Кои зодиакални знаци трябва да се избягват на всяка цена

Кои зодиакални знаци трябва да се избягват на всяка цена
Астрология

Кои зодиакални знаци трябва да се избягват на всяка цена

 

Всички представители на зодиака имат такъв знак, с който е по -добре да не пресичат пътищата си. По някаква конкретна причина не влизаме във взаимоотношения с всеки, който ни попадне, и това е нормално. Трябва да можете да разпознавате ситуациите, когато този или онзи човек няма място в живота ни.

 

 

Овен – Рак

Вие сте твърде груби, което понякога кара Рака да се чувства ужасно. Тези хора обичат да говорят за чувствата си, но вашата грубост … е твърде много за тях. Ракът със сигурност ще ви разочарова, защото за разлика от вас той предпочита само да говори за проблеми, а не да ги решава.

Телец – Стрелец

Вие сте упорити, а Стрелецът е въплъщение на всичко, което не харесвате у хората. Вие сте спокойни и уютни като диван, но той не седи неподвижно и това ви влудява.

Близнаци – Дева

Девата ви уморява до смърт. Тези хора са твърде тихи. С тях постоянно ще бъдете преследвани от чувството, че сте направили нещо нередно.

Рак – Водолей

Водолеите не обичат да показват емоциите си. Постоянно парадирате с чувствата си. Следователно ще се чувствате ужасно с него.

 

Лъв – Овен

Каквото и да се случи, Овенът ще се състезава с вас във всичко. Той иска да бъде в светлината на прожекторите и няма да му хареса да споделя вниманието на другите хора с вас. И едва ли ще ви допадне да се занимавате с някой, който не може да спре да ви предизвиква. Имате нужда от някой, който да ви подкрепя.

Дева – Рак

Ако свържете живота си с Рака, непрекъснато ще се справяте с нервните му сривове. Ракът иска да го слушате, а не да го критикувате, но …просто няма как да не го критикувате.

Везни – Скорпион

Скорпионите са твърде активни, просто не можете да се справите с тях. В началото на една връзка те могат да изглеждат перфектни, но с течение на времето много бързо се отдалечават от този идеал.

Скорпион – Козирог

Козирогът ще се опита да ви лиши от свободата ви и това е последното нещо, което искате в момента. И колкото по -дълго го оставяте да се залепи за вас, толкова повече ще страдате.

Стрелец – Лъв

Романтично определено трябва да се избягвате. Понякога тези знаци могат да се сприятеляват, но в повечето случаи връзката между Стрелец и Лъв е изключително токсична по своя характер. Има твърде много общи неща между вас двамата и това прави романтиката невъзможна.

Козирог – Овен

Вие сте внимателни, но той не е. Овенът ще ви тласка по -силно от другите зодии. И той няма да спре пред нищо, за да получи това, което иска от вас.

Водолей – Телец

Телецът не е достатъчно емоционално гъвкав за вас. Няма да можете да го промените, така че представителите на този знак трябва да се избягват. От време на време ще искате разнообразие, което веднага ще бъде потиснато от Телец.

Риби – Водолей

Промените в живота ви винаги са насочени в противоположни посоки. Не трябва да позволявате на Водолея да ви използва, но той ще се опита да го направи, възползвайки се от вашата незаинтересованост.

 

Tagged , , , , ,
на горе