Кристина Агилера разказа за интимния си живот – стана съперница на Гуинет Полтроу

Кристина Агилера разказа за интимния си живот – стана съперница на Гуинет Полтроу
Интересно Лайфстайл

Кристина Агилера разказа за интимния си живот – стана съперница на Гуинет Полтроу

Кристина Агилера разказа за интимния си живот и така стана съперница на Гуинет Полтроу, която също не крие подробности от изживяванията си под завивките. Вижте за какво става дума в пикантната статия.

Откровенията на певицата Кристина Агилера

Кристина Агилера не знае какво е смущение. Тя се позиционира като страстна жена. Певицата не само говори открито за интимността, но наскоро обяви новата си роля като главен бранд директор и съосновател на компания за сексуално здраве.

В последното си интервю с Call Her Daddy тя реши да затвърди статута си на кралица на интимната позитивност. Агилера сподели най-смелите си тайни и съвети. Тя не скри никакви подробности – когато става въпрос за интимност.

Кристина Агилера призна, че е загубила девствеността си доста късно, но това не се е превърнало в пречка за нейния изобретателен дух. Интимност под душа, в самолет и дори в звукозаписно студио са едни от любимите й спомени. Певицата сложи край и на вековния спор – плюене или гълтане по време на орална  интимност ?

„Поглъщането на семенната течност всъщност е страхотно… В края на краищата, има много протеин в състава й“, шегува се тя.

Гуинет Полтроу вече има съперница

Носителката на „Грами“ Кристина Агилера направи известно името си през 80-те години на Disney Channel, а до 2002 г. тя свали всичките си воали и разкри същността си на сексуалноактивна жена. Сега тя обяви новата си роля като говори за уелнес марка, която произвежда лубриканти на водна основа с различни вкусове и аромати.

„Да говоря за интимността и какво означава тя за мен като жена, беше пътуване през целия ми живот. Във всичко – от моята музика до моите разговори, аз трябваше да се защитавам като жена. Насилствено ни зареждат с конкретни идеи за това каква трябва да бъде женската сексуалност и дори с продукти, които е добре да използваме“, казва Кристина Агилера.

Певицата нарича своите любими инимни продукти „витамини за вагината“. Не само празникът Свети Валентин е причина да изразите искрените си чувства към своята сродна душа. Един хубав подарък би бил хубав бонус всеки ден. А за тези, които харесват подаръците по-горещо, ръководството от Гуинет Полтроу, публикувано на уебсайта на нейната марка, определено ще бъде полезно. Нека нощта е гореща!

Актрисата препоръчва двустранен вибратор с пръчка. От едната страна той има чудодейна топка с дълбока вибрация за външна стимулация. От друга страна, тънкият, гъвкав край осигурява мощна и прецизна вибрация за клиторна или вътрешна стимулация. Общо взето, чисто удоволствие за жената, уверява Полтроу.

Специални и удобни маншети, направени от безопасен силикон и неръждаема стомана, които се регулират лесно, определено ще разнообразят свободното ви време с половинката.

Друго устройство, което русата актриса препоръчва, е вибратор, направен във формата на сърце. Той има 100 различни режима, един от които наподобява потупване с пръсти по особено чувствителните външни полови органи на жената. В резултат на това се създава ефектът на галене с партньор.

Не са пропуснати и специални витамини. Стрес, хормонални смущения, умора – това и много други фактори могат да намалят   желанието ви за интимност. Вече са разработени витамини, които ще ви помогнат да повишите либидото си, както и да почувствате прилив на енергия.

В арсенала на Гуинет има и вибратор, който се носи върху тестисите на мъжа, за да стимулира перинеума на жената по време на интимност. Най-добре е да използва, преди да започне ерекцията при мъжа.

Обиграната Полтроу съветва последователите си и да използват съвместно къпане, което е перфектна любовна игра. Разбира се, добавянето на естествен афродизиак към водата във ваната допълнително ще направи вълшебна нощта ви.

Сбогом Холивуд? Анджелина Джоли се пробва в нова сфера

Защо Анджелина Джоли иска да се запознае с новата приятелка на Брад Пит?

infomax-logo-50-15-HW Виктория от „Ергенът“: Да си представяме, че умираме

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе