Какво възбужда мъжете най-много?
Интимно 18+

Какво възбужда мъжете най-много?

Дори и да сте естествен флирт, знанието кои са най-големите вълнения за мъжете може да ви помогне да го съборите. Разбира се, можете да разчитате на инстинктивния си чар, колкото искате, но когато разберете точно какво търси той, бъдете готови за изцяло ново ниво на хваление.

Наистина ли мъжете харесват тези високи токчета и червени червила, или всички те са за този естествен вид? Харесват ли момиче, което се шегува точно като момчетата, или мъжете търсят някой, който винаги облича Gucci и носи най-добрите чанти на Michael Kors? Въпреки че се предполага, че те са неусложнения пол, когато става въпрос за това, което искат от една жена, има всякакви усложнения в играта.

Нека да разгледаме най-голямото възбуждение за мъжете, за да можете да получите това внимание, което искате.Когато говорите за най-големите вълнения за момчета, няма един размер, който да пасва на всички. Някои може да харесват партньорите си ниски, други може да ги харесват високи. Всички сме виждали как високите токчета могат да направят една жена да изглежда по-примамлива, но също така сме срещали поне един човек, който предпочита партньорката му да носи широки дънки, отколкото рокля.

Какво възбужда мъжете най-много?

Четирите зодии, които се възбуждат от интелигентността

Споделено от мъж за мъже: Какво възбужда жената и я прави по-заинтересована в леглото

infomax-logo-50-15-HW „Пийпъл“ обяви Патрик Демпси за най-сексапилния жив мъж на планетата за 2023 г.

Какво възбужда мъжете най-много?

Науката казва, че мъжете предпочитат жени с ниско съотношение на талията към ханша

мъжете
какво възбужда мъжете най-много? снимка: pinterest

Нека да започнем нещата с куп неща за науката и биологията. Според проучвания мъжете предпочитат жени с ниско съотношение на талията към бедрата, защото това е сигнал за здраве и плодовитост или младост. И ако си мислите, че това е свързано с постоянните визуални изображения, които ни дават, които означават красота и привлекателност, други проучвания показват, че слепите мъже също предпочитат ниско съотношение на талията към ханша, за предпочитане 0,7. Въпреки това, това не означава, че всеки мъж търси това. Както споменахме преди, най-големите вълнения за момчетата се променят с всеки човек, когото попитате.

Махни тази червена рокля

мъжете
какво възбужда мъжете най-много? снимка: pinterest

Проучванията показват, че носенето на червения цвят ще ви направи по-привлекателни за мъжете, а работи и обратното. Визуалната привлекателност играе голяма роля, когато става дума за най-голямото възбуждане на момчетата, така че е доста очевидно как носенето на привлекателен цвят може да бъде точно това, от което се нуждаете.

Разбира се, това не означава, че излизате изцяло с червени обувки, червено червило и червена рокля! Не искате да изглеждате като светофар, така че не забравяйте да го запазите елегантно. Въпреки че сме почти сигурни, че нямате нужда да ви казваме това, вече сте планирали най-доброто облекло за среща.

Едно от най-възбуждащите мъже: вашият аромат!

мъжете
какво възбужда мъжете най-много? снимка: pinterest

Обзалагам се, че не сте очаквали това, нали? Според проучвания мъжете могат да бъдат привлечени от жени, които имат желан аромат и дори предполагат, че естественият аромат на жената е привлекателен за мъжа. Ако имате този характерен аромат за вас, той не само ще обръща глава всеки път, когато минете покрай него, но също така ще му се напомня за вас всеки път, когато помирише нещо подобно.

Направете първия ход

Изминахме дълъг път от играта за запознанства от началото на 2000-те, когато почти винаги се очакваше мъжете да направят първата крачка. Въпреки това жените, които правят първата крачка, все още не са толкова често срещани, колкото би трябвало да бъдат.

Малко руж, малко червило и сте готови

мъжете
какво възбужда мъжете най-много? снимка: pinterest

Това на практика означава, че момчетата копаят естествения вид или външния вид с нисък грим много повече, отколкото целият вид. Според проучвания жените често надценяват значението на козметиката, когато се опитват да изглеждат привлекателни, и това всъщност може да работи против тях, когато се опитват да съблазнят мъжете.

Малко деколте

Говорихме доста за това как най-голямото възбуждение за мъжете често може да зависи от това какво намират за привлекателно. От друга страна, ние също сме почти сигурни, че хетеросексуалните мъже могат единодушно да се съгласят, че са невероятно привлечени от деколтето.

Tagged , ,
на горе

Имате ли 18 години ?