5 качества, които жените харесват в един мъж
Любов и партньорство

5 качества, които жените харесват в един мъж

Когато един мъж си хареса някое момиче, той със сигурност ще иска да я впечатли. Самите дами искат да видят някои качества, за да отговорят също с интерес и да се даде начало на потенциална връзка. Лошите момчета по-лесно привличат жени, но добрите момчета са по-добри в намирането на любовта. Така или иначе, на едната страна й липсва нещо, което другата има. Но какво ще кажете, ако ви кажем, че можете да си вземете това, което искате? Как? Като въплътите най-добрите черти и на лошите, и на добрите момчета!

infomax-logo-50-15-HW „Пийпъл“ обяви Патрик Демпси за най-сексапилния жив мъж на планетата за 2023 г.

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

Ето какво харесват жените в един мъж (съвети за силния пол):

Говорете с повече момичета

Колкото повече момичета заговаряте или флиртувате с тях, толкова по-лесно ще ви бъде! Ако сте добро момче, вие приемате романтиката и разговорите с момичета много сериозно. Това може да ви окаже натиск, да ви направи по-нервни и в крайна сметка по-вероятно да се провалите.

Лошите момчета са толкова добри в разговорите с жени, защото го правят през цялото време! Затова вземете пример от книгата на лошите момчета и започнете да се обръщате към момичетата по-често. Първите няколко пъти може да са неловки, смущаващи и просто неуспешни, но с течение на времето увереността ви ще нарасне. А повярвайте ни, жените обичат увереността в един мъж.

5 качества, които жените харесват в един мъж
5 качества, които жените харесват в един мъж

Бъдете уверени

Знаем, че е много по-лесно да говорим за увереност, отколкото да бъдем уверени. Особено ако не сте естествено самоуверен човек. Но увереността наистина е привлекателно качество в един мъж. Когато жените видят уверен тип, те виждат човек, който вярва в себе си и е способен да се грижи за другите.

Така че, ако ви е трудно да намерите любовта, ключът може да е в изграждането на вашата увереност. Започнете с малки стъпки, като говорите с повече момичета, както казахме, и с течение на времето увереността ще дойде при вас. Просто се преструвайте, докато успеете!

Не бъдете доминирани

Не, не говорим за доминиране с някаква странна метафора за вълк! Но е вярно, че мъжете, които са разхождани навсякъде и не са уважавани, не знаят как да отстояват себе си. А когато не отстоявате себе си, казвате на света, че не сте уверени в това, което сте, не сте наясно със стойността си и с това, което заслужавате, и не се обичате.

Ако не обичате себе си, нямате достатъчно любов, за да я дадете на някой друг. Така че, отстоявайте себе си! Ако някой се отнася с вас неуважително, кажете му, че това, което прави, е неправилно, и ако е необходимо, го отстранете. Когато един мъж се обгражда с добри хора, ще привлича още добри хора. Може би дори любовта на живота ви.

един мъж
5 качества, които жените харесват в един мъж

Не бъдете прекалено негативни

Животът понякога ви потиска, разбираме това. Но да сте постоянно песимистично настроени и прекалено негативни 24/7 просто не е привлекателно качество в един мъж. Никой не иска да прекарва времето си с отрицателна енергия. Разбира се, когато имате лош ден, споделете как се чувствате. Но след като приключите, продължете деня си.

Намерете добрите неща и се съсредоточете върху тях. И, не можем да го подчертаем достатъчно, не се оплаквайте от късмета си при запознанства! Може да сте разочаровани, че жените не ви дават шанс, но ако единственото, което правите, е да се оплаквате от това, познайте какво? Никоя жена няма да иска да даде шанс на един мъж, който постоянно се оплаква!

Погрижете се за здравето си

Грижата за здравето всъщност е чудесен начин да въплътите чертите както на добрия, така и на лошия човек в един мъж! Първо, доброто и балансирано хранене и физическите упражнения са чудесни начини да покажете колко сте отговорни. Вие ядете храна, за да подхранвате тялото си, и правите упражнения, за да се грижите за това общо здраве.

Грижите се за себе си и жените ще видят в това знак, че можете да се грижите за тях като дългосрочни партньори. Второ, като страничен продукт на доброто хранене и тренировките ще започнете да изглеждате като лош човек. Това определено е бонус за всеки един мъж.

Вижте още:

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Tagged , ,
на горе