Каква е вероятността да се разведете според зодията
Астрология Любов и партньорство

Каква е вероятността да се разведете според зодията

Все повече бракове приключват с развод доста бързо след сватбата. Това може би се случва заради прекалено динамичния живот, който водим, многото изкушения или пък например възможността да се виждаме с много хора, в които да намерим нещо по-добро от половинката ни. В миналото съвместният живот е продължавал много по-дълго и в думите „Докато смъртта ни раздели” е имало много повече смисъл.

 

Ето и каква е вероятността да се разведете според вашата зодия: 

 

Водолей

Поради по-свободния си дух, да започнем оттам, че представителите на тази зодия е най-малко вероятно да се оженят на първо място. Този ​​знак бързо ще се отдалечи от всяка ситуация, която го държи в рамки и му пречи да демонстрира своята индивидуалност. Тъй като Водолеят жадува за независимост, най-вероятно е да прекъсне връзките си прекалено рано.

Стрелец

За този знак чувството за приключение остава в основата. Стрелецът не се интересува от традиционните обвързани взаимоотношения, главно защото има нужда да остане свободен и отворени да променя мнението си, да сменя държави или да резервират еднопосочен билет, без планове кога да се върне. Това го прави по-склонен да търсят нови преживявания.

Риби

Те жадуват за дълбока емоционална връзка с партньорите си, но също така са изключително чувствителни и се борят да се справят с конфликтите. Ако връзката предложи повече трудности, този знак вероятно ще опита да избяга от тях и да се отдалечи от брака възможно най-много.

Близнаци

Представителите на този знак са социалните пеперуди на зодиака. Това означава, че те постоянно обичат да общуват с много и различни хора, като комуникацията с един човек понякога ги отегчава, а това неминуемо се отразява и върху любовните отношения.

Овен

Не е тайна, че Овните са силно независими, което е страхотно, но страстта им може да се доведе и до динамика в отношенията. Овенът се нуждае от някой, който няма да се опитва да го задържи в клетка. Това означава, че ако един Овен вече не „усеща огъня“, няма да има проблеми да търси ново предизвикателство.

Лъв

Като независим огнен знак, Лъвът просто иска да се забавлява и да изразява себе си. Когато нещата станат „твърде сериозни” или вече не изпитват удоволствие към живота им, те просто ще си тръгнат. По принцип Лъвовете обичат да блестят и ако усетят, че са в сянката на някого, дори и това да е партньорът им, ще направят всичко, за да променят ситуацията.

Телец

Те са практични по природа, което също се отразява във взаимоотношенията им. Те могат да бъдат упорити, отпуснати и очарователни, но търсят връзка, която може да издържи бурите на времето. Въпреки студената им външност, след като намерят партньор, за който си струва да се борят, те не се отказват от него толкова лесно. Ако тяхната ценностна система се промени обаче, може да поискат да се разделят с половинката си.

Скорпион

Макар Скорпионите да са непредсказуеми, те имат сериозни отношения с партньорите си. След като се обвържат, дават всичко за човека до себе си, но ако бъдат предадени, трябва да знаете, че няма връщане назад и те ще си тръгнат за миг.

Дева

Въпреки че Девите могат да бъдат известни със своя перфекционизъм, когато става въпрос за себе си и другите, те също са изключително страстни към личното израстване и развитие. Девите ще използват връзката си като катализатор за вътрешен растеж и възможност за излекуване на емоционални и психически рани. Това ги прави партньори, които са по-склонни да се опитат да накарат нещата да работят, вместо да помислят за развод.

Козирог

Тези хора са ангажирани да вършат работата във всички аспекти на живота си. Те ще направят каквото е необходимо в една връзка, преди да си тръгнат. Те знаят, че партньорствата изискват взаимно уважение и честност и че не трябва да се отказваш пред трудностите.

Рак

Раците са известни с това, че не са егоисти. Те искат да се чувстват комфортно с партньора си и могат бързо да жертват собствените си нужди в името на другите. Макар че това не е непременно положително, Раците вероятно ще се задържат в отношенията си поради своята преданост, независимо от собственото им щастие.

Везни

Везните жадуват за баланс и запазването на мира. Честно казано, те процъфтяват в партньорство. Макар те да са предпазливи и да влизат в сериозни отношения с повишено внимание, има нещо в тях, което си пада по класическите любовни истории като тези в приказките. Ето защо този знак цени романтиката и ще направи всичко възможно, за да я запази.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе