да тича след теб
Астрология

Кои са горещите точки на всяка зодия

 

Зодиакалният знак е свързан с определени части от тялото ви, които са най-чувствителните горещи точки/ерогенни зони.

 

Разбира се, всеки е различен и най-добрият начин да разберете какво харесва някой сексуално е просто да го попитате. Но ако искате да намерите вдъхновение и да разберете кое е най-доброто място да се съсредоточите, тогава зодиакалният знак може да ви даде някои насоки.

Ето кои са горещите точки на всяка зодия

 

Овен

21 март — 20 април

 

Лицето е слабото място на Овена, така че нежните целувки и леките ласки по бузите, челото, шията и челото ще направят този обикновено властен и доминиращ характер да бъде най-сладкият и покорен. Те също харесват червеното, така че носете го, за да привлечете вниманието им.

 

Телец

21 април — 21 май

 

Включете храна и закуски преди да се запътите към спалнята. Телецът се възбужда най-много от храната и съня, което не е непременно свързано със сексуалното забавление, но ако можете да ги комбинирате, тогава го направете. Освен това са много чувствителни към нежни удари, целувки, масаж на шията и ушните миди.

 

Близнаци

22 май — 21 юни

 

Близнаците обичат да се изразяват с ръце, размахвайки ги в едната или другата посока, разказвайки вицове. Техните ръце разказват толкова много истории, че са почти като втора уста, така че са изключително чувствителни при докосване. Масажат на ръцете може да е единственият начин да заглушите Близнаците.

 

Рак

22 юни – 23 юли

 

Представителите на този знак са много чувствителни в областта на гърдите, така че останете там по-дълго с целувки и ласки. Те също са пристрастни към водата. Съвместно къпане във ваната, секс под душа или просто гушкане в басейна са добре дошли.

 

Лъв

24 юли – 23 август

 

Косата и гръбначният стълб са двете основни слаби места и горещи точки на Лъвовете. Нежното поглаждане на косата им, сресване или дори оформяне ще зарадва Лъва. Масажът на гърба също няма да ги остави безразлични, особено ако е придружен от бавни удари по протежение и напречно на гръбначния стълб.

 

Дева

24 август – 23 септември

 

Управляваните от Земята Деви са чисти хора във всяко отношение и наистина се възбуждат, когато и двамата сте толкова чисти, колкото е възможно. Така че сексът в банята определено е в списъка им.

 

Везни

24 септември – 23 октомври

 

Сексуалните Везни, управлявани от Венера, са много чувствителни в долната част на гърба и задните части, така че ги докосвайте там. Важно е да се отбележи, че за да се отпусне, този знак трябва да се чувства спокоен и балансиран. Всяка шумна, хаотична, суетна среда ще ги дразни. Създайте спокойно пространство.

 

 

Скорпион

24 октомври – 22 ноември

 

Вярвате или не, Скорпионите много обичат гениталиите си. Сериозно, можете да преминете направо към въпроса и те ще ви благодарят.

 

Стрелец

23 ноември – 21 декември

 

Стрелците са много чувствителни на допир в бедрата. Погалете ги, като говорите за плановете ви за по-късно – всичко ще мине много добре. Те също обичат да правят секс на открито.

 

Козирог

22 декември – 21 януари

 

Козирозите са пристрастни към коленете си. Освен това горещите точки  са много чувствителни в долната част на гърба, задните части и бедрата. Ако обръщате подобаващо внимание тези зони по време на интимност, обикновено сериозните им очи ще се разширят от удоволствие.

 

Водолей

22 януари – 19 февруари

 

Водолеите са много чувствителни в прасците и глезените, така че свалете обувките им и прокарайте пръстите си нагоре, надолу и по прасците и глезените. За тях това е блаженство.

 

Риби

20 февруари — 20 март

 

Както всички водни знаци, Рибите обичат водата, така че ги заведете близо до морето, езерото, СПА центъра, дори банята и те ще започнат да треперят от наслада. Но основната гореща точка на Рибите са краката им. Така че направете им масаж и те ще бъдат нежни като котенца.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе