ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 19 ОКТОМВРИ 2021
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 19 ОКТОМВРИ 2021

 

Казват, че любовта, парите и тревогите не могат да бъдат скрити. В този ден може да се окаже, че всички тези три неща в живота ви ще се преплитат и само от решителните ви действия ще зависи, дали ще ви донесат големи победи или силно главоболие. Стойте далеч от ревността и дребните обиди, за да излезете победители от любовните бури!

 

ОВЕН

Влюбените Овни задължително трябва да направят реална крачка към своите стремежи! Може би, горещи латиноамерикански страсти кипят в душата му, но досега той правеше всичко така че, избраницата му да не узнае нищо за любовните му чувства. Ако той иска да живее с истински и живи, а не с измислени емоции, вече е време да запретне ръкави, да започне да прилага на практика всичко, за което не се е осмелявал досега.

 

ТЕЛЕЦ

По въпросите с чувствата на сърцето, Телецът трябва да се подготви за всякакви изненади! Ако, вече има любим човек, то тогава може да подари на Телеца подарък, изненада или да разкаже някакви истории, които ще го изненадат. Ако Телецът е в свободно търсене на партньор, днешните изненади ще се отнасят до промени в личния му живот – от откровени разговори до най-неочаквани срещи и запознанства.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 19 ОКТОМВРИ 2021

БЛИЗНАЦИ

Романтичните планове на Близнаците може да бъдат нарушени от суровата реалност! Дори и да отделят място за среща в дневника си, за съжаление, не всичко зависи от тях. Звездите предупреждават, че нещо може да се обърка в този ден, до такава степен, че плановете и намеренията могат да бъдат отменени напълно. Близнаците не бива да се разстройват от това: все още ще имат много възможности да наваксат от пропуснатото.

 

РАК

Звездите съветват Рака да обсъди плановете за бъдещето с любимия човек. Тези планове не е задължително да са свързани с глобални неща, като сватба или планове за живот „под един покрив“ (въпреки че може да говори и за това, ако сърцето му желае). В този ден, дори обсъждането на най-елементарните въпроси, например как да прекарате един уикенд или къде да отидете на почивка, може да даде на Рака и избраника му приятно чувство за сплотеност. И какво може да бъде по-красиво от насочването към една обща цел?

 

ЛЪВ

Звездите съветват Лъва да се огледа наоколо: изглежда, че някои от неговите познати са твърде притеснени от събитията в личния му живот. Може би просто се притесняват за вас, като приятел, или може би това не е внимание, а любов? Както и да е, за този ден Лъва трябва да се отнася грижливо към чувствата на другите, дори и да няма никакви намерения, да ги споделя и да ги превърне във взаимни. Не забравяйте, че ние сме отговорни за онези, които сме опитомили.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 19 ОКТОМВРИ 2021

ДЕВА

В личният си живот Девата рискува да се изправи пред съперничество! Може би, ще й се стори, че някой не е безразличен към любимия човек. Или може би Девата ще ревнува избраника си за миналото му или за мечтите му. По един или друг начин, звездите не съветват Девата да започва неразбории – все пак, те няма да доведат до нищо. По-добре да изразходвате енергията си за удоволствие на партньора си и чрез този грациозен начин да насочи вниманието му към себе си.

 

ВЕЗНИ

Везните не трябва да флиртуват, дори ако наистина го искат. В най-добрия случай обектът на флирт може да ги разбере погрешно, а в най-лошия – те рискуват да попаднат в неудобно положение. Това важи особено за онези Везни, които имат любим човек: в този ден е твърде лесно да дадете на избраника си причина за ревност. Така че, за всеки случай Везните трябва да избягват всякакви неясноти и заобикалки в думите си. И колкото и трудно да е, опитайте се да не стреляте с очи.

 

СКОРПИОН

Скорпионът може да играе майсторски върху чувствата на другите – дори тези, които наистина обича! Играта с любов, обаче, е подобна на игра с огъня, можете да се изгорите силно или дори случайно да изгорите всичко до земята. Звездите предупреждават Скорпиона да действа разумно и внимателно. Опитвайки се да постигне целта си, на всяка цена, той рискува да не прецени добре ситуацията и цената може да се окаже неоправдано висока.

любовно късметче

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът не е против флирта и определено ще успее в това, дори перфектно. Ако стрелбата с очи беше олимпийски спорт, тогава Стрелецът би имал всички шансове да спечели първото място! Единственото предупреждение засяга онези от тях, които вече имат любим човек: несериозното им отношение може да предизвика оправдана ревност от страна на партньора. За тези, чиито сърца са свободни, днешният ден предоставя големи възможности за нови романтични познанства!

 

КОЗИРОГ

Ако мярката за успех в любовта беше броят на фантазиите, Козирогът щеше да постигне всичко, за което мечтае от дълго време! На практика, обаче, само фантазия не е достатъчна – трябва да направи реални стъпки към щастието си. Звездите съветват Козирога на този ден, да направи поне малка крачка напред към човека, който кара сърцето му да бие по-бързо: говорете с него, усмихнете се или просто го погледнете мило в очите.

 

ВОДОЛЕЙ

Това е денят, в който Водолеят и любимият му човек просто трябва да получат добра порция свежи впечатления! Какви впечатления ще останат, е вторият въпрос, който изцяло зависи от вкусовете на Водолея. Пътуване до друг град или красиво място сред природата, среща с нови хора, посещение на театър, на концерт, в музей, навсякъде. Романтиката очаква Водолеят и избраника му, където имат възможност да видят и научат нещо ново.

 

РИБИ

Звездите съветват Рибите да поговорят с любимия човек за любовните отношения. Това е подходящ момент да поработят заедно, за да разрешат всички недоразумения по този въпрос, да обсъдят финансовите планове за бъдещето или просто да поговорят от сърце. Рибите и избраният от тях трябва да обсъдят разходите си за почивка, да анализират доходите, да оценят перспективите. Ако доходът не е толкова добър, колкото биха искали, време е да помислят как могат, да го променят към положителен резултат.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе