как да се държим с любимия в леглото
Любов и партньорство

Как да се държите с любимия в леглото: 5 основни правила

Психолозите са определили 5 основни правила за това, как е добре една жена да се държи с мъжа си в леглото. Нека разберем какво най-много харесват мъжете в интимната сфера.

Не бива да му казвате какво да прави

В никакъв случай не го командвайте, това е много вредно, особено, що се касае до интимните отношения. Пренебрегвайки този съвет веднага ще „угасите“ страстта. Заповедният тон следва напълно да изчезне в общуването между двама ви.

Без значение какво е вашето социално положение в обществото, дори и то да е много високо, на първо място, трябва да сте просто жена, която знае как да се държи в леглото с любимия мъж и умее да засвидетелства любовта си по красноречив начин.

Бъдете женствени

Да познаете инстинктивно какво харесва мъжът, включително и в леглото, е способност, която повечето влюбени жени притежават. За да се получи по възможно най-добрия начин всичко, трябва да сте чувствени, възприемчиви, отворени и изпълнени изцяло с женска енергия.

Всякакви признаци на напрежение са излишни и тук говорим не само за тези на физическо, но и за тези на психическо ниво. Докосвайки ви, мъжът трябва да чувства само естествената нежност и мекота на женското тяло.

Изразявайте емоциите

Съществуват такива неща, които мъжете обожават в леглото, въпреки, че не става дума за конвенционално интимни отношения. Например, този специфичен израз на емоции у жената, които им осигуряват възможността визуално да видят и оценят резултата от собствените си усилия  в леглото.

Въздишки, сподавени стенания, специфични изражения на лицето, колебания в гласа, чувствени погледи, страстно захапване на устни – всичко това събужда алфа мъжкаря в мъжа, повишава  удоволствието, което той сам получава от интимния акт.

Задължително трябва да има и елемент на похвала и заслужени комплименти, както за действията му, така и за физиката.

Бъдете винаги позитивни

Не си позволявайте критики по време на интимния акт, това не би задържало нито един мъж. В случай, че желаете да го стимулирате да прави това, което искате, просто му го намекнете или му предложете някаква друга сходна опция.

Участвайте телом и духом в интимния акт

Каквито и притеснения и фантазии да имате, недопустимо е да се държите в леглото, така че мъжът изобщо да не може да долови присъствието ви. Това е много обидно. Изчистете мислите си от всичко останало извън интимния акт и се отдайте на момента. Иначе въобще не бихте могли да реагирате адекватно на действията и думите му. А това носи голям риска да го накарате да се почувства унижен. Бъдете сигурни, че вашият мъж обожава, когато в леглото се фокусирате върху неговите усилия и ги оценявате. Тогава и двамата ще се наслаждавате са страхотни изживявания.

Ако напрежението и стресът ви идват в повече, създавайки пречки за правилно поведение в леглото , помислете как да решите проблема. Може да се запишете на йога, да спортувате нещо или да медитирате.

Истината е, че мъжът обича да вижда в леглото една пълноценна, напълно истинска и много чувствена жена. Друго важно условие е тя да го цени като човек, приятел и любовник и да не се разсейва с нищо друго по време на интимния акт.

Тогава и вие, и той ще се радвате на страхотни отношения в леглото.

Tagged , , , , , ,
на горе