дневен хороскоп 13 ноември 2022
Астрология

Седмичен хороскоп 31.10-6.11.2022

Седмичен хороскоп 31.10-6.11.2022: Вие сте струяща светлина за вашето обкръжение. Хората ще идват при вас за съвет, за вдъхновение и за „прозрение“. Ще ви бъде много лесно да разберете корена на проблема и да разберете как да промените ситуацията към по-добро. Но това, което се вижда отвън, е изключително трудно да се види вътре. Самоанализът и тишината са вашите приоритетни нужди в момента. Дайте си възможност да останете насаме със себе си. В компании може да се измъчвате от съмнения, така че все още не трябва да се опитвате да се „отпуснете“. Основното нещо е да не вземате важни решения, докато емоциите не утихнат.

Три зодии ще имат голям УСПЕХ през 2023 г.: мечтите им ще се сбъднат

Успех и щастие през новата седмица 31.10-6.11 за шест зодии

СЛАВЯНСКИ ХОРОСКОП

ЗАБАВЕН ХОРОСКОП

Кратък Интериорен хороскоп

Седмичен хороскоп 31.10-6.11.2022, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Седмичен хороскоп 31.10-6.11.2022 Овен

Седмичен хороскоп 31.10-6.11.2022

Подредбата и движението  на небесните тела ще ви кара да се съмнявате във всички ходове, които обикновено бихте направили. Действието не е съвсем лесно, но това, което идва като дефинирана и фокусирана мисъл в момента, е сериозен сигнал за анализ. Бъдете пред себе си, за каквото и да става дума. Това е седмица, в която рутината ви е повлияна най-вече от липсата на любов към себе си. Оставете този пагубен навик или поне сведете нездравословните избори до минимум, не заради „правилата“, които трябва да се спазват, а защото обичате себе си и ви е грижа за собствената ви личност.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Заслужавам да бъда обичан/а.“

Седмичен хороскоп 31.10-6.11.2022 Телец

Седмичен хороскоп 31.10-6.11.2022

Телци, тази седмица, 31.10-6.11.2022, ще ви е по-трудно да приемате определени правила и вярвания от други хора. Но помислете, може би не сте обмислили добре нещата и всъщност нямате достатъчно информация за техните разсъждения зад проблема. Няма смисъл да се карате и да стигате до конфликт, ако и двете страни не слушат внимателно, за да разберат къде може да се намери средата. Някои неща изглеждат невъзможни за свързване и твърде екстремни, за да отделяте време за тях. Запазете мира в себе си, но отворете ума за навременни решения, които могат да разрешат няколко проблема наведнъж, особено с близките.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „„Вярвам в способностите си.“

Седмичен хороскоп 31.10-6.11.2022 Близнаци

Седмичен хороскоп 31.10-6.11.2022

Тази седмица, 31.10-6.11.2022, нещата драстично ще се променят в няколко области от живота. Оставяйки ви малко място за съмнение относно вашите собствени минали избори или действителната роля на някого в обкръжението ви. Няма начин да се каже колко дълго ще продължи промяната и колко сериозни ще бъдат последствията от нея. Но ще можете да видите, че сте направили нещо правилно и какво трябва да поправите и промените. Направете крачка назад, за да наблюдавате и анализирате всеки проблем, който може да възникне. Затъмнението е точно зад ъгъла и битките с егото ще завършат добре. Осъзнаването трябва да се повиши, за да можете да действате на чисто, независимо от способностите на другите.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Сърцето ми е отворено за любов.“

Седмичен хороскоп 31.10-6.11.2022 Рак

Седмичен хороскоп 31.10-6.11.2022

Имате нужда от много креативност, за да преодолеете стагнацията. Ако чувствате, че енергията ви е блокирана, починете си, вместо да се опитвате да надхвърляте границите. Има неща, които можете да правите само с бистър ум и отпочинало тяло. Бързането не ви помага да поправите счупеното и със сигурност не намалява напрежението в разговорите и важните взаимоотношения в живота. Техниките за дишане ще помогнат при всякакви решения, които трябва да се вземат, колкото и малки да са те. Оставете сърцето ви да говори и си позволете свободата да не преследвате цели, които другите биха предпочели. Вие имате свои собствени очаквания, които трябва да изпълните, а не нечии други.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Аз съм съсредоточен в моята автентичност.“

Какво да очакват Лъвовете през тази седмица

Седмичен хороскоп 31.10-6.11.2022

Тази седмица, 31.10-6.11.2022, ще осъзнаете, че когато мислите за предпочитанията на другите хора, може да се окажете в дилема относно собствените ви физически нужди и желания. Отделете време, за да опознаете тази нова версия на себе си, защото нещата са се променили драстично и имате нужда сърцето ви да е на място с изборите, които правите като човека, който сте днес. Има твърде много обяснения около проблеми, които са прости. С фокус и организационни умения няма причина да се провалите и не трябва да позволявате на другите да ви пречат. Недоразуменията са естествени, но работата в екип трябва да ви донесе всички ползи в крайната си проява.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Думите ми са отражение на душата ми.“

