Трите зодии, които са най-лошите романтични партньори
Астрология Любов и партньорство

Трите зодии, които са най-лошите романтични партньори

Някои от нас са родени с късмет в любовта, докато други трябва да полагат много усилия, за да я получат. В зависимост от зодиакалния ни знак можем да определим кой би бил добър любовник и кой ще е лош романтичен партньор.

Това е така, защото звездите могат да ни разкрият много за нашите странности, навици и желания. Зодиакът говори за по-дълбоки истини, отколкото осъзнават нашите съзнателни умове.

Разбира се, никога не може да слагаме абсолютно всички под общ знаменател. Има обаче три знаци, чиито представители най-често се провалят в любовта.

Ако се срещате или сте един от тези знаци, не смятайте това за гаранция за раздяла. По-скоро мислете за това като за предупреждение за такава. Ето и кои са те:

Стрелец: Глупав, неспокоен и принципен.

Стрелецът е очарователен и примамлив. И макар тези хора да нямат почти никакъв проблем да се обградят с ужахори, обикновено им е много трудно да ги задържат. Стрелците са естествено страстни и жизнени. Те са ориентирани към действие и спонтанни. Въпреки това, те също са склонни към раздразнение и импулсивност.

Родените под този знак няма проблем да ви каже точно какво мислят. Това е хубаво, но понякога тази липса на филтър може да направи отношенията напрегнати.

Като цяло намеренията на Стрелеца са добри. Неговата управляваща планета Юпитер управлява експанзията. Така че той постоянно търси начини да подобри себе си и другите. За съжаление, това може да изглежда като шефство и липса на откровеност.

И накрая, Стрелецът е променлив знак. От една страна, това го прави гъвкави и приспособим. От друга страна, това може да накара такъв човек да променя мнението си постоянно. Една минута се чувстват обвързани, докато в следващия те жадуват за независимост.

Идеалният партньор за Стрелеца би бил земен и търпелив., който трябва да му напомня да натиска спирачките от време на време. Ако този партньор може да се справи с пристъпите му, тогава шансовете за успех на връзката са големи.

Водолей: Откъснат, непокорен и ексцентричен.

Водолеят е креативен и неуправляем – върховният свободен дух. Уникалната перспектива на тези хора ги превръща във вълнуващи партньори. Те правят най-добрите подаръци, планират най-добрите дати и не приличат на всеки друг партньор, който техният човек е имал преди.
Те обаче имат и по-тъмна страна, която може да донесе хаос на връзките им. Тяхната любов към всичко ново се превръща в омраза към рутината. Това прави дългосрочните връзки трудни.

За да избегнат това, те често оставят единия си крак на прага, готови да си тръгнат във всеки един момент. Като държи партньора си на една ръка разстояние, Водолеят се чувства така, сякаш имат повече контрол. По ирония на съдбата това кара половинката му да се вкопчва още по-здраво за тях и цикълът продължава.

По същия начин Водолеите могат да се отчуждят само заради вълнението. Може да се бият или да започнат да търсят внимание другаде – всичко, което може да внесе малко разнообразие. Разбира се, ако не внимава, Водолеят е склонен да отблъсне партньорите си завинаги. Той се нуждае от спътник, който разбира нуждата му от свобода. Ако смятат, че могат да запазят своята индивидуалност, е по-малко вероятно да се разделят с половинката си.

Риби: Зависим, несигурен и самокритикуващ

Големият проблем на Рибите е, че те са лудо влюбени в любовта, но чувството не е взаимно. Тези знаци скачат при първите признаци на романтика, които виждат, което често подвежда. Наистина, Рибите са склонни да романтизират всичко – включително червените флагове.

Като цяло Рибите са грижовен и предан партньор. Тази преданост обаче може бързо да се превърне в зависимост. Рибите вече са склонни към меланхолия, а тревожната привързаност само го влошава.
Може би е по-точно да се каже, че Рибите не са лоши във всички отношения. Те просто са лоши в поддържането на здрави такива. Те не умеят да поставят граници. Макар че това е страхотно за тези около тях, е изключително нездравословно за Рибите. Тези хора ще се погрижат нуждите на всички останали да бъдат задоволени преди техните собствени.

Дори и Рибите да забележат, че нещо не е наред, те се бавят да предприемат действия. Обикновено приемат, че проблемът е в тях, а не в партньора им. В съчетание със сляпата преданост към тези, за които се грижат, това може да постави Риби в опасна динамика на отношенията.
Идеалният партньор за Риби би бил стабилен и съпричастен. Всичко, което Рибите наистина искат, е да обичат и да бъдат обичани. За съжаление, това е твърде висока летва за някои знаци. Но тези, които могат да се справят с предизвикателството, ще се насладят на най-искрената форма на емоционална връзка.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе