Какво мъжете тайно търсят, разглеждайки женските профили в сайтовете за запознанства

Какво мъжете тайно търсят
Любов и партньорство

Какво мъжете тайно търсят, разглеждайки женските профили в сайтовете за запознанства

Много самотни хора прибягват до търсенето на сродна душа в сайтовете за запознанства. Но нека видим какво точно от споделената информация там привлича най-силно господата.

Ако жената иска да се открои, тогава трябва да създадете такъв профил, който да е магнит за мъжете. Но на какво обръщат внимание те в такива сайтове? Ето какво разкриват самите мъже:

Бъдете оригинални

Не използвайте стандартни фрази и описания, покажете чувството си за хумор и интелигентност.

Красивата снимка е само началото. Напишете интересна информация във вашия профил

Да предположим, че един мъж се интересува от вашата снимка. Но след това той отива във вашия профил и чете за вас. И тогава той е вече напълно наясно към какво да се придържа за да започне разговор. Това е много полезно при осъществяване на първия контакт.

Бъдете възможно най-точни

Не е необходимо да казвате всичко и особено да се оплаквате, но можете да кажете, че харесвате някой да се грижи за вас. Ако търсите партньор за дългосрочна връзка, тогава е по-добре наистина да стесните търсенето си и да напишете конкретните си изисквания.

Не използвайте филтри

Опитните мъже се страхуват, че в действителност жената от сайта за запознанства няма да бъде същата като на снимката в нейния профил и ако видят повече филтри, тогава рисковете ще се удвоят. Освен всичко останало, това говори и за вашата несигурност.

Просто бъдете себе си

Не е нужно да се опитвате да докажете нещо на някого, просто бъдете себе си. Не измисляйте красиви фрази, а бъдете искрени.

Споделете вашите интереси

Мъжете не обичат, когато жената няма свои интереси. Така че, ако ги имате, говорете за тях, така че всички да разберат, че това наистина е вашата област.

Покажете снимки с приятели

Да, много мъже искат да ви видят в компания. Няма нужда да се притеснявате, че някои от приятелката ви са по-хубави от вас. Напротив, покажете се истински и уверени.

Няма нужда да правите списък какъв мъж искате

Оставете тези списъци при вас. Мъжете искат да ви опознаят, а не търсят работа с изисквания.

Не използвайте цитати от велики хора

Дори и да сте съгласни с тях, кажете същото със собствените си думи. Цитатите са скучни.

Tagged , ,
на горе