Колко е желана всяка зодия (първа част)
Астрология

Колко е желана всяка зодия

Привличането между хората не може да бъде обяснено на база на някакви строги закономерности. Всеки от нас носи своя чар в себе си, който се приема по различен начин от околните. За част от нас даден човек може да бъде много непривлекателен, докато за други същият той да бъде най-желаният на света. Зодията също има своята роля в това.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg 

Ето колко е желана всяка зодия. Вижте класацията ни:

 

Риби

93 % от хората биха излезли с този знак, така че можем да кажем, че Рибите са най-желаната зодия. Те са най-емоционалните, съпричастни и състрадателни същества от астрологията. Тази чувствителност обаче има цена и те лесно могат да бъдат се подведат по емоциите си. Когато става въпрос за взаимоотношения, Рибите са склонни да бъдат мили и нежни, като особено щастливи ги правят романтичните мигове с партньора. Всяка връзка с мистичните Риби гарантирано включва дълбоко духовно преживяване.

ТОП 5 имена, чиито носители привличат късмет

Как да определите кой сте били в минал живот по дата на раждане

 

Водолей

90% от хората нямат нищо против да излязат на среща с представител на тази зодия. Водолей е въздушен знак, представен от символа на носителя на вода, който доставя хидратация на другите и дава приоритет на подкрепа на общностите и фокусиране върху колектива. Водолей е знакът, който управлява приятелството, така че е важно да имате солидни платонични отношения със своя романтичен партньор. Това означава, че Водолеят иска да може да разчита на своята половинка така, както на верен приятел и че черта като лоялност е изключително ценени. Хората, които излизат на среща с Водолей, трябва да бъдат подготвени за това, че човекът може да не е толкова емоционално чувствителен, колкото другите знаци, и да приемат факта, че той обича да прави нещата в свой собствен ритъм. Близнаците и Везните са най-съвместимите знаци с Водолей и ако искате да впечатлите този знак, важно е да сте искрени и да не се страхувате да покажете истинската си същност.

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал 

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Козирог

Този знак привлича 84% от хората. Козирозите са най-трудолюбивите хора в зодиака и не обичат нищо повече от това да напредват в живота. Те са амбициозни, решителни, материалисти и силни. Козирозите ще продължат напред, когато другите биха се отказали няколко обиколки преди това. Те са страхотни партньори в живота, както и приятели или сътрудници. Също така са силно чувствителни, осъзнаващи себе си и се съчетават добре в романтичен план с Дева и Телец.

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Открий истинската причина защо още сънуваш бившия си

Стрелец

Срещите с този знак биха харесали 83% от хората. Стрелците често са водени от желание за приключения – независимо дали то е географско, интелектуално или духовно. Този авантюристичен дух изисква от Стрелците да бъдат гъвкави и приспособими към промените, каквито и да са те. И ако планирате да се срещате с такъв знак, вероятно и вие трябва да бъдете готови за приключения. Стрелците ненавиждат всякакви граници, така че постоянното движение е от съществено значение във връзката с тях. Ако имате достатъчно късмет да се обвържете с някой от тези Стрелци, не забравяйте да закопчаете коланите и да имате готов паспорт. Никога не знаете кога този знак ще ви заведе на неочаквано пътешествие.

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Зодии, които живеят най-дълго

Везни

78% са хората, които биха излезли с този знак. Докато Везните страстно се борят за кауза или да помагат на другите, те често са не са толкова сигурни в това какво искат за себе си, особено когато става въпрос за взаимоотношения. С други думи, когато излизате на среща с Везни, вероятно ще трябва да направите следващия ход. И не забравяйте, че те се радват на по-фините неща в живота и в никакъв случай нямат против да бъдат глезени.

Топ 4 на най-състрадателните хора в зодиака

Четирите зодии с най-чисти сърца

 

Скорпион

Срещите с тази зодия пък биха харесали 76% от хората .Известно е, че Скорпионът е един от най-неразбраните, тайни и съблазнителни знаци на зодиака. Той е магнетичен, страстен, лоялен, определящ тенденциите, контролиращ, мощен и харизматичен. Невинаги обаче е е лесно да бъдеш обвързан със Скорпион, особено романтично, затова и този знак е на  шестата позиция в подреждането за най-желаните зодии.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg 

Дева

78% от хората биха излезли на среща с този знак. Девите по природа са много организирани личности, които притежават естествено чувство за чистота и подреденост. Те са безупречни в своята ефективност и изпълнение на най-простите до най-големите задачи. Колкото и напрегната да е дадена ситуация, трябва да знаете, че те винаги ще намерят решение на проблема. Девите са добри слушатели и няма да ви предадат, заради което трябва да ги пазите в живота си. Техният недостатък обаче е, че понякога са много критични и това може да отблъсне околните, което обяснява и седмото им място в подреждането за най-желани зодии.

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

 

Лъв

След Девите се нареждат Лъвовете, с които среща не биха отказали 69% от хората. По отношение на личността  им,  те са склонни да бъдат креативни, уверени, смели и доминиращи. Проблемът обаче е, че лесно прегарят, заради всички тези свои черти и затова трябва да дадат приоритет на правилната почивка и релаксация.Смелостта на тяхната личност се изразява в това, което търсят в една връзка. Лъвовете се нуждаят от някой до себе си, за да се чувстват горещи, страстни и вълнуващи, но понякога тяхната доминация плаши околните.

Овен

Едва ли е изненада, че следващ в класацията е друг знак, роден да бъде лидер – Овенът, който получава одобрение от 66% от противоположния пол. Той подобно на другите огнени знаци, е смел и състрадателен. Хората от тази зодия са директни в своя подход и често се натоварват от изчерпателни подробности и ненужни нюанси. Смелата, директна и пламенна природа на Овена създава страстни, макар и емоционално заредени романтични връзки. Овенът е известен с експлозивен нрав и въпреки че изблиците му не траят дълго, определено е най-добре да избягвате тези хора, когато са ядосани.

Телец

64% от хората биха излезли на среща с този знак. Известно е, че Телците са едновременно трудолюбиви и търсещи удоволствие. Те се отличават със своята лоялност, преданост и непоколебима природа. Те обичат да бъдат скала за околните и жадуват за удоволствие, както на тялото, така и на сърцето. Ето защо да имате Телци в живота си е толкова ценно – те ще направят всичко по силите си, за да споделят това, което имат с тези, които те смятат за достойни.

Рак

Предпоследни в класацията са Раците, като среща с тях не биха отказали 63% от хората. Този знак е чувствителен, състрадателен, умеещ да се защитава, търсещ и предлагащ сигурност. Той обича безусловно и проявява шантаво, но омайващо чувство за хумор. Когато става въпрос за техния любовен живот, Раците често се проявяват като безнадеждни романтици, което понякога идва в повече  на околните. Тези хора  са най-съвместими със Скорпион, Риби и Дева.

Близнаци

Последна с 58% желаещи да излязат с нея е зодия  Близнаци. Представителите й са заинтересовани от толкова много занимания, че подобно на своя знак, понякога имат нужда да се клонират, за да свършат всичко. Това дава на Близнаците репутацията на двулики и затова те са последни в класацията за най-желани зодии, макар че това твърдение да не е непременно точно. Положителните им страни са, че те обичат да се забавляват, ерудирани и любознателни С тях никога няма да ви е скучно, тъй като те постоянно жонглират с различни страсти и хобита.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021-2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе