Как Меган Маркъл реагира на противоречивия епизод на „Южен парк“?

Как Меган Маркъл реагира на противоречивия епизод на „Южен парк“
Интересно

Как Меган Маркъл реагира на противоречивия епизод на „Южен парк“?

Как Меган Маркъл реагира на противоречивия епизод на „Южен парк“? Кралското семейство не беше показано по най-добрия начин.

Новият епизод на „South Park“, наречен „World Privacy Tour“, обиди Меган Маркъл и принц Хари. В карикатурата на анимационното филмче е подчертано на шумните скандали на двойката, включително издаването на книгата „Spare“, преместването в друга държава и нарушаването на неприкосновеността на личния живот. Въпреки, че имената на звездите не са били използвани в епизода, не е трудно да се разпознаят Меган и Хари в него.

Например, в поредицата героят рекламира книга, наречена „Waaaagh“. Освен това героите настояват съседите да ги оставят на мира, като привличат вниманието към себе си с колкото е възможно повече ярки светлини и плакати.

Една неуспешна шега на създателите на анимационния сериал може да се превърне в големи проблеми. Известно е, че юридическият екип на Бъкингамския дворец вече проучва епизода. Завежда се дело в съда за защита на честта и достойнството на кралското семейство.

Принц Хари нашумя с откровените си мемоари. Книгата му „Spare“ отново разтревожи кралското семейство: Кейт Мидълтън беше обидена от изказванията на Хари, а брат му Уилям е бесен от това, което прочете. Но изглежда, че мемоарите са публикувани не само заради скандали и разкриване на истината от името на принц Хари, но и за приличен доход.

The Mirror съобщава, че Хари е получил 20 милиона долара преди издаването на мемоарите. След излизането на книгата принцът спечели още 16 милиона – това е процент от продажбите.  „Spare“ е наречена най-продаваната книга за последния период. Само в първия ден от пускането й на пазара излязоха 400 000 печатни, електронни и аудио копия на книгата.

Астролози: Бракът на Меган Маркъл и принц Хари е бил предопределен от звездите

Простено ли е всичко? Меган Маркъл и принц Хари на църковна служба с кралското семейство

Лимонена вода: как Меган Маркъл влезе във форма след раждането

Меган Маркъл и принц Хари с наградa от Асоциацията на цветнокожите: „Чувстваме се много горди“

Ето най-шокиращите разкрития от мемоарите на принц Хари.

Връзката между братята трудно може да се нарече проста. Кавги, остри забележки, битки – принцовете Хари и Уилям са минали през какво ли не.

Хари нарича Уилям „любим брат и заклет враг“. Все едно между тях винаги е имало конкуренция, защото единият е „наследник“, а другият е само „резервен вариант“. Този прякор е даден на Хари от баща му на рождения му ден.

Много думи са посветени на покойната кралица Елизабет II:

„Хари поддържаше връзка с баба си. Последният разговор се проведе 4 дни преди смъртта й. Те се обадиха по телефона и обсъдиха неотложни въпроси в страната, Highland Games в Braemar, на които Елизабет искаше да присъства, и неочакваната суша. Хари се пошегува, че тревата прилича на главата му – плешива, с малки петна растителност. По-късно той научи за смъртта на баба си от пресата.“

Хари тежко приел смъртта на майка си. „На погребението на принцеса Даяна Чарлз дори не прегърнал най-малкия си син. Той не обичал да показва емоции в обикновените дни, да не говорим за подобни кризисни ситуации. Чарлз просто поставил ръката си на коляното на 12-годишния Хари и казал: „Всичко ще бъде наред“. И това било много за него. Първоначално малкият принц не вярвал в смъртта на майка си, той решил, че лейди Ди е организирала автомобилната катастрофа, за да избяга от досадната преса.“

Принц Хари много съжалява, че не е вдигнал телефона, когато майка му се е обадила сутринта, във фаталния ден на инцидента: „Той тичал из къщата с Уилям и братовчедите, и не искал да бъде разсейван. Хари би искал да може да каже на Даяна за последен път колко много я обича.“

Хари си спомня в мемоарите си и за първото му сексуално преживяване: „Случи се с жена с 19 години по-възрастна от мен.“ Принцът тогава е на 17, а спътничката му – на 36. Това се случило на нива зад кръчма. Хари не назовава името на първата си любовница, пише само, че тя обичала конете и се отнасяла с него като с „млад жребец“. Всичко стана бързо, след което жената плеснала принца по дупето и го изпратила нататък с мир.

Как Меган Маркъл реагира на противоречивия епизод на „Южен парк“?
източник на снимка:https://elle.com.kz/

И за употребата на забранени вещества пише в книгата: На 17-годишна възраст Хари периодично употребявал наркотици: пушел трева с приятели от училище и за първи път опитал бял прах в селска къща на същите привилегировани лица, когато бил на гости там през уикенда.

infomax-logo-50-15-HW Светлана Василева-Гущерова: Нито мъжът ми е фалирал, нито ще се развеждам с него

infomax-logo-50-15-HW Мария Игнатова се завръща на екран, пренареди тотално личния си живот

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе