Лимонена вода: как Меган Маркъл влезе във форма след раждането

Лимонена вода: как Меган Маркъл влезе във форма след раждането
Лайфстайл

Лимонена вода: как Меган Маркъл влезе във форма след раждането

 

Херцогинята на Съсекс качи няколко килограма по време на бременността си с Лилибет. Това обаче никак не я притесни, защото тя имаше определен списък с продукти и хранителни правила, които й позволиха бързо да отслабне след раждането на сина си Арчи, които, разбира се, прилага и след раждането на дъщеря си.

 

Без значение какво пишат и говорят медиите за Меган Маркъл, не може да се отрече само едно – тя изглежда просто страхотно! Американката си позволи да качи няколко излишни килограма по време на първата си бременност със сина на Арчи и първите месеци след раждането му. Да, тогава херцогинята имаше бузки, а ръцете и талията й се бяха разширили по обем (с изключение на краката, които винаги са били визитната картичка на Меган и останаха почти непроменени) . Историята се повтори и сега – неотдавнашната поява на Маркъл пред фотообективите по повод нейния рожден ден доказа, че тя доста бързо влиза във форма, въпреки, че все още има над какво да работи.

 

Растителна диета, балет и чаша за настроение: как Меган Маркъл отслабва след раждането и дали нейните методи работят

 

Сутринта на Мегън започва с чаша гореща вода и резен лимон – това, както мнозина вече знаят много добре, събужда тялото и стартира храносмилателните процеси. Следва любимата й закуска от овесени ядки (обикновено приготвени с бадемово или соево мляко) с банани и сироп от агаве като заместител на захарта. Херцогинята също обича омлет със сирене, билки и препечен хляб.

 

Както повелява средиземноморската диета, Меган предпочита обилен обяд и лека вечеря. Тя се опитва да яде вегетариански и безглутенови храни през седмицата, за да си позволи да се храни по-свободно през уикендите.

 

„Но в същото време всичко е свързано с баланса. Не искам да се чувствам ограничена. Знам, че когато започна да се ограничавам в нещо, започвам да преяждам. Това не е диета, а начин на живот “, каза Меган пред Best Health.

 

Херцогинята казва, че след вечеря пие зелен чай и се опитва да избягва кафето. Що се отнася до междинните закуски, Маркъл предпочита ябълки и фъстъчено масло.

 

Въпреки това Меган Маркъл не е фанатична по отношение на диетата си – тя наистина обича неделните вечери, които организира за приятелите и семейството си. Тогава херцогинята на Съсекс може да приготви агнешки бут, супа или печено – стига всеки да се наслаждава на приятна вечер.

Tagged , , , ,
на горе