Четири неща, които никога да не правите при връзка от разстояние

Четири неща, които никога да не правите при връзка от разстояние
Любов и партньорство

Четири неща, които никога да не правите при връзка от разстояние

Когато ви се наложи да преминете във връзка от разстояние, вие може би не знаете с какво се сблъсквате. Това е нещо изцяло ново, което в никакъв случай не може да бъде като обикновена любов. Това е изпитание, както за вас, така и за вашия партньор, и може би няма да срещнете нещо по-трудно в периода си заедно.

Да поддържате дистанционна връзка е трудно, но не и невъзможно. Трябва обаче да разберете, че трябва да избягвате някои неща, които могат да доведат до раздор във вашите отношения. Най- важното, което трябва да разберете е, че дори и малкото нещо в една такава връзка от разстояние може да се окаже голям проблем за вашите отношения.

Ще ви запознаем с четирите неща, които биха ви създали неприятности, ако ги правите, и връзката ви може да се окаже в голяма опасност. Ето кои са те:

Отговаряте на съобщения с една дума.

Отговарянето на съобщения с една дума намеква, че сте разстроени от половинката си или че в ума ви има някакъв остатъчен гняв. Това може да разтревожи вашия партньор, който може да предположи, че става нещо, но да не разбира, тъй като сте далеч от него.

Дори и да нямате такива раздразнителни чувства, изпращането на текстове с една дума като „добре“, „сигурно“ и „страхотно“ обикновено засяга партньора ви, който може да си помисли, че има нещо друго, което не казвате. Другият вариант е той да си помисли, че сте разсеяна и да го накара да си мисли, че предпочитате да правите нещо друго, а не да говорите с него.

Изпитвате безпощадна ревност.

Тъй като и двамата прекарвате голяма част от времето си далеч един от друг, може да почувствате ревност. Да знаете, че той прекарва много от времето си с други хора, включително и жени, може да доведе до съмнения, дори да няма повод за такива. В същото време той може да ревнува от най-добрия ви приятел мъж, защото сте прекалено близки.

Ако постоянно се държите подозрително, защото не вярвате в неговата вярност, може да предвещава катастрофа за вашите отношения. Не показвайте признаци на ревност. Това може да обиди вашата половинка и да създаде впечатление, че му нямате доверие. Понякога безпричинната ревност може да нанесе толкова вреди на връзката ви, колкото една изневяра.

Затваряте телефона по средата на спор.

Хората, които поддържат връзка от разстояние, прекарват голяма част от времето си на телефона. Те постоянно използват аудио видео разговори, за да поддържат отношенията си. Така че, въпреки че вашите спорове може да са виртуални, опитайте се да избегнете изкушението да затворите по средата на скандала. Ако прекъснете разговора и изключите телефона си, това може да затрудни намирането на решение и да задълбочи проблема. Притесненията и безпокойството, които ще бъдат изпитани при подобни обстоятелства, могат да бъдат нездравословни за връзката ви.

Наказвате го с мълчание.

Това е пасивно-агресивна черта, която мнозина използват, за да си отмъстят на партньорите си. Някои дори правят това, за да уведомят любовника си, че са разстроени от него. Като се има предвид това, ясната комуникация е ключът към успешната връзка. Така че, никога не наказвайте партньора си с мълчание. Вместо това му кажете какво смятате, че не е трябвало да прави. Никога не е добре да не му отговаряте, защото това може да го притесни повече и да нанесе сериозни вреди върху връзката ви.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе