Любовен хороскоп за май 2021 за всички зодии

Любовен хороскоп за май 2021
Астрология

Любовен хороскоп за май 2021 за всички зодии

Месец май е вече на прага и ще бъде много интересен за всяка една зодия. Ето и съветите на звездите за това, което ви предстои.

Овен

През месец май ще трябва сериозно да преразгледате плановете си за в бъдеще, тъй като ще се сблъскате с изненади. За някои вътрешното преструктуриране ще бъде ограничено само до промяна във вътрешните приоритети и ценностни системи, за други ще се превърне в истински „вятър на промяна“, който може да донесе всичко, включително голяма любов, за която винаги сте мечтали. Основният съвет на месеца е да не бързате. Промените вероятно ще бъдат безполезни и не носят нищо друго освен разочарование. Вслушайте се в себе си и интуицията ще ви помогне да изберете правилния път за лично щастие.

Погрижете се за чувствата и на други хора и се опитайте да не изнервяте сродната си душа. Може да има краткотрайно недоразумение между вас, но е рано да се правят изводи – най-вероятно охлаждането ще бъде временно и няма да причини значителна вреда на връзката. Разхождайте се повече заедно, отпуснете се в приятна компания или направете това, което планирате от дълго време – обща кауза ще ви помогне да намерите отново допирните точки.

Телец

Новото ще дойде неочаквано и ще ви накара да забравите всички правила, които спазвахте досега. Този месец ще се радвате, ако вие сами поемете инициативата и не следвате старите стереотипи, които пречат на взаимната любов. Очаквайте нови запознанства, връщането на стари симпатии или просто приятни приятелства – те ще запълнят отношенията ви с нови усещания, но избягвайте съмнителни познанства, които могат да се окажат опасни и да доведат до загуби.

Май ви обещава много интересни и запомнящи се събития, благоприятни промени и срещи, които ще внесат новост в живота ви. Чувствайте се свободни да смените местоживеенето си, да отидете на пътувания или командировки – тук ще можете да намерите своето щастие или да направите полезно и обещаващо запознанство.  В края на месеца е възможно романтично запознанство, но само ако вие самите не изплашите късмета.

Близнаци

През май вече няма да се обезсърчавате от затишието, царящо в момента на любовния фронт. Сега ще бъдете постоянно заобиколени от нови хора. И за да промените или разнообразите личния си живот по някакъв начин, не отказвайте срещи, дори ако в началото ви изглеждат безнадеждни. Може да бъде много забавно, което в крайна сметка ще доведе до вълнуващи отношения с евентуално продължение.

Ще ви бъде трудно да направите избор по отношение на човек, който може да ви прави компания и да спечели сърцето ви. И всичко това поради повишените изисквания, които поставяте към бъдещият партньор.

Искате да намерите човек, чието интелектуално ниво не отстъпва на вашето. Но в същото време малко преувеличавате способностите си, така че ще ви е трудно да намерите достоен партньор. И докато не промените подхода си по този въпрос, ще останете в постоянно търсене.

Пътуванията и съвместните ангажименти могат да донесат на вас и вашия любим човек особена радост. Ще можете да се сближите още повече и накрая да обсъдите всички твърдения, натрупани през годините на съвместния живот. След като сте изяснили всички точки, ще започнете на чисто от нулата.

Рак

Месецът ще бъде важен етап в личния ви живот. Романсът, който току-що е започнал, ще се превърне в стабилна и силна връзка, за която никога не сте мечтали. Човек, който харесвате дълго време, ще ви отвърне със същото и ще потърси среща с вас. И вашият живот ще кипи от страсти, затова определено няма да ви омръзне.

Не си струва да очаквате, че личните отношения ще се развият гладко. Изведнъж откривате за себе си, че партньорът ви също има някои недостатъци, които могат силно да ви подразнят. Но не бива да се фокусирате върху тях.  По-добре е да помислите какво сте готови да промените в себе си, за да укрепите и подобрите връзката.

Във връзката могат да възникват всякакви ситуации и понякога емоциите просто да излязат извън контрол. Но в такива моменти не бива да се обиждате на другата половина. Всички думи, изречени в момент на афект, са само думи. Анализирайте по-добре действията и въз основа на действията направете свои собствени заключения. И не забравяйте да развиете лоялност към партньора си.

Посветете някои уикенд на него, направете нещо заедно. Правейки едно нещо, вие самите няма да забележите как по този начин ставате по-близки и по-скъпи един за друг. И тази връзка ще се засили само ако си създадете навик да прекарвате свободното си време заедно.

Лъв

На любовния фронт всички събития ще се развият ярко, красиво и интересно. Определено няма да скучаете през месец май. Отдавна не сте имали такова вълнение, каквото сега предстои. И ще бъде удоволствие за вас, много вдъхновяващо. Освен това ще ви позволи да се отворите и да станете по-щедри към половинката си.

