Как да се облечете за първа среща?
Любов и партньорство Мода

Как да се облечете за първа среща?

 

 

Всички жени без изключение задават този въпрос в навечерието на важния ден на първата среща, защото поговорката, че „по дрехите посрещат….“ не е отменена. Елементите от гардероба ни позволяват да се чувстваме по –уверени и на първата среща, когато разбираемо  сте притеснени, това е много важно.

Нежният пол, подготвяйки се за дългоочакваната среща, се притеснява как да изглежда подходящо и в същото време да направи правилното впечатление.

 Как да се облечете за първата си среща, така че да започнете дълга, щастлива връзка?

Няма значение на колко години сте , вие се вълнувате и притеснявате,  преглеждате гардероба си в търсене на точно това, което ще накара сърцето на избрания от вас да забие по -бързо и да стане първият ви спомен като двойка.

Към избора на тоалет за първата среща трябва да се подхожда отговорно. Без значение кой какво говори, истината е, че силната половина от човечеството оценява жената първо по нейния външен вид. А дрехите играят важна роля в създаването на имидж.

За да се чувствате уверени на първа среща, не се стремете към … идеала. Представителките на нежния пол измислят образ за себе си и ако в действителност резултатът не отговаря на него, те се настройват за отрицателен резултат от срещата.

Бъдете себе си на първата среща и оставете мъжа да го направи. Шегувайте се, задавайте искрени въпроси, разказвайте за себе си, но нека процесът на комуникация да се осъществи в „реален“ режим, а не според сюжета, измислен от вас.

Как да се облечете за първа среща, така че мъжът да не реши, че сте вятърничава или твърде скучна жена?

Първо помислете какъв тоалет ще бъде подходящ и от какво е по-добре да откажете, без значение как дрехите ви седят . За да направите това, е добре да знаете къде ще се състои първата ви среща. Например, ако мъжът ви покани в парка, тогава не трябва да изваждате от килера вечерната рокля и токчетата. Това ще ви накара да се чувствате неудобно в този вид и ще ви направи още по -нервни. Освен това е малко вероятно мъжът да избере смокинг за разходка.

Повечето биха предпочели спортно облекло, а вие ще изглеждате нелепо до него . Вечерната рокля е най -добре да оставите за друг повод. Например, среща с родителите в ресторант. Така че не изпадайте в крайности. Елементите от вашата визия могат да предупредят мъжа и дори да го отблъснат, въпреки че външно той може да не покаже това. И тогава ще се чудите защо той не отговаря на телефонни обаждания.

 

Второ, отдайте предпочитание на женствените неща. Всички мъже ги харесват, защото момичетата в такива дрехи са свързани с въздушност, беззащитност, лекота. А мъжете искат да ги завладеят и защитят и следователно да продължат връзката. Не е ли това основната ни цел? Изберете рокли, поли, блузи, обувки със средни токчета, малки чанти за първата среща . Нека вашето изображение има минимум детайли – така мъжът ще запомни вас, вашия глас, изражението на лицето, а не дрехите и аксесоарите.

Много дами, които отиват на първа среща, предпочитат къси поли, рокли с дълбоко деколте и стилето. Несъмнено мъжкото внимание (и не само на този, с когото сте на среща) е гарантирано за вас, но и спътникът ще има категорично мнение за вас. А и мъжът едва ли ще се зарадва, че очите на други мъже са приковани към приятелката му. Докато избирате такива дрехи, не очаквайте да срещнете с принца. Истинските кавалери обичайно са привлечени от скромността в обличането и добрия вкус.

Нека сексуалността бъде сдържана, едва загатната, това привлича мъжете много повече. Нека вълнуващите детайли от женското тяло да са недостъпни за любопитни очи, но леко отворени за мъжа, който е наблизо.

Това може да бъде разкопчано копче на блузата, жилетка, която пада върху едно рамо, или елегантно деколте на рокля,  скрита висулка.

Изглеждайте флиртуваща, но не вулгарна.

 

 

Трето, когато решавате как да се обличате за първата

среща, изберете удобни дрехи и обувки, така че да не се получи както в онази реклама, когато момичето се сбогува с гаджето си, влиза в апартамента, веднага събува обувките си и се съблича с облекчение

Изберете дрехи, които ви подхождат. Изберете меки, плавни материи с флорален принт. Според психолозите идеални за първата среща ще бъдат дрехи в бледо розово, бордо, сиво и синьо.

Когато отивате на вълнуваща среща, избягвайте широките дрехи, мъжките аксесоари (вратовръзки, спортни часовници), а също така бъдете внимателни с унисекс стил (ризи с права кройка, тениски, класически дънки). Отивате на среща с мъж, така че е добре да сте истинска дама до него! Повярвайте, вашият избраник ще го оцени.

 

Четвърто, облеклото трябва да подчертава достойнството на фигурата и да коригира недостатъците. Колко често можете да видите в кафенетата и парковете момичета, облечени в модерни неща, но които изобщо не им подхождат и подчертават недостатъците на фигурата. Дрехите са измислени, за да можем да скрием това, което не харесваме в себе си. Блузите с наслагващи се елементи (джобове, волани) визуално ще увеличат гърдите , но ако бюстът ви, напротив, е изключителен, такива елементи ще направят фигурата ви по -едра, отколкото е в действителност.

Ако имате широки бедра, откажете се от тесните панталони и поли, но роклите с подчертана талия, разширяваща се и падаща тежко надолу, са много подходящи за вас.  Гордеете се с тънка талия? Добавете широк колан към тоалета.

 

Пето, облечете нещо с история. Например рокля, в която сте получили награда за успешна презентация. Или обеците, които баба ви ви е подарила , а тя ги е получила от дядо ви, който от своя страна ги е донесъл като подарък от Германия. Не е необходимо да се спазва петото правило, но такова нещо ще помогне да се разсее ситуацията, ако например в разговора има дълга пауза.

 

За първата си среща с мъжа на мечтите си, не забравяйте:

 

– маникюрът трябва да е перфектен. Нека ноктите по -добре изобщо да не са покрити с лак, отколкото да сте с олющен такъв.

– Гримът трябва да е естествен. Фон дьо тен, спирала, малко руж и блясък за устни -максималната програма . Ако отговаря на стила на облекло, тогава обърнете внимание на очната линия. Тя придава допълнителна женственост на външния вид.

– перфектният парфюм за първа среща ще бъдат лек флорален аромат. Но не изливайте половината от бутилката върху себе си . Напръскайте любимия си парфюм върху китките и зад ушите си. Още по -добре, напръскайте аромата върху себе си и влезте в ароматния облак. Парфюмът ще бъде равномерно разпределен по тялото и от вас ще се излъчва фин аромат;

– бельото трябва да е удобно и красиво, това ще ви даде допълнително самочувствие. Добрият сутиен ще осигури красива форма на гърдите ви, а гащичките ще осигурят комфорт.

 

Остават само няколко часа, минути до първата среща , а сега сте пристигнали в определеното време и място и веднага търсите огледало, опитвайки се да видите как изглеждате? Не се безпокойте. Дори и да сте смутени от нещо в образа си, вече няма възможност да направите различен грим или да носите различна рокля . Не се измъчвайте с въпроси, дали не трябваше да смените тази червена пола или да сложите онези скъсани дънки. Тайната на щастливите хора е да се насладят на събитието тук и сега. Вие сте привлекателна, интелигентна, независима и интересна жена! Къде другаде може да намери такъв идеал? Усмихнете се, повярвайте в себе си и погледнете в очите на мъжа. Те са най-доброто огледало!

Tagged , , , ,
на горе