Седмичен хороскоп 31.10-6.11.2022 Дева

Седмичен хороскоп 31.10-6.11.2022

Тази седмица ще бъде по-напрегната. Ще чувствате известна колебливост, дали трябва да работите здраво или да оставите всичко да се разпръсне и да се търкаля надолу по хълма. Твърде многото усилия не са довели до резултати, а гневът има потенциала да развали това, което вече не е удовлетворяващо или необходимо. Бъдете внимателни обаче, защото това замъглява образа и затруднява приоритизирането на неща, които трябва да останат здрави и поддържани в живота ви. Спокойното тяло ще донесе мир на ума, ако не може да се направи обратното. Вие не сте безсилни да контролирате ситуацията, стига да сте наясно с реалните си възможности и да сте във връзка с вътрешния ви Аз.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Моето тяло е интелигентно.“

Седмичен хороскоп 31.10-6.11.2022 Везни

Седмичен хороскоп 31.10-6.11.2022

Везни, през тази седмица, 31.10-6.11.2022, чувството ви за лична стойност е разклатено от егото. Звездите ви съветват да не отричате някои незадоволителни обстоятелства, които сте възприели като „нормални“. Ако трябва да се откроите и да направите нещо драстично, това е добър момент да помислите за възможностите си. Може да не успеете да видите цялостната картина. Отговорността е изцяло ваша да се почувствате радостни и щастливи. Ето защо, трябва да я грабнете и да я поставите под свой контрол. Това не е лесно, но е много възнаграждаващо.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Аз правя себе си щастлив/а“.

Ето какво вещаят звездите за Скорпионите, според хороскопа за тази седмица

Седмичен хороскоп 31.10-6.11.2022

Скорпиони, тази седмица 31.10-6.11.2022, ще разберете, че някои навици са широко разпространени по света, но това не означава, че те са полезни за вашата физиология и вашата душа. Това, което ви служи най-много, е това, което носи чувството на любов към себе си. Отделете малко време, за да оцените добрите хора в живота си и тези няколко, които наистина ви разбират. Въпреки, че някои връзки и контакти има своите ограничения, други са напълно функционални точно там, където имате нужда от подкрепа в момента.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Благодарен/а съм за всичко.“

Хороскоп за тази седмица за всички от зодия Стрелец

седмичен хороскоп 31.10-6.11.2022

Стрелци, много неща се случват във вашият знак в момента. Това ще измести минали теми на преден план и ще ви кара да се чудите, дали сте били честни пред себе си. Някои неща са трудни за забелязване, някои се случват зад гърба ви, но прошката не идва лесно. Когато доверието е изгубено и не знаете към кого да се обърнете в момент на объркване, това ще натовари отношенията около вас. Сънищата са ярки и могат да оцветят настроението ви с дни. Отделете малко време, за да ги анализирате. Наблюдавайте своя подсъзнателен свят и се свържете с духовни водачи, които ви помагат да напредвате. Не е нужно да разбирате всичко, но трябва да достигнете точката на вътрешен мир.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Следвам вътрешният си глас.“

Седмичен хороскоп 31.10-6.11.2022 Козирог

седмичен хороскоп 31.10-6.11.2022

Тази седмица, 31.10-6.11.2022, няма да имате особено търпение към драмите на околните. Дори някой близък да се обърне към вас с негодувание, няма да ви се иска да търсите причината. Изглежда, че е дошло времето да се погрижите за собственото си щастие. Все пак се уверете, че онези, които заслужават вашето време и внимание, не са отхвърлени, когато имат да кажат нещо важно. Някои ситуации са станали строги и много трудни за компромис. Това е добре, стига да сте и гъвкави за всичко, което сърцето ви би избрало. Оставете чувствата си да текат там, където е безопасно за вас.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Ценя емоциите си.“

Седмичен хороскоп 31.10-6.11.2022 Водолей

седмичен хороскоп 31.10-6.11.2022

Седмицата, 31.10-6.11.2022, може да се съсредоточите върху определени детайли и да най-после да откриете решения и отговори. Но, също така, е важно вашият подход да е полезен и да служи в някаква форма на доброто. Не позволявайте на съмненията да завладеят и да обладаят ума ви, когато искате да прекарате малко релаксиращо, удовлетворяващо време със себе си. Направете достатъчно място в животът ви за почивка, особено през първите няколко дни на тази седмица. Има много напрежение в близките отношения, в емоциите, които ще изплуват на повърхността, за да бъдат забелязани.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Моето тяло е в хармония и здраво.“

Седмичен хороскоп за зодия Риби

седмичен хороскоп 31.10-6.11.2022

Мислите, които завладяват тази седмица, могат да бъдат тревожни, думите също. Все пак във всичко, което се случва, изглежда има надежда, цел и скрит смисъл и вие сте готови да търсите символиката. Използвайте талантите си, бъдете креативни и си позволете да бъдете различни, шумни и несъвършени. Не е нужно да сте годни за чуждия свят, стига да сте добре в собствената си кожа и да сте щастливи, когато сте сами. Спазвайте дистанция от токсични и натоварващи връзки, особено ако ви карат да се чувствате недостойни за любов и грижа.

Вашето мотивиращо утвърждение за тази седмица, е: „Вселената ме обича такъв, какъвто съм.“

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе