как да подлудите мъжа в леглото
Любов и партньорство

Как да подлудите мъжа в леглото

Не само неомъжените жени, но и съпругите, даже най-вече те, трябва да мислят в посока как да подлудят мъжа в леглото. Не е тайна, дългогодишната връзка, колкото и да е полезна в някои отношения, що се отнася до страстта, нещата неизбежно поутихват и затова се нуждаят от периодично „разпалване“. Тези практични съвети могат да ви помогнат.

И така, как да подлудите мъжа в леглото, така че да е завинаги ваш?

Интересното е, че нито един от съветите не се отнася пряко завършека на вечерта, а по-скоро очертава пътя към вълнуващата развръзка  – нещо като прелюдия и настройка. Но с безотказно действие.

Как да бъдете единствена муза за своя любим – стъпка по стъпка

Ефектът от първата среща

Този съвет се отнася до дамите, които тепърва откриват своята половинка. Поговорката „По дрехите посрещат, по ума изпращат“ всеки я знае. Но кой каквото ще да казва, първото впечатление си е много важно. Между другото, да припомним, че то е единственото, за което нямате втори шанс! Първото впечатление е важно навсякъде, но във връзките особено много. Именно от него зависи дали ще бъдат изградени по-нататъшни отношения или всичко ще приключи безславно.

Колко време е нужно на човек да направи своята преценка за другиго при първа среща? Може би ще се изненадате, но се оказва, че успяваме да преценим този срещу нас едва за няколко минути време.

В първите седем секунди настъпва бързо повърхностно възприятие на новата личност, а в следващите минути то се фиксира.

Превърнете се в подходящия обект за ухажване

Мъжът по природа е ловец и завоевател. Той обича сам да избира обекта, който му харесва – за ухажване и бъдещи отношения. И затова, една от задачите, пред които е изправена жената е да му отговори, тоест да се превърне в подходящия обект за ухажване.

Бъдете очарователни

В зависимост от целта, която преследва жената, стремяща се да привлече към себе си определен мъж, тя трябва да изглежда очарователна още при първата среща и да се държи подобаващо.

Подходящото облекло

Облеклото да е подходящо за времето на деня и мястото на срещата. Ако тя ще се проведе в кафене, то облеклото може да е по-непретенциозно. Вечерната рокля е за предпочитане за ресторант. А за съблазън се изисква малко повече усилия – да подчертаете умело и все пак дискретно достойнствата на фигурата, като същевременно прикриете недостатъците.

Дамското бельо

Бельото, което мъжът ще види по-късно, е добре да е с дантела – това изглежда наистина вълнуващо.

Основната задача е създаването на съблазнителен образ, който да се „запечата“ в съзнанието на мъжа.

Избор на прическа

При избора на прическа дамите трябва да вземат предвид, че дължината на косата се избира според формата на лицето и размера на ушите.

Колкото до цветът на косата, то той може да е в хармония с цвета на кожата и очите.

Грим

Гримът се нанася така, че да съответства на времето на деня и да подчертава красотата на лицето.

Цветът на червилото и сенките за очи не трябва да се избират в  прекалено ярки цветове, защото това добавя вулгарност към визията на дамата.

Дайте му възможност да мечтае

Откритите зони на тялото (врата, ръцете и краката) са добра идея, защото дават на мъжа поле за развихряне на въображението.

Маникюр

Ноктите могат да бъдат дълги или къси. Дали са лакирани или не, няма особено значение, най-важното е, че са чисти и добре поддържани.

Парфюм

Добре е дамите да обърнат специално внимание на уханието. Парфюмът не трябва да е остър и силен – това по-скоро пречи, отколкото привлича. А един деликатен, нежен, ненатрапчив аромат ще подлуди всеки мъж.

Парфюмерийната индустрия предлага и парфюми с различни феромони, които помагат при съблазняването на противоположния пол. Доказано е обаче, че хората произвеждат свой собствен феромон. При жените той се нарича копулин. Ако не ползвате парфюм, давате зелена улица на естествената миризма, тоест оставяте копулинът да си свърши работата и да повлияе възбуждащо на подсъзнанието на мъжа.

Всички тези женски трикове ще увеличат стократно шансовете да подлудите мъжа в леглото. Той ще се прехласва цяла вечер по вас, а след това ще даде естествен и очакван израз на страстите си.

Tagged , , , , ,
на горе