Какво може да развълнува в леглото една жена: Тайните на съблазняването

Какво може да развълнува в леглото една жена
Любов и партньорство

Какво може да развълнува в леглото една жена: Тайните на съблазняването

Половото влечение е физикохимичен процес, който се появява при хората по време на сложни емоционални, психологически и словесни процеси. Жените и мъжете, обаче, се различават по скоростта на реакция и по други неща. За да зарадвате любимата си, трябва добре да знаете как да я развълнувате искрено. За да направите това, ще трябва да проучите тялото й и да откриете всички ерогенни зони, чието стимулиране води до бърза възбуда.

Какво може да възбуди една жена?

Съществуват няколко основни фактора, които оказват значително влияние върху пълноценния интимен живот и сега ще се спрем на тях.

Местоположение и настройка

Партньорът трябва да се концентрира напълно и бързо да „превключи“ на романтична вълна. За много дами обкръжаващата атмосфера оказва силно влияние. Активните действия е най-добре да започват след непринуден разговор или по време на релаксираща пауза в диалога. Мъжът е добре първо да отчете настроението на дамата и след това да действа. Има много възможности за създаване на романтично настроение –  вечеря за двама, свещи или арома лампа, романтична музика и бутилка леко вино.

Арома масла

Стаята, предварително наситена с ароматни масла, въздейства отпускащо и дава възможност на човек да се откъсне от ежедневните грижи. Ароматните масла стимулират нервните центрове на мозъка и на двамата партньори по време на интимност. Те допълват общата обстановка и създават правилната настройка.

Правилно подбрани думи и любовна игра

Искрено споделените комплименти, добре подбраните думи на любов и възхищение, изговорени с тих глас в ухото, ще събудят желанието със сигурност. Мъжът трябва да е нежен и гальовен, за да възпламени искрата. Нещата се получават много добре, когато партньорката е настроена подходящо. Необходимо е да докосвате и целувате тези места, които се отличават с повишен праг на чувствителността – при всеки може да е различно, затова трябва да експериментирате до успешен резултат.

Спонтанен миг на интимност

Например, на неочаквано може да накара влюбения бързо да се възбуди. А у дома можете да използвате различни стаи, примерно.

Живият интимен живот пряко зависи от взаимното разбирателство и от това как партньорите се отнасят един към друг на физическо и психологическо ниво. Удоволствието от близостта винаги се определя в голяма степен и от обстановката. Ако искате вълнуващи и страстни мигове, създайте условия и подходяща атмосфера за интимност.

Tagged ,
на горе