Красавицата Ева Мендес за неуспешни проекти и начина за преодоляване на неуспехите

Красавицата Ева Мендес за неуспешни проекти и начина за преодоляване на неуспехите
Лайфстайл

Красавицата Ева Мендес за неуспешни проекти и начина за преодоляване на неуспехите

 

 

46-годишната Ева Мендес може да се похвали с нещо повече от успешна филмова кариера. Актрисата също е моден дизайнер и има две деца с Райън Гослинг. Как една звезда успява да комбинира всички видове дейности?

Оказва се, че в живота на Ева Мендес е имало провали, за които самата звезда си спомня с усмивка. Актрисата обича да насочва енергията си за реализиране на различни идеи, но не всички от тях са успешни. Какво правило помага на звездата да продължи напред?

 

Начинът на живот на Ева Мендес

Актрисата стана почетен гост и говорител на срещата на върха „Създай и подобри“. Ева Мендес говори пред препълнена аудитория и отговори на много въпроси. По -специално, звездата разказа за неуспешните си проекти. Ева не счита неуспешните начинания за провали. Напротив, красавицата е сигурна, че всеки от тях я е направил по -силна и уверена.

И всичко това, защото Мендес се ръководи от правило, което е разработила за себе си: „Аз наричам това хвърляне на спагети към стената. Накрая все нещо ще залепне.

Звездата споделя, че е опитала да създаде собствена линия спално бельо, след това се е ориентирала към на плотове, а после – към собствена линия грим. Но тези неуспешни бизнес начинания са се превърнали само в стъпало към следващите постижения. От всеки неуспех Ева е получила ползотворно преживяване и възможност за учене в реално време.

 

Мендес е уверена: „Ще се проваля само ако не израсна от това преживяване“.

 

И на звездата може да се вярва. Ева Мендес е една от малкото актриси, които си позволиха да си направят дълга почивка от професионалната си дейност, за да отглеждат деца.

 

Tagged , , ,
на горе