Опитайте се да показвате своята топлина и сърдечност възможно най-често. Не се колебайте да демонстрирате любовта си ежедневно, без да се страхувате, че подобно поведение може да се възприеме като слабост и безсилие. Вече сте преминали етапа във връзката, когато бихте могли да проявите известно безразличие един към друг. Сега си струва, напротив, колкото е възможно по-често да поглезите другата половина с искрените си и топли чувства.

Можете да предизвикате чувствата на човека, който харесвате, ако се фокусирате върху романтиката и страстта. Такава формула ще се превърне в ключ към успеха и ще помогне да спечелите и най-непристъпното сърце. И благодарение на вашия чар и неподправена личност, броят на вашите почитатели ще се удвои.

Трябва да се пазите само от мимолетни връзки, които са изпълнени с реална опасност. Влюбвайки се в човек, с когото не можете да отидете по-далеч от приятелство, напразно ще хабите енергията си, без да получавате нищо в замяна.

Дева

Време е за романтични срещи, запознанства и хобита. Не сте изпитвали такова емоционално възвисяване от много дълго време. Благодарение на това ще бъдете в отлично настроение и всяка комуникация ще ви донесе невероятно удоволствие. Опитайте се да не се разочаровате от другите хора. Усещайки вътрешна еуфория, може просто да не забележите, че до вас има достоен човек.

Ако сте обвързани, намерете време, което можете да посветите изцяло на половинката си. Сега повече от всякога трябва да почувствате фина, духовна връзка с любимия човек. И това може да бъде постигнато само чрез съвместно единство и забавление. Организирайте по-често вечери, изпълнени с красива музика, свещи и вкусни вечери. Всичко това ще допринесе за невероятно сближаване, за което преди сте чели само в книги.

Честите екскурзии в природата ще ви помогнат да добавите страст и романтика към любовните отношения. Чувствайте се отново двойка, направете си пикник или отидете на къмпинг заедно. Ще бъде от полза и на двама ви, а по време на романтични залези и изгреви можете да почувствате невероятен прилив на нежност към любимия човек.

Въпреки големия брой нови познанства, повечето от тях ще се окажат напълно празни и ненужни. Ако веднага се почувствате раздразнени от събеседника, когато се срещнете, не губете време да продължавате. Не заблуждавайте себе си или другите.

Везни

Предстоят ви приключения през май. Интересни срещи, необичайни запознанства и изискани знаци на внимание – всичко това ще ви развесели и ще ви даде още повече самочувствие. Само не позволявайте на красивите думи да ви завъртят главата. Понякога могат да прикриват пълна празнота и безразличие.

Не ти е лесно да намериш истински близка и сродна душа. Имате нужда от човек, който не само ще се възхищава на вашите физически и умствени данни, но и да бъде с богат вътрешен свят. Това е изключително важно за вас. Но намирането на точно такъв партньор е трудно. През май обаче ще имате няколко възможности да срещнете човек, близък до вашия идеал. Нещо повече, подобни запознанства ще бъдат напълно спонтанни и неочаквани.

За да избегнете възможни разочарования, първоначално трябва да прекъснете всички неперспективни познанства. Вашето време ще бъде загубено. Вместо това използвайте енергията си, за да се отдадете на някой, който наистина спира дъха.

Ако сте ангажирани във връзка и искате да я укрепите, опитайте се да намерите дейност, която можете да вършите заедно. Това може да е изучаване на чужд език, рисуване или готвене.

Скорпион

През май ще се радвате на приятни изненади в личния си живот. Самотното ви сърце ще спре да тъне в тъга и копнежи. Ще срещнете човек, с когото можете да усетите всички прелести на такова ярко и красиво чувство като любовта. Бъдете подготвени за офис романтика на работното място, което също ще доведе до прилив на емоции.

Ще получите много внимание от противоположния пол. Но не се ласкайте и не бързайте веднага да влезете във връзка. Погледнете отблизо партньора си, може би ще научите нещо ново и интересно за себе си.

Можете да намерите достоен партньор чрез своите познати. Може дори вече да сте се запознали с него. И за вас това е най-добрият вариант, тъй като общите приятели ще допринесат по всякакъв начин за развитието на връзката ви.

Ако сте семейни, през май не бива да мълчите за натрупаното в душата ви. Скривайки чувствата си и някои негативни емоции, негодуванието ще се натрупва и в един момент може да доведе до голям скандал с партньора. Опитайте да избягвате конфликти въз основа на ежедневието. Не си струва да си махате нервите заради такива дреболии, особено след като ще трябва да се отделят много усилия за последващо помирение.

Стрелец

През май ще почувствате невероятен прилив на енергия. Ще станете по-уверени в себе си и ще искате да упражнявате силата си. Ето защо не е изненадващо, че ще започнете да водите активен личен живот и да получавате колкото се може повече познати от противоположния пол. А вашите подвизи на любовния фронт ще бъдат обсъдени от цялата среда.

