ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 19 ОКТОМВРИ 2021
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 19 ОКТОМВРИ 2021

 

Не се изненадвайте, ако изведнъж почувствате силно чувство на ревност или ревнувате от само себе си, затова се опитайте да не позволявате на това чувство да се разгръща. Най-добре е предварителните планове да бъдат отложени за по-късно. Останалата част от хороскопа за деня никак не е лоша, обещавайки ви енергия и неуморимост в почти всяка област от живота, включително и в любовта.

 

ОВЕН

Овенът ще бъде в приповдигнато, позитивно състояние на духа, благодарение на което делата му ще вървят напред сякаш от само себе си. Също толкова игриво ще може да се справи, както с монотонната работа, така и с проектите, които изискват анализ или креативност. И приятелите, и колегите на Овена ще могат спокойно да отворят всяка вратичка за тях: в състояние на вътрешна хармония той е способен да направи много повече от обикновеното, и то само за ден. Чувството за умора няма да му бъде познато.

 

ТЕЛЕЦ

Телецът ще получи неочаквана награда за усилията си! Това може да бъде благодарност от управлението, повишение в кариерата или подарък от любим човек. Не са изключени обаче, и други възможности за приятни събития в живота на Телеца: възстановен дълг, непланирана печалба, бизнес пътуване до Канарските острови или нещо подобно. С една дума, богатството обещава да се обърне към Телеца с усмихнатото си лице. Напълно възможно е това да бъде началото на нова поредица от успехи в животът му.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 19 ОКТОМВРИ 2021

БЛИЗНАЦИ

Близнаците ще имат разнообразен ден – събитията може да не се развиват по начина, по който са планирали и очаквали. В един момент те ще са в състояние да се откажат от инициативата и да спрат да контролират ситуацията. Звездите на хороскопа вещаят, че всичко това е следствие от лоша подготовка или недостатъчно осъзнаване на знака по някакъв въпрос. Затова, ако не искат всичко да се обърка, трябва да се заемат само с онези случаи и проекти, в които са сто процента сигурни.

 

РАК

Звездите на хороскопа съветват Рака да се заеме с проект, който той планира и подготвя от дълго време. Може би не полага достатъчно усилия, за да му вдъхне живот! Освен това, Ракът може да получи някои положителни новини, които ще му помогнат да стартира проекта в близко бъдеще. Това може да бъде неочаквано спонсорство, информация, свързване с подходящи контакти или подкрепа на близки хора. Представителят на знака трябва да се възползва от този шанс, за да може проектът най-накрая да се стартира.

 

ЛЪВ

Звездите от хороскопа предупреждават Лъва, затова че той има шанс да се изправи пред слухове, които ще се отразят негативно на кариерата, статута или стандарта на живот! Освен това, той може да стане не само жертва на тези слухове, но и да страда поради факта, че той самият ги подсилва допълнително. Така че, за да избегне неприятности, Лъвът трябва да запази мнението си за другите само за себе си. Но за да слуша какво се говори наоколо, е доста необходимо – това ще му позволи да намери източника на клюки и ще му даде шанс да се предпази от тях.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 19 ОКТОМВРИ 2021

ДЕВА

Девата ще изпитва особено чувство подобно на ревност към успехите на другите и разочарование от своите собствени. Може би тя ще бъде подтикната от насърчението на някой от колегите си или от осъзнаването, че в нейните дела се очертава ступор. Дали хората около нея изглеждат по-успешни? Звездите на хороскопа съветват Девата да се оглежда по-малко наоколо и да започне да се грижи по-добре за собствените си дела. Спомнете си периода, когато сте били „на кон“, и фиксирайте това чувство в себе си – то ще ви позволи, без да поглеждате назад към другите, да завладеете нови върхове!

 

ВЕЗНИ

Основната движеща сила на Везните във всяко начинание ще бъде здравата работа и лоялната конкуренция. Това чувство може да възникне у тях във връзка с постиженията на колеги, приятели или близки. Основното е, че това ще ги стимулира, принуждавайки ги да действат по-енергично от обикновеното. Може би, под емоционално влияние Везните ще предприемат стъпки, които не биха направили от предпазливост в друг момент. Е, доколко този риск ще бъде оправдан, ще стане ясно по-късно, в друг ден.

 

СКОРПИОН

Скорпионът ще бъде в настроение за конфронтация или поне на другите ще им изглежда така. От една страна, той няма да толерира намесата на някой друг в нищо и ще застане твърдо сам зад позицията си, а друга, ще бъде склонен да критикува всички наоколо и да дава непоискани съвети. Самият Скорпион ще бъде благочестиво сигурен, че действа в интерес на каузата, а в някои въпроси наистина може да е прав. Но не и по въпросите за запазване на спокойствието и нервите си.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 19 ОКТОМВРИ 2021

СТРЕЛЕЦ

Ключът към успеха на Стрелецът ще бъде способността му да усеща на фино ниво от къде духа вятъра. Ситуацията ще изисква от него да се съсредоточи върху движението, да коригира и представи идеите си по такъв начин, че те определено да се харесат на околните. Но от всички възможни варианти за действие, Стрелецът ще може безпогрешно да избере този, който се оказва най-изгоден за него. Дори, ако за това ще му се наложи да извие малко душата си или да промени обичайния си стил на действие.

 

КОЗИРОГ

Звездите на хороскопа вещаят на Козирогът страхотен ден за всякакви начинания! Почти всичко, което предприема, с течение на времето му обещава печалба и успех. Затова смело нека чертае планове, да популяризира нов проект, да си постави нови цели. Единственото нещо, което може да попречи на Козирога, е завистлива критика с външен произход. Слушайки я, той рискува да се поддаде на съмнения и да загуби самочувствието си, а не бива.

 

ВОДОЛЕЙ

В този ден за Водолеят ще бъде трудно да седи цял ден на едно място! Неговата енергия ще изисква изход, принуждавайки го да се хване, като за спасителна сламка, при всеки шанс, за  да разнообрази животът си. Може би, той доброволно ще отиде някъде под измислен предлог или ще се замеси в спор, само и само да се измъкне от еднообразието и статуквото. И, ако Водолеят има шанс да приключи нещата по-рано – само той би забелязал това! Работата не е вълк!

 

РИБИ

Съдбата дава на Рибите голям шанс, ако не да забогатеят, то поне да подобрят финансовото си състояние! През деня Рибите могат да очакват всякакви парични изненади: скромни (и не толкова) бонуси за работа, върнат дълг, подарък от любим човек или поне обещание за златни планини в близко бъдеще. Ако Рибите продължават да искат и да търсят по-добро финансово положение, денят е добър за да съберат смелост и да се решат на тази важна стъпка!

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе