7 неща, които да знаете, когато излизате с разведен мъж
Любов и партньорство

7 неща, които да знаете, когато излизате с разведен мъж

Има много предимства на връзката с разведен мъж, като противно на очакванията, тя може да ви донесе много положителни емоции. Въпреки това обаче този тип отношения са малко по-различни от останалите и крият своите особености.

Така че, въпреки че запознанствата с разведен мъж може да са нови и вълнуващи за вас, не му позволявайте да ви завладее още сега. Първо помислете за тези неща и се уверете, че знаете какво получавате, когато се срещате с такъв човек.

7 неща, които да знаете, когато излизате с разведен мъж

infomax-logo-50-15-HW Москва: Третият Рим или четвърти Вавилон?

infomax-logo-50-15-HW Мемоарите на Бритни Спиърс „Жената в мен“ се радват на сериозен успех

Ето и някои неща, които трябва да знаете, когато решите да излизате с разведен мъж:

Знайте докъде е стигнал разводът

Преди дори да си помислите да се срещате с разведен мъж, първо знайте докъде наистина е стигнал разводът. Може с бившата му да са разделени, но преминава ли той през процес на развод? Колко време продължава този процес? Ще искате да сте сигурни, че той действително е разведен, а не просто временно разделен.

Знаейки къде е разводът *и къде е той в процеса на развод*, ще разберете колко отдаден е той на потенциалната връзка с вас и дали трябва да имате сериозни намерения за връзка.

7 неща, които да знаете, когато излизате с разведен мъж
7 неща, които да знаете, когато излизате с разведен мъж

Може да се наложи да бъдете дискретни за известно време

Така че приятелят ви може да е разведен, но това не означава, че напълно е изоставил стария си живот. Той все още е приятел с тези, които са приятели и с бившата му.

Не се учудвайте, ако той не е много въодушевен да ви интегрира в своя кръг твърде скоро. Вероятно очаква да бъдете дискретни по отношение на връзката ви за известно време, но внимавайте този период да не продължи повече от очакваното.

Не се разкривайте в социалните мрежи

С дискретността идват и ограниченията в социалните медии. Запазете срещите си за себе си. Просто все още не рекламирайте връзката си в социалните медии, особено ако не е завършила процедурата по развод.

Винаги го питайте дали не се притеснява от публикации в социалните мрежи или от обсъждане на връзката ви с други хора. Последното нещо, което ще искате да направите, е да преминете границите му или да създадете още драма в живота му. Но не позволявайте да ставате негова тайна любовница.

7 неща, които да знаете, когато излизате с разведен мъж
7 неща, които да знаете, когато излизате с разведен мъж

Не го притискайте да се установи

Слушайте, един разведен мъж вече е бил там и е направил това. Така че може да не се чувства толкова развълнуван от цялата идея за брак, особено след като е излязъл от тежък такъв. Не се срещайте с него в очакване на предложение или не се опитвайте да го подтиквате да се установи толкова бързо.

Той току-що е напуснал една връзка – нека се наслади на новата, преди да завърже възел отново. В края на краищата няма причина да бързате! Наслаждавайте се на малките неща в живота и съдбата естествено ще ви отведе до следващата стъпка във връзката ви.

Работата е там, че той може да е изморен от всичко това след лошия си опит. Затова му дайте време или продължете напред към някой друг.

Вие не сте неговата бивша, така че не се опитвайте да бъдете

Може да е трудно да не се сравнявате във всяка връзка, но е особено трудно да не се сравнявате с бившата жена на един разведен мъж. Разбира се, те са имали история и не можете да пренебрегнете това. Но вие не сте бившата му съпруга по една проста причина.

Той ви харесва и очевидно вече не я харесва. Затова не се опитвайте да бъдете като нея или да се сравнявате с нея по какъвто и да е начин. Ако го направите, вероятно ще отблъснете гаджето си. Той не търси бившата си съпруга като партньор. Ако беше така, нямаше да се разведе с нея.

Не се ровете в подробностите

Макар да оказвате подкрепа за всичко, през което преминава приятелят ви, не е нужно да знаете всяка подробност за развода и предишната му връзка. Поне не в самото начало. Въпреки че е естествено да сте любопитни, не бъдете прекалено настойчиви.

Каквото и да искате да знаете, изчакайте, докато мъжът ви се почувства достатъчно комфортно, за да ви разкаже за това. Освен това той се опитва да продължи напред от връзката. Престанете да му напомняте за бившата му, като го карате да разказва за старите времена. Когато той е готов, ще ви разкаже всичко, от което се интересувате, но не го притискайте.

Вижте още:

Силната жена oбича себе си, въпреки всичките си недостатъци

Силната жена знае какво иска и как да го получи, защото има характер

  „Гаднярка“ ли е силната жена?

3 зодии, които вярват в магията на истинската любов

Пералня със сушилня – удобство или излишен разход?

Искате ли да подобрите здравето и тонуса си без лекарсктва? Вижте как

4 златни правила за хармонична и здрава връзка

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

Tagged , ,
на горе