Мразите, когато другата половинка посяга на вашата независимост и свобода. Но точно това ще ви се случи. Следователно вие ще започнете целенасочено да търсите партньор, който да приеме всички ваши конвенции и за когото свободата е толкова скъпа, колкото и за вас самите. И поради такива причини дългосрочните връзки могат да се разпаднат.

Ако сте семейни, за да укрепите брака, който започва да се пръска по шевовете, струва си да помислите за романтично пътуване заедно с любимия/та. Ще откриете нови интереси и общи точки, за които преди дори не сте подозирали.

Ако още не сте влезли във връзка, но имате някой на ум, бива да криете симпатиите си. Правите всичко възможно, за да показвате безразличие към човека, който харесвате дълго време и това е грешка. По този начин вие се отдалечавате само от евентуалното си щастие. Споделете чувствата си и ще получите отговор и вашата директност и искреност ще бъдат оценени.

Козирог

Този месец може да бъде променлив за вас. Налице са невероятни възможности да промените коренно отношенията си, просто не искате да се възползвате от тях. Причината за това може просто да е вашата умора от предишни неуспешни и болезнени връзки.

Толкова пъти е било необходимо да се борите с неразбирането и недоверието на другата половина, че сега сте решили просто да се оттеглите от всяка връзка и да останете напълно сами. Но оставайки дълго време в такова състояние на духа, вие само ще нарушите психическото си равновесие.

По-добре да опитате обратна терапия и да започнете да създавате нови приятели. Просто не позволявайте на непознат да се приближи твърде много до вас. Дръжте се дистанцирано и се наслаждавайте на разговора. И може би ще откриете наистина интересен човек.

Отношенията, които са започнали да наподобяват на твърде надут балон, най-накрая са под контрол. Но какъв ще е резултатът ще зависи от вас. Ако сте готови да направите някои отстъпки, тогава определено има шанс за съживяване. Но ако вече окончателно сте решили за себе си, че вече не искате да бъдете с този човек, тогава е по-добре да приключите всичко без никакво забавяне.

Водолей

През май ще водите много активен и пълноценен живот. Ще започнете да създавате нови познанства, много от които могат да бъдат обещаващи. Ще ви привлекат ярки и амбициозни хора, които са пълни с енергия и желание да живеят пълноценно. Но следвайки техните принципи, рискувате да загубите истинска и чиста любов.

Благодарение на високата си интелигентност можете да спечелите симпатиите на много достоен човек, който ще ви помогне да откриете напълно нов свят. Но за да може такава връзка да се развива постоянно, ще трябва да кореспондирате с партньора си по-тясно.

Ако сте семейни, внимавайте у дома. Неволно изтървана обидна дума, може да соби сърцето на половинката ви за дълго време. И това ще бъде само началото на един дълъг конфликт. Затова, за да не изтървете ситуацията от контрол, опитайте се да държите устата си затворена. И ако ви кипи отвътре и искате да говорите, по-добре излейте емоциите си пред приятели.

Погледнете отблизо обкръжението си. Сред познатите има човек, който отдавна ви гледа с обожание. Няма да намерите по-отдаден и лоялен партньор. Така че, ако вече искате да напълните сърцето си с топло чувство, не отказвайте да присъствате на приятелски събирания и партита.

Риби

Месецът ще бъде непредсказуем по отношение на личните отношения. Ще сте развълнувани от всички промени, изпитвайки различна гама от емоции. Вашата мистериозност ще привлече вниманието на противоположния пол. Просто не се затваряйте и не отблъсквайте другия с престорената си недостъпност.

Въпреки активните промени, които се случват в любовта и семейните взаимоотношения, все още ще усещате някаква самота в себе си. Толкова много сте се убедили, че не заслужавате приказната история, за която мечтаете, че сами сте започнали да вярвате в това. И такова вътрешно убеждение не ви дава възможност да изграждате отношения правилно. Отървете се от несигурността си и личният ви живот веднага ще се подобри.

Шансовете да срещнете половинката си са много големи. Но спрете силно да го желаете и се подготвяйте всеки ден за съдбовна среща. Веднага след като се освободите от ситуацията, започнете да се грижите за себе си, всичко веднага ще се случи.

Ако сте се обвързали от скоро, то връзката, която току-що е започнала и все още има романтично настроение, може да приключи по всяко време. И само ти сами ще сте си виновни за това. Вашата откъснатост и страхът от близост ви пречат да действате спокойно и правилно. Затова, ако искате да поддържате тази връзка, станете по-активни и инициативни.

Ако сте семейни, в съвместният живот всичко ще бъде гладко, но само ако спрете да налагате мнението си на съпруга/съпругата. Уважавайте личното пространство на партньора си и тогава няма да има проблеми.

Tagged , , , , ,
на горе