Какво да правите, когато сте над 40 и имате всичко в живота… освен мъж?

Какво да правите, когато сте над 40 и имате всичко в живота... освен мъж?
Психология

Какво да правите, когато сте над 40 и имате всичко в живота… освен мъж?

Какво да правите, когато сте над 40 и имате всичко в живота… освен мъж? В тази статия няма да има сърдечни истории, нито дългосрочен морал. Четете чисто практичен материал – ръководство в 9 стъпки за постигане на конкретна цел: как да намерите най-добрия мъж за връзка за жена, която вече е успяла в други области.

Скритите дарове на 40-та годишнина

Финансови съвети за хора, намерили любовта след 40

Прочети това ако си сама на 40: Нещата, които никой не ти казва

Меган Фокс пристига в България

Нещо ви спира, а именно: вашите собствени ограничения по пътя към целта. Какво да правите, когато сте над 40 и имате всичко в живота… освен мъж?

Този алгоритъм е ценен не само с гарантирания резултат, но и с факта, че ще ви позволи да осъзнаете пречките, които са по-дълбоки от нивото на ума. Те са на фините нива или в подсъзнанието.

Как успялата жена да намери мъж за връзка?

Само работата на три нива: с тялото (несъзнаваното), съзнанието (ума) и подсъзнателните нагласи (това, което е в душата, но не може да се каже) – дава реален резултат, тъй като енергията е общо състояние.

И така, трябва да преминете през следните 9 стъпки:

Защо? Дайте абсолютно откровен отговор на въпроса: „Защо/за какво ви е нужен мъж“?

Ако имате нужда от някой, който да потвърди, че все още сте красива и секси, или искате да разнообразите свободното си време, или имате нужда от „игриво куче“ за забавление – кой ще ви забрани? С други думи, мотивът може да бъде всякакъв. Много по-важно е да си кажете истината.

Отговорете на въпросите по-долу поне 16 пъти. След всеки следващ отговор си задавайте подвъпрос: за какво?

Отървете се от самотата и скуката (за какво?)

Направи живота по-добър (за какво?)

Станете по-щастливи (за какво?)

Няма достатъчно усещания (за какво?)

Уморена да заспивам сама (за какво?)

Удължите младостта (за какво?)

Въпросът е да разкриете истинския мотив за вашето желание да имате мъж до себе си, в противен случай вашите мотиви ще бъдат в конфликт, ще възникне ситуацията „зад два заека“, където „единият заек“ е видим (което е съзнателно и умът иска), а „вторият заек“ е невидим (има несъзнателен мотив, който е в подсъзнанието). В резултат на това, няма да „хванете нито един заек“.

Ако не можете да хванете „видимия заек“, тогава невидимият ще ви отведе до целта. Веднага щом осъзнаете истинската си цел, „невидимият заек“ ще се появи, ще стане видим. Оттук-нататък той не е проблем за вас. Това, което е съзнателно, не ни заплашва. Ще трябва да изберете приоритета на целите.

  1. Опишете и нарисувайте (в ума си или на хартия) мъжа, от който се нуждаете, напълно съответстващ на отговора от предходния параграф. Посочете всички подробности, от външни (висок, красив, рус с атлетично тяло…) до лични характеристики (възраст, образование, дейности, интереси…).
  2. Проучете какви типове жени са интересни за такъв мъж.

 

Например, ако сте скучна, ядосана, желязна „кралица на мечовете“, потопена в големия бизнес, претоварена с интелект, задайте си въпроса: защо му е такова „щастие“? С други думи, помислете как можете да представлявате интерес за този тип мъже, който ви привлича? Съвпада ли това, което искате, с онова, което реалистично можете да дадете/предложите.

Опишете подробно, покрийте всички параметри на евентуален претендент „за трона“ на мъжа, за когото сте мечтали: ключови параметри – възраст, тип тяло, цвят на косата, интелектуална-проста-кралица-мечтателка, работи ли или ходи само на фитнес и в салона за красота? На каква възраст „трябва“ да изглеждате, за да привлечете такъв мъж?

Тук не е особено важно дали сте навлезли правилно в описанието. По-важното е, че типажът може да не отговаря лично на вас и ще сте убедени, че не му пасвате.

  1. Отговорете честно на два въпроса. Вие от тези жени ли сте, които ще заинтересуват такъв мъж? Ако не, можете ли да промените параметрите си така, че да влезете в кръга на неговите желания?

Осъзнайте например такава вероятна ситуация: първоначално описвате несъществуващ идеал, за да не го намерите. Въпреки че съзнателно казвате, че търсите мъж. Но имате висока летва. Така че гоните това, което не покрива критерийте ви, и имате възможност да спорите, като сте убедена, че истинските мъже отдавна са изчезнали. Основата за това може да е несъзнателен страх от връзки. И причината за страха е фоновото негативно преживяване, страхът, че сте „извън форма“ и т.н. Във всеки конкретен случай е необходимо да се изследва, защото няма еднакви и стандартни причини.

  1. Незадължителна точка за отговорилите с „не“ и на двата въпроса от предходната точка. Върнете се към точка 2, опростете образа на мъжа, така че в точка 4 да отговорите с „да“ поне на втория въпрос, но в същото време, така че той да продължи да отговаря напълно на вашето „защо“.

Опростяването на образа е възможно, само ако работите върху възможния страх от взаимоотношения, с изясняване на причините за страха. Разбира се, не самостоятелно, тук е необходима психотерапевтична работа, и то на три нива.

Например, направихте човека по-възрастен или го „смалихте“ от олигарх до бизнесмен. Променихте и някои от изискванията ви относно външния му вид например. Но това все пак трябва да отговаря на основния ви критерий „защо“ от първия параграф. Няма нужда да се насилвате да вземете това, което „не е добро” насила.

  1. Незадължителен елемент за тези, които са отговорили с „не“ само на втория въпрос от т. 4. Определете как точно да коригирате параметрите си в разумен срок и го направете. Например, ако смятате, че за вашия мъж (когото описахте) нямате достатъчно познания по английски, научете го или го подобрете. Или вместо очилата, които носите, сложете контактни лещи. Загубете (качете) няколко килограма. Запишете се на фитнес. Променете прическата си, сменете гардероба си и т.н.
  2. Работете с възможни вътрешни рани, които пречат на взаимоотношенията (травма, сценарии на раждане, ограничаващи вярвания и т.н.). Всичко това ще откриете сами, като работите с този алгоритъм.
  3. Намерете място/места, където такива мъже се събират.
  4. Бъдете на това място и действайте според ситуацията.

Чакането няма да помогне. Здравето/външният вид на жените не е безкрайно. Когато вътрешно решите, че „всичко е безполезно, няма подходящи мъже“ и други подобни, природата ще ви отклони от редиците на „подходящите“ жени. С други думи, старостта ще дойде дори по-бързо, отколкото е обичайно.

Предложихме ви 9 стъпки за решаване на въпроса какво да правите, когато сте над 40 и имате всичко в живота… освен мъж?

Ако възнамерявате да живеете пълноценен живот още няколко десетилетия само за себе си, станете от компютъра/волана/печката и се погрижете за себе си, тялото, душата и женското си щастие.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе