Зодиите, които не могат да пазят тайни
Астрология

Зодиите, които не могат да пазят тайни

Най-вероятно имате поне един познат, който не може да пази тайни. Колкото и да се опитва, той не може да си държи езика зад зъбите и казва точно това, което не трябва. Опитайте се обаче да не им се сърдите, защото те не го правят нарочно.

Както знаем, астрологията играе огромна роля при оформянето на характера ни. Зодията определя и способността ни да пазим някои неща. Някои от знаците умеят да слушат и след това да складират разговорите в ума си и знаят точно кога да замълчат. Други обаче си казват всичко, независимо дали е трябвало, или не. Някои зодии няма да издават нищо, колкото и някой да ги моли. Други зодии имат проблеми със стискането на устните си. Въпреки че правят всичко възможно да бъдат добри приятели, те не винаги ще пазят тайните ви за себе си.

4 зодии, които ще са най-лоялни през 2024 г

Топ 20 кристала за успех и щастие в дома

 

Зодиите, които не могат да пазят тайни

Близнаци

тайни
Зодиите, които не могат да пазят тайни

Близнаците са социални пеперуди. Те говорят за всичко, което им хрумне, без първо да го прекарат през филтър. Въпреки че няма да искат да ви предадат, вашите тайни не са в безопасност с тях. В крайна сметка може да изтрият нещо, което не искате светът да знае, без дори да осъзнаят какво са направили погрешно. В края на краищата те са отворена книга, така че може да не разберат, че се чувствате различно, че искате вашите тайни да останат в тайна. Близнаците създават чудесни приятели, но ако искате вашите тайни да останат тайни, вероятно не трябва да рискувате да им ги разказвате.

Овен

тайни
Зодиите, които не могат да пазят тайни

Овните са импулсивни. Те не винаги обмислят последствията от действията си, защото слушат вътрешностите си над главите си. Този знак може да говори, без да осъзнава колко щети могат да причинят само с думите си. Освен това, ако ви се ядосат и почувстват, че сте ги предали, може да се нахвърли и да разпространи вашите тайни умишлено. Те няма да се интересуват кой ще чуе, защото няма да ги е грижа да те наранят в момента. Разбира се, след като се охладят и ви простят, те ще се почувстват ужасно от това, което са направили. Те ще направят всичко възможно, за да ви се извинят, въпреки че не могат да си върнат думите. Стореното сторено.

Стрелец

тайни
Зодиите, които не могат да пазят тайни

Този знак е невероятно честен. Те не обичат да лъжат и винаги ще кажат истината, дори когато боли. Въпреки че фактът, че не пазят тайни, е нещо положително, когато става въпрос да ги опознаете и да видите автентичното им аз, гадно е, когато разкриват тайните на някой друг. Те не се опитват да наранят никого, като излагат истината наяве. Те просто не виждат смисъл да лъжат. Дори и да се опитаха да излъжат, всеки щеше да прозре постъпката им. Те няма да могат да се измъкнат с фалшивите си твърдения, защото истината ще бъде написана на цялото им лице.

Риби

тайни
Зодиите, които не могат да пазят тайни

Искат всички да са щастливи и да се разбират. Понякога обаче те се оказват въвлечени в драмата на други хора, защото не могат да стоят отстрани и да мълчат. Ако чувстват, че един от техните приятели е третиран несправедливо от друг приятел, те ще се намесят и ще се опитат да разчистят въздуха. Въпреки че смятат, че помагат и защитават приятелите си, като им дават да знаят какво говорят другите зад гърба им, това може да има обратен ефект. Може да се окаже, че всички са ядосани на Рибите, тъй като те са тези, които разкриват тайни на всички, когато дори не е необходимо да бъдат замесени.

Рак

тайни
Зодиите, които не могат да пазят тайни

Раците са емоционални и чувствителни. Ако нещата в любовния им живот вървят добре, те веднага се чувстват длъжни да се погрижат и за вашия. Момент на невнимание от ваша страна и те ще обикалят вашите приложения за запознанства. Ако не ги използвате – не се притеснявайте, Раците ще намерят друг начин да ви свържат с „любовта на живота ви“. Не се изненадвайте, ако някой ден телефонът ви звънне – все пак Ракът е дал номера ви само на няколко необвързани! Те не могат да пазят тайни.

Tagged , , ,
на горе