Какво най-много мрази на срещи всеки зодиакален знак
Любов и партньорство Астрология

Какво най-много мрази на срещи всеки зодиакален знак

Първата среща винаги е изпълнена с много въпросителни. Понякога притеснението е по- силно от вас и е възможно то да ви накара да сбъркате в някоя ваша проява или очакванията ви да не се припокриват с реалността. Всичко това са хипотези, с които се сблъскваме, когато предстои да се видим с някого за първи път и се опитваме да не се нагърбваме с прекалено големи очаквания, за да не останем разочаровани при евентуален провал. Всеки човак се страхува от различни неща по време да тази първа среща. Зодията може да подскаже какви биха могли да бъдат страховете ни и от какво зависи това. Много е важно с какви очаквания отиваме да се видим с другия човек, защото това ще се отрази на цялата вечер, а дори и след това. Ето какви са опасенията и нещата, които не харесва всяка една зодия на първа среща:

Овен. Несигурността за всичко.

Хората от тази зодия мразят съвременните запознанства, защото всичко около тях им изглежда толкова двусмислено и неясно. Ако те трябваше да избират своя път, биха предпочели да определят отношенията си веднага и наистина биха поставили рекорд в любовта.

Телец. Технологиите.

Теса типични стари души и пропускат дните, в които двойките се срещат виртуално. Честно е да се каже, че запознанствата в интернет изобщо не са тяхно нещо. Хората от зодия Телец мразят изпращането на текстови съобщения и търсят преди всичко любовна история от старата школа.

Близнаци. Напрежението.

Представителите на тази зодия не могат да понасят стреса и понякога дори могат да се разпаднат под натиск. Що се отнася до любовта и отношенията, те обичат да движат нещата бавно и не бързат да поставят етикет на своите любовни приключения.

Рак. Разбиране на текстови съобщения.

Изпращането на текстови съобщения и социалните медии играят важна роля в съвременните запознанства, но водят и до голямо отчаяние на Рака. Най-големият кошмар на хората от тази зодия е да декодират текстови съобщения, изпратени от техните половинки. Раците предпочитат добрите стари времена, когато хората просто си говореха.

Лъв. Да бъде разочарован.

Лъвовете обичат силно и с цялото си сърце, поради което невинаги са лудо ентусиазирани, що се отнася до днешните срещи. Много съвременни връзки са напълно неемоционални и откъснати, което не предвещава нищо добро за Лъвовете.

Дева. Завързването на разговор.

Говоренето е неизбежно, когато излизате на среща, но не всеки може да каже, че е добър в това, особено не Девите. Те не са най-добрите в случайните разговори и това често ги сдържа в любовта, защото създава впечатление, че са затворени.

Везни. Мисленето за бъдещето.

Везните обичат да живеят в момента и винаги се опитват да се въздържат да мислят за бъдещето, когато се срещат с други хора. Те се притесняват, че гледането към бъдещето ще изплаши човека, с когото излизат.

Скорпион. Да следват наръчника за запознанства.

Хората от зодия Скорпион са против статуквото и трябва да направят своето, за да се чувстват живи, което помага да се обясни перфектно защо спазването на определени правила за запознанства ги изнервя. Скорпионите мразят да следват тълпата, поради което отхвърлят типичните съвети за запознанства.

Стрелец. Обикновената рутина.

Стрелците не приличат на никой друг и търсят нещо уникално и специално в любовта. Вълнението и приключенията са това, за което живеят хората от тази зодия, така че обикновените запознанства няма да се харесат на Стрелеца.

Козирог. Да им се губи времето.

Козирогът е известен като един от най-сериозните и методични зодии. След като имат идея в главата си, тези хора просто се впускат в нея. Запознанствата трябва да се материализират в нещо важно за Козирозите, ако не – те се чувстват така, сякаш си губят времето.

Водолей. Да чакат.

Наличието на незабавна връзка и естествена искра е важно за Водолеите, въпреки че те не са готови да положат никакви усилия за постепенно изграждане на нещо. Това е нетърпелив зодиакален знак и иска органична връзка с щракване на пръстите му.

Риби. Воденето на „разговора“.

Създаването на по-задълбочена връзка и директните разговори за всичко в нея могат да бъдат сериозно обезсърчаващо за безгрижните Риби. Те се стремят да не приемат нещата твърде сериозно, поради което мразят да говорят за чувствата си и други сериозни въпроси. Това може да предизвика неодобрение от страна на партньора им, ако човекът от зодия Риби не желае отношенията им да бъдат обявявани публично още в първите седмици. Те биха направили всичко необходимо, за да избегнат разговора за това как е започнала връзката и каква е следващата стъпка, която биха направили.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе