Имате връзка Как обявите новината
Любов и партньорство

Имате връзка? Как обявите новината

Ако вече имате връзка, то със сигурност ще сте много щастливи. Но може би вече се чудите как да кажете на приятелите си за това ново нещо в живота си. И така, вече сте говорили, преминали сте през предизвикателствата и сега е време светът да научи! Независимо дали искате да го прошепнете на останалите, или да го изкрещите от покривите, може би е по-добре да не бързате чак толкова много.

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

infomax-logo-50-15-HW Чаша горчиво кафе помага за отслабване

Ето няколко идеи как да обявите, че имате връзка.

Мистериозният плюс един

Публикувайте снимката от забавното ви излизане, но може би просто разкрийте ръката на рамото си или два чифта крака край басейна. Поддържайте последователите си в състояние на догадки, а в коментарите и съобщенията ще бъдете засипани с любопитни емотикони. Така тактично ще разкриете, че имате връзка, но в същото време ще запазите част от мистерията за самоличността на човека.

Съвместното приключение

Сладко е да разкриете, че имате връзка, докато сте на пътешествие. Снимка от ден навън, само две кафета или сдвоени маратонки. Това не е крещяща среща, но тези, които знаят, ще доловят намека. Ясно е, че вие няма да отидете на подобно място сами, но вие леко намеквате, че имате връзка.

Музика и текст

Споделете песен, която ви се струва подходяща и улавя същността на отношенията ви. Загадъчен надпис като „Текущо настроение“ ще накара приятелите да четат между редовете. Само тези, които ви познават добре ще разберат какво се случва и, че вече имате връзка.

Двойна вечерна среща

Съберете няколко общи приятели. Непринудено е, забавно е, а в края всички знаят, че сте двойка. Освен това този начин ви позволява да направите връзката си официална пред най-много хора наведнъж – говорим за ефективност! Няма да има неудобни въпроси, а само радост за хубавото събитие.

Иматете връзка? Как обявите новината
Имате връзка? Как обявите новината

Персонализирани стоки

Представете си спортни шапки с еднакви цветове през зимата или онези очарователни ключодържатели за двойки. Това е начин да покажете на света, че сте сериозни по един смел начин! Ви се имате връзка и не се притеснявате да покажете на света това, ако сте си подарили уникални чаши с вашите имена, или имате специални тениски, подобни а футболен екип, но с вашите букви. Това ще смае останалите.

Плейлистът на взаимоотношенията

Някои съобщения, че имате връзка могат да бъдат кратки и сладки, без да се споделя много информация. Но ако искате да разкажете на близкото си обкръжение за всички невероятни чувства, които ви дава партньорът ви, споделянето на подбран списък с „вашите песни“ дава възможност на приятелите да надникнат в саундтрака на вашата романтика. Така чрез определено изпълнение можете да разкажете за запознанството си, първата целувка или пък дори за трудностите, които сте имали до сега.

Изненадващо съобщение

За любителите на словото разкажете за любовното си пътешествие в прочувствено съобщение до тях, в което описвате партньора си, връзката си и щастливото състояние на бъдещето ви. Ако искате да изненадате приятелите си по неочакван начин, това е добра идея как да обявите, че имате връзка.

имате връзка
Имате връзка? Как обявите новината

И не забравяйте: По-малко показност, а повече истинска връзка

В пътешествието на любовта и взаимоотношенията това, което наистина има значение, е връзката и разбирателството между двама души. Нищо друго няма смисъл, ако вие наистина не се обичате истински. Въпреки че има тръпка в споделянето на състоянието ви и оповестяването му, решението да разкриете новината, че имате връзка е дълбоко лично. Става въпрос за взаимно доверие, споделен опит и ангажимент да се ориентирате към бъдещето заедно.

Така че, въпреки че е напълно нормално да празнувате и да покажете на света щастието си от факта, че имате връзка, също толкова важно е да цените личната комуникация, която е довела и двама ви до този момент. В края на краищата изборът да направите връзката си официална не е толкова свързан с обявяването, колкото с истинската приказка между вас двамата.

Вижте още:

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Какви плодове пасват най-добре на зодията ви

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Четирите зодии, които не толерират лъжи

Колко зла е всяка зодия – класация от 1 до 12

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Шестте най-токсични зодии

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Tagged
на горе