хора, които могат да ви помогнат. Ще забележите, че болката намалява с времето и ще бъдете в по-добра позиция да погледнете назад към опита с по-голяма обективност.

Простете му.

Също така е важно да му простите. Не таете злоба към него. Той и без това не си струва. Той най-вероятно не е имал представа какво е загубил, когато е решил да си тръгне. Ще си навредите само, ако се ядосвате или продължавате да му се сърдите. Ако един човек избере другата жена и ви изостави заради нея, не трябва да го приемате лично, колкото и трудно да е това. Очевидно ви е по-добре без него и заслужавате някой, който е изцяло посветен на вас и на никой друг. Позволете си да продължите напред, защото очевидно този човек не е бил този, в когото сте се влюбили.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе