Как да накарате мъж да му липсвате
Любов и партньорство

Как да накарате мъж да му липсвате?

Независимо дали преживявате раздяла, временно сте сложили на пауза връзката си или просто не се разбирате с някой приятел от мъжки пол, вероятно искате да го накарате да му липсвате. Това е съвсем нормално чувство, било то за да погалите егото си или да се сдобрите след скандал.

Всъщност това ви прави човеци – да му липсвате по същия начин, по който ви липсва той. Невинаги обаче е лесно да разберете какво изпитва човекът отсреща и дали споделя чувствата ви или просто е безразличен.

В стремежа си да привлекат вниманието на някой мъж, много дами използват за целта социалните мрежи. Тъжни песни, романтични стихотворения и статуси със скрити послания за него – нека бъдем честни, всички сме го правили или ако не, имаме близък приятел, който е. Но това не е от полза.

Първо ще трябва да разберете психологията зад чувството на копнеж, за да разширите разбирането си за неговите емоции. След това ще ви научим на всичко за това как и кога да накарате един мъж да му липсвате.

Как да накарате мъж да му липсвате?

infomax-logo-50-15-HW Чаша горчиво кафе помага за отслабване

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

Как да накарате един мъж да му липсвате?

Отговорът на този въпрос е труден. Ако той не ви е казал открито, че му липсвате, вероятно сте в етап на объркване и се чудите дали изобщо му липсвате. Можете просто да седите и да чакате или да направите така, че да предизвикате неговата реакция, за да видите какво наистина изпитва и да го провокирате да му липсвате. Има много начина да го направите, така че започваме с някои от тях.

Как да накарате мъж да му липсвате?
Как да накарате мъж да му липсвате

Спрете всичко, което сте правили до момента.

Публикували сте всички изброени по-горе неща в социалните мрежи плюс кип ваши леко тъжни селфита. Спрете да го правите. Не това е начинът да накарате някого да му липсвате, а просто ще получите съжаление – при това не само от него, а и от останалите ви последователи. За съжаление много хора правят това. Другият тим обаче са тези, които решават да се вземат в ръце и да се фокусират върху собственото си благополучие.

Бъдете от вторите. Няма да му липсвате, ако види, че сте очевидно нещастна. Това само ще погъделичка егото му, а едва ли искате това. Покажете, че сте щастлива и без него, това ще има много по-голям ефект.

Спрете да се стараете толкова много

Ако се чудите как да му липсвате, то никога няма как да сте сигурни, че ще постигнете успех на 100%. Все пак трябва да сме честни, може чувствата ви да не са споделени и това също е нормално. Но е сигурно, че няма да му липсвате, ако продължавате да го преследвате. Не стигайте до ситуация, в която сте преминали границата с обажданията или съобщенията си до него. Хората могат да усетят отчаяние и търсене на внимание.

Ще му липсвате, когато види, че сте направили обратното – оттеглили сте се изцяло от живота му. Престанете да се концентрирате върху него, а започнете да мислите за себе си. Така ще излезете ролята на досадното бивше гадже, което не спира да го преследва. Не е готино, нали… Затова просто не го правете.

Не му пишете

Не може да му липсвате, ако постоянно се опитвате да се свържете с него. Ако той не отговаря на текстовите ви съобщения или ви дава едносричен отговор, просто спрете.

Колкото повече продължавате да го преследвате по всякакъв начин, толкова по-вероятно е да не му липсвате. Той просто ще ви съжалява, защото изглеждате отчаяна и прилепчива. Едва ли искате това.

да му липсвате
Как да накарате мъж да му липсвате

Спрете да бъдете несигурни

Дори и хората с най-голямо самочувствие понякога губят увереност и това не трябва да ви плаши. Важното обаче е да сведете до минимум тази несигурност и да спрете да се концентрирате върху недостатъците си.

Ако несигурността ви е твърде силна, той ще може да я разбере. Тук не говорим да играете роля, а просто да се концентрирате върху силните ви страни и да не мислите за това, което ви липсва.

Дайте пространство

И накрая просто си дайте пространство един на друг. Не го преследвайте, дори се опитайте да не го виждате толкова често. Само така можете да го накарате да му липсвате. Ако пък не успеете, това има друго предимство. Отдалечавайки се от него, все по-малко той ще ви липсва и рано или късно ще успеете да го забравите и истински да продължите напред. И в двата случая печелившата сте вие.

Вижте още:

Тайна техника за изпълнение на желания

В какви жени се влюбват мъжете до уши?

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

3 мита за мъжките желания, в които жените все още вярват и каква е реалността

10 признака, че мъжът се интересува от вас повече, отколкото казва

Как да изглеждаме скъпо облечени: 7 цвята /СНИМКИ/

10 начина да му покажете, че държите на него

5 съвета как да си върнете бившия

Tagged , , ,
на горе