10 неща, които да направите тази пролет
Забавления

10 неща, които да направите тази пролет

10 неща, които да направите тази пролет, посочват експерти. В началото на пролетта всеки прави списъци с неща, които трябва да направи за предстоящите празници и топлите месеци. Мислим какво трябва да свършим и какво не можем да пропуснем?

5 идеи за романтична среща през пролетта

Можете да поръчате тук: „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

Животът ще се промени за добро: астрологът посочи кои 6 зодии ще са късметлиите

Ще ви улесним и затова съставихме списък с 10 неща, които да направите тази пролет. Изпълнете ги в произволен ред.

  • Отидете на пикник в планината. Само си представете: чист въздух, одеяло, чай или кафе от термос, хрупкава франзела, сирене, билки и всичко друго, но винаги вкусно и подходящо за приготвяне на сандвичи. Тишина и спокойствие. В най-добрите европейски традиции.
  • Почистете и актуализирайте гардероба си. Ако все още не сте го направили, сега е моментът да приберете в куфара неща, които са ви притеснявали през зимата. Отървете се от излишното. В крайна сметка, за да се появи нещо ново, първо трябва да му направите място. Ако не сте носили нещо в продължение на шест месеца, не се колебайте да го подарите или да го продадете. С парите, които ще получите, можете да си купите нещо ново. Лятото, както и пролетта, са сезони на цветовете. Допълнете гардероба си с нещо наистина жизнено и цветно.
  • Измислете си хоби. Обявяваме пролетта за период на обновление и промяна. Ако отдавна планирате да започнете да учите италиански, да се запишете се на курс по бачата или да вземете курс по шиене, започнете сега. За това, което наистина харесвате, винаги има време.
  • Сменете прическата си. След зимните температурни промени, носейки шапка, шал или качулка, трябва поне да отрежете нацепените си краища на косата. Или може би отдавна сте мечтали за бретон или нов цвят на косата?
  • Отидете да карате колело. Хванете гаджето/съпруга/приятелката/децата си за ръка, облечете се в удобни дрехи и карайте по улиците на града. Това е не само отлично психологическо облекчение, но и полезна физическа активност.
  • Бъдете повече време навън. Опитайте се да ходите повече. Паркирайте колата си на пресечка от работа и вървете пеша. Ако е възможно, излезте да работите сред природата или по летните кафенета и ресторанти. Там можете да дишате по-добре и винаги да поръчате любимата си напитка.
  • Започнете да практикувате благодарност. Всяка вечер записвайте в тетрадка или бележки на телефона си за какво сте благодарни днес. В началото ще бъде трудно, но колкото повече търсите доброто във всеки ден, толкова по-често ще го намирате. Често приемаме много неща за даденост. Практикуването на благодарност ще ви помогне да станете по-благодарни към света и другите. И те ще ви отговорят със същото, ще видите!
  • Влюбете се отново. Ако сте в дългогодишна връзка, открийте нова страна на партньора си. Очевидно, има още с какво да ви изненада. Ходете хванати за ръце като тийнейджъри, обикаляйте местата, където сте се скитали в началото на връзката ви. Ако все още сте свободни, тогава помолете се да изградите връзка.

Пускайте сапунени балончета в парка. Дори да сте на 40.

  • Преразгледайте диетата си. През зимата ядяхме тежки храни, за да се стоплим и някак да оцелеем през тези студени месеци. Прегледайте диетата си, добавете пресни зеленчуци и плодове към нея, слагайте на салатите си зехтин, а не майонеза. Пийте повече пресни сокове. И се наслаждавайте на всичко, което пролетта ни дава.

infomax-logo-50-15-HW Виктория от „Ергенът“: Да си представяме, че умираме

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе