5 идеи за романтична среща през пролетта
Любов и партньорство

5 идеи за романтична среща през пролетта

След месеци на филмови вечери вкъщи и приготвяне на вечери с партньора ви, пролетта идва с много различни идеи за романтична среща. Заниманията на открито винаги са на първо място в съзнанието, когато планираме забавни срещи по това време на годината. Пиенето на коктейл на терасата с партньора ви може да е приятно, но също така дейности като разходка с колело или планиране на пикник с любимия човек са неща, които трябва да опитате. Заради студа не сте имали възможност да се насладите на тези преживявания заедно от сякаш цяла вечност.

Пролетта предлага толкова много романтични, лесни и забавни начини да прекарате времето си.

infomax-logo-50-15-HW Диляна Попова: Да, има мъж до мен! Вече не мога да крия, че сме заедно

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

Така че се възползвайте от по-топлото време и по-дългите нощи през сезона, като планирате една (или повече!) от тези забавни идеи за пролетна романтична среща:

Излезте на дълга разходка

Знам, че това не крещи „идея за забавна романтична среща“, но спрете за секунда. Това е перфектното време от годината за престой навън (вече не е студено, но не е и прекалено горещо). Освен това излизането на дълга разходка е перфектната идея за среща, когато имате натоварен график и искате да прекарате малко време заедно, което е лесно и безплатно.

Независимо дали ще излезете по време на обедната си почивка, в делнична вечер или ще се го направите някоя сутрин през уикенда, ще имате много възможности пред вас. Може да разговаряте, да наваксате със седмицата си, да направите няколко крачки, да се насладите на времето и да планирате следващата си романтична среща. Времето заедно винаги си заслужава.

Направете си пикник

Пикникът е клиширана идея за романтична среща през пролетта, но има основателна причина да е така. Това е едно от най-лесните и романтични занимания, които можете да правите с партньора си. Всичко, което ви е нужно, е да опаковате чанта със закуски , плодове, напитки (вино, моля!), музика, игри и одеяло.

Намерете хубаво място в близкия парк или дори организирайте пикника в задния си двор. Тази среща е толкова проста и евтина, че ще се връщате към нея отново и отново.

Посетете винарна

Посещението на винарна винаги е добра идея. Те са особено приятни през пролетта, когато можете да си позволите да седнете на терасата и да наблюдавате залеза с чаша вино в ръка. Отправете се към местна винарна или отидете на екскурзия до някоя от близките, опитайте различни сезонни вина и се насладете на романтична среща заедно. Това е идеалното време да облечете някоя от роклите в пролетния си гардероб, които вероятно сте забравили през зимата.

Направете си разходка с велосипед

Пролетта е идеалното време да изтупате праха от велосипедите си и да се разходите из града. Независимо дали ще се впуснете по пътеката, ще направите небрежна вечерна разходка из квартала или ще отидете с колело до местен ресторант или магазин, разходката с колело е топло занимание. А още по-хубавото е, че можете да го правите заедно, при това през целия сезон.

Освен това това е хубав начин да смените шофирането през зимата. Имате нужда от движение, а и ще спестите разходи. Ако не притежавате велосипеди, намерете местен магазин, който ги отдава под наем. Бонус точки, ако наемете велосипед тандем – идеалният за романтична среща.

Отидете на футболен мач

Да, наясно сме, че това може да ви изненада като романтична среща, но романтиката не е само чаша вино на залез слънце. Ако партньорът ви е запален по спорта, може да отидете на футболен мач. Дори да не искате да гледате самата игра, посещението на мач е една от най-добрите идеи за пролетна среща, която можете да планирате с партньора си. Тя е лесна, но изпълнена с енергия, а на такър мач всъщност има какво да се прави, освен да се гледа играта през цялото време.

Разходете се наоколо, за да разгледате стадиона, влезте в някои от магазините, вземете напитки и храна и, разбира се, погледайте какво се случва на терена. Дори да не сте любители на спорта, кой знае, може да откриете ново хоби.

Вижте още:

Четирите зодии, които обичат да водят останалите

Четири неща, които трябва да знаете, преди да си паднете по Дева

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Четирите зодии, които не толерират лъжи

Колко зла е всяка зодия – класация от 1 до 12

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе