Бяхме интимни с него още на първата ни среща. Ще ме потърси ли отново?

Бяхме интимни с него още на първата ни среща. Ще ме потърси ли отново?
Любов и партньорство

Бяхме интимни с него още на първата ни среща. Ще ме потърси ли отново?

Понякога се случват неочаквани неща след първата среща. Особено ако присъства и по-голямо количество алкохол на нея. Някои го смятат за грешка и остро съдят, други път го приемат като нещо напълно нормално и дори приятно и разпускащо.

Релакс, мила! Това, че си спала с него на първата ви среща не те превръща в сериен убиец или нещо подобно. Просто се случва. Особено, когато има химия между вас и тя се усеща до такава степен, до която и двамата не може да се контролирате.

И точно като връзките за една нощ, чувствата също могат да бъдат неочаквани. И тази постъпка, която смяташ за грешна да даде началото на една красива и щастлива любов. Кой да знае?!

Чудиш се дали ще те потърси след всичко, което се случи между вас онази нощ? Ето по какво да познаеш.

Ще ти се обади на следващия ден

И няма по-приятно позвъняване. И няма по-изненадващо чувство, което може да се появи у теб. Толкова е сладко, но в същото време и леко странно. Телефонът ти звъни, а ти изобщо не би предположила, че е той. Въпреки че доста би се разочаровала ако не те потърси на следващата сутрин, дори и да не си го признаваш.

Ясен знак е, че той наистина се интересува от теб и не е държал просто да те вкара в леглото си ако те потърси след като сте били интимни.

Закуска за изненада – повече от романтично

Обикновено мъжът, с когото си преспала предишната нощ, може да се извини и да си тръгне още дори преди да си се събудила сутринта.

По този начин не е нужно да водите тези леко неудобни сутрешни разговори, в които и двамата сте трезви и осъзнавате какво сте направили снощи. Но ако той реши да остане и още повече – реши да те изненада с вкусна закуска – това е огромен жест и означава, че си попаднала на истински кавалер. Ако той ти приготви закуска и иска да прекара още малко време с теб и да сподели сутринта си с теб, това е ясен знак, че той те харесва. Е, скъпа, може би ще излезе нещо сериозно от тази „грешка“.

Време е да посетиш неговия дом

Ако едно момче е решило да те допусне в дома си, тогава наистина за него не си поредната бройка. Без никакви хотелски стаи и тайни срещи. Той иска да те допусне по-близо до себе си и да покаже, че си важна за него. И да, това може да се случи, дори и когато сте си легнали още на първата среща. Твърденията, че мъжът ще помисли жената за каква ли не ако още на същата вечер, в която излязат, са интимни, са напълно опровергани.

Социалните мрежи – важни за отношенията днес

Още един знак, който показва, че това със сигурност няма да бъде първата и последната вечер, която прекарвате заедно е, когато те добави в социалните мрежи като негов приятел и започне да ти пише там. Не може да отречем, че днес хората общуват повече помежду си онлайн, отколкото физически и социалните платформи като Фейсбук и Инстаграм играят важна роля в любовните взаимоотношения.

Така че, скъпа, доста често да си легнеш с някого на първа среща не е чак толкова страшно и нередно, както обикновено изглежда. Много сериозни връзки са започнали точно по този начин.

Покана за среща – неочаквано развитие

Последното нещо, което си очаквала от него е да те покани на още една среща. Защо? Защото си си мислила, че след като си го допуснала толкова близо до себе си, той вече е изгубил интерес към теб и постигнал целта си. Да, има и такива мъже, но не бива всички да бъдат поставяни под общ знаменател.

Така че, скъпа, ако той те покани на среща, след като веднъж сте били интимни, това е повече от ясен знак, че този мъж наистина те харесва и целта му не е била да си легне с теб. Той иска да те опознае и да имате по-сериозни отношения.

Полага усилия, за да те опознае

На сутринта, когато се събудите след пиянската нощ, той неочаквано започва да те разпитва за теб. И не, не става дума за това как се е справил той снощи, а повече за това коя си ти.

Той иска да знае с какво се занимаваш, какво харесваш, кои са твоите най-големи мечти и от какво се страхуваш. Той иска да опознае същността ти.

И да – не го прави напразно. Защото ако няма намерения да те потърси повече, не би те питал подобни неща. Той иска да разбере коя си ти всъщност, защото си спечелила неговото внимание и си започнала да превземаш мислите му и сърцето му.

Tagged , , , , , , ,
